2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım oldu😂 ertesi gün hemen gittim lcw den hamile pantolonu aldım valla öteki türlü psikolojim bozuluyordu çocukları sıkıştırdım mı acaba diye 🙈😍
Sonra da pentideki indirimden de bir kaç tane hamile taytı aldım bir kaçının büyük bedenini de aldım indirimdeyken ileriye yönelik 😬
şimdi dünya varmış diyorum valla çok rahatmış 😅
Yaa aynısını bende düşünüyorum her pantolon giyişimde 🤣 acaba sıkışıyo mudur diye . Yalnız değilmişim 🙊😀😀

Yüksek bel genelde ama evet başladı rahatsız etmelere eve dönüşte hep arabada düğme acik geliyorum son zamanlarda 😂🙈
Ben haftasonu disarida dayanamadim dugme ve fermuari actim sirt cantami da onden taktim ana kucagi gibi oyle yurudum. Ama actigim gibi rahatladim. Ve bir dqha da pantolonlarimi giymeme karari aldim. Ya elbise ya tayt 😋

Kızlar koyu sarı yeşilimsi yoğun akıntı yaşayan oldu mu ? Araştırdım mantar olabilir diyor ama kaşıntı vs yok ..

Yaa aynısını bende düşünüyorum her pantolon giyişimde 🤣 acaba sıkışıyo mudur diye . Yalnız değilmişim 🙊😀😀
Bence geciktirmeden al bir tane hamile pantolonu canım 🥰 baya rahatlıyor insan hem fiziken hem de psikolojik olarak 😍

Canım taytı pantolonu şuanki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mü aldın? Nasıl almalıyım sence
Ben de sırf bu yüzden ilk aldığımı gidip deneyip aldım 😬
Ben normalde 40 beden giyiniyorum. LCW de 40 denedim oldu ama tam oldu yani sonra düşündüm ne hızda kilo alacağımı bilmiyorum 2-3 hafta giyip kenara atmim diip 42 yi denedim. Bir tık bol oldu ama biraz da ileriyi düşünüp 42yi aldım. Bu arada bahsettiğim bolluk bacaklardan. Göbek kısmı çok farketmiyor. Göbeğinde düğmeli lastik var zaten oradan sıkabiliyorsun baya. Bir de skinny model aldım ben bilekte. Esnekti baya rahat geldi. O yüzden bolluğu çok çirkin durmadı.
Tahminim +8/+10 kg ya kadar falan götürür beni. Hepsini bacak basenden almazsam tabi 🙈😅
Bacaklarım hep zayıftır benim,
2 beden farkeder üstümle 40-44 hatta bazen 40-46😅

Ben de öyleyim cnm sana diyorum ama 🤭
Benim de ilk kalp atışı olmamıştı boş gebelik yaşadım üstüne 3 yıl gebe kalamadım. Şimdi her şeye endişe ediyorum. Hala belirtim yok bütün gün araştırma yapıyorum netten 😂
Bende senin gibiyim canim, hic bir belirtim yok, bugun ilk defa gittim doktora 8+2 deyim, cok sukur kalp sesini duyduk 🥰 hic belirti olmayınca bebek yokmus gibi geliyor insana ama içini ferah tut

Ben hic hamile gibi hissetmiyorum.Kalp atışı da daha duymadım ondan galiba icimde bir huzursuzluk,haftaya gidecegim bakalim
Benimde hic belirtim yoktu ancak randevu bulup girebildim, 8+2 deyim bugun, cok sukur kalp atisini duyduk 🥰 insallah sende içini ferah tut, bebisin seni bekliyor

Kızlar koyu sarı yeşilimsi yoğun akıntı yaşayan oldu mu ? Araştırdım mantar olabilir diyor ama kaşıntı vs yok ..
Akintiniz yogun ise mutlaka doktora gidin, mantar yada enfeksiyon olabilir ve gebelik icin tehdit oluşturan seyler bunlar

Bende bugun sonunda 8+2 de doktora gittim, kalp atisini duydum cok sukur 🥰 günü ile uyumlu sayilir 8+0 cikti galiba cok kucuk oldugu icin ölçümü zor oluyor, keseyi biraz düzensiz buldu doktor ama cok onemsemedi, ben riskli gebe kategorisinde oldugum icin daha sık cagiricam dedi, haftaya kontrole bekliyor bakalim 😊

Eklentiler

• 20210913_155703.jpg
    20210913_155703.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende bugun sonunda 8+2 de doktora gittim, kalp atisini duydum cok sukur 🥰 günü ile uyumlu sayilir 8+0 cikti galiba cok kucuk oldugu icin ölçümü zor oluyor, keseyi biraz düzensiz buldu doktor ama cok onemsemedi, ben riskli gebe kategorisinde oldugum icin daha sık cagiricam dedi, haftaya kontrole bekliyor bakalim 😊
Gözünaydın canım çok sevindim maşallah 🧿😍
galiba 10. haftaya doğru bu ölçüm daha net oluyor benim doktorum da öyle demişti. Haftaya daha da net ölçülür 🥰

Merhaba sevgili anneler. Size bugün yaptığım iki testi atıyorum. Öğleden sonra kan vermeye gittim ancak sabaha çıkar dediler sonuç. Bir de adet sancısı gibi sancım var benim, yumurtalıklarımda dolgunluk :KK43: sizde de olmuş muydu? Dış gebelikten çok korkuyorum. Kan sonucunu beklemeden eşime söyleyim mi sizce? 6EDF9ADD-5C8F-4FE6-B75B-FFD6DBADF9AC.jpeg 39901DB3-6A21-4D71-8856-51C560552ECB.jpeg

Benim de burnum tıkalı. Gece uyurken ağzım açık uyuyorum bu yüzden çok rahatsız ediyor beni sabah.

Geçmiş olsun bendede var aynısı normaldede alerji hastası olsuğum için hepten costu buara. Dpktorumla görüştüm sadece deniz sıyu kuşşanilirsin dedi sizede tabisye ederim evzacışar zaten alırken cok detaylı bilgisinide veriyorlar

Canım hamilelikten olabilir mi? Benim de tıkalı hep burundan konuşuyorum biraz araştırdım gebelik riniti diyolarmış. Doğumdan 2 hafta sonra falan normale dönüyormuş. Bundan kaynaklanabilir mi seninki de
Teşekkür ederim deniz suyu bilgisi için,yarin doktoruma mutlaka sorcam, hamilelikten ona eminim progestandan mi aceba diyorum ama çözüm bulmak lazim cok rahatsiz edici artik

Benim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım oldu😂 ertesi gün hemen gittim lcw den hamile pantolonu aldım valla öteki türlü psikolojim bozuluyordu çocukları sıkıştırdım mı acaba diye 🙈😍
Sonra da pentideki indirimden de bir kaç tane hamile taytı aldım bir kaçının büyük bedenini de aldım indirimdeyken ileriye yönelik 😬
şimdi dünya varmış diyorum valla çok rahatmış 😅
Hahaha iyi yapmışsın, bende tayta kışı geçireceğiz diye cok seviniyorum. Uzun uzun tuniklerle taytla miss gibi geçer inşallah 😂

Ben haftasonu disarida dayanamadim dugme ve fermuari actim sirt cantami da onden taktim ana kucagi gibi oyle yurudum. Ama actigim gibi rahatladim. Ve bir dqha da pantolonlarimi giymeme karari aldim. Ya elbise ya tayt 😋
Taytla bütün kış mis gibi geçecek, kışın elbise giymem normalde ama bu kış onu da yapicam gelsin elbise etek kazak kombinleri😍😂

Kızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Benim de karnım şu iki gündür bir anda çıktı hiç birsey olmuyor karnımı acıtıyor. Dün lcw den hamile pantolonu aldım, normal tayt aldım xl normal bedenim m beden
Kızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım 🙏
Benim çok çok herseye her bitkiye alerjim var ve bu konuda doktor gibi oldum. Sinusleriniz doluysa evet deniz suyu, okyanus suyu yapın ama kuruluk durumu farklı. Kuru olan buruna deniz suyu yaparsanız daha çok kurur.
Sulfarhin krem burun içerisine sıkılıyor ve nem sağlıyor saglik ocağı bile yazar fiyati da maksimum 10 TL civarı sanırım. Ya da burun içi nemlendirici 70, 80 TL nemlendiriciler var eczacinizdan alabilirsiniz.

Merhaba sevgili anneler. Size bugün yaptığım iki testi atıyorum. Öğleden sonra kan vermeye gittim ancak sabaha çıkar dediler sonuç. Bir de adet sancısı gibi sancım var benim, yumurtalıklarımda dolgunluk :KK43: sizde de olmuş muydu? Dış gebelikten çok korkuyorum. Kan sonucunu beklemeden eşime söyleyim mi sizce?Eki Görüntüle 2915768 Eki Görüntüle 2915769
Hayırlı olsun maşallah koyu çıkmış 🧿ben de öğrendiğimde çok koyuydu ikinci çizgim ama bir yandan da inanılmaz adet sancılarım vardı. Rahim genişlediği icin oluyor bunlar , içinizi ferah tutun🙏🏻 Kan sonucu yarın çıkıyorsa madem bence onu da bekleyip eşinize söylemeniz daha güzel olacaktır ama siz bilirsiniz yine de . Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dilerim 💕💕

X