- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Rabbim sifa versin, ne zor bir süreç, insallah saglikla kucağına alirsin bebegini benim kizimda 35+1 de dogmustu cok sukur, küvez ihtiyaci bile olmadi, simdi yasitlarindan ilerdeGünaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..