Ilerleyen zamanlarda konuşulacak daha cok şey oluyor genelde ve mart annelerine baktığımda uzuunn bi sayfa vardi, gercekten çoklar:) bende arada geziyorum orayida guzel oluyor, bebek cinsiyetleri öğrenilemeyen başlandı, heyecanli guzel zamanlar :)günaydın kızlar guzel bır hafta olsun sanırım nisan annesi az.... mart anneleri 1000 sayfa yazısmıs biz daha 200 lerdeyiz :) Benim dogum 4 nısan ama sezeryan olacagı ıcın tahmınım 20 marttan sonra dogum olur yınede haftalarımız yakın oldugu ıcın buraya bakıyorum... Güzel haberlerle baslayalım ınsallah
Fiyat Farkı tamamen hastanenin fiyat politikası ile alakali bir sey, yapılan uygulamada farkli birsey olmuyor, sadece ultrason ile bebege bakiliyor, genel bir inceleme, ense kalınlığı, burun oluşumu var mi vs ve kan alınıyor o kadar, sonrada sonuçlar birlestirilip bir rapor cikariliyormerhaba kızlar bende 9+3 üm şu anda . sadece birşey kafamı karıştırdı da size de sormak istedim bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
2.li tarama testi için bir kaç hastanede fiyat araştırması yaptımda farklı farklı fiyatlar çıktı. 370 tl -420 tl ve 790 tl gibi rakam verdiler. aralarında ki fark nedir anlayamadım
çok teşekkürler canımFiyat Farkı tamamen hastanenin fiyat politikası ile alakali bir sey, yapılan uygulamada farkli birsey olmuyor, sadece ultrason ile bebege bakiliyor, genel bir inceleme, ense kalınlığı, burun oluşumu var mi vs ve kan alınıyor o kadar, sonrada sonuçlar birlestirilip bir rapor cikariliyor
Instagramda biontech bebeleri diye bi sayfa acmak lazim, baya sıkı takipci sayısı olurBiontech bebeleri diye grup kuralım
Aynen bence de öyle şuan hepimiz genelde bekleme aşamasındayız. Bir iki haftaya şenlenir buralar da ikili test zamanları geldikçeIlerleyen zamanlarda konuşulacak daha cok şey oluyor genelde ve mart annelerine baktığımda uzuunn bi sayfa vardi, gercekten çoklar:) bende arada geziyorum orayida guzel oluyor, bebek cinsiyetleri öğrenilemeyen başlandı, heyecanli guzel zamanlar :)
Çok heyecanlı ya düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor.Aynen bence de öyle şuan hepimiz genelde bekleme aşamasındayız. Bir iki haftaya şenlenir buralar da ikili test zamanları geldikçesonra cinsiyet sonra detaylı sonra alışverişler falan
Baya çok duydum böyle ya, bende öyle olduInstagramda biontech bebeleri diye bi sayfa acmak lazim, baya sıkı takipci sayısı olur
Ben de 2.dozu oldugumuz ay hamile kaldim. Demek ki cidden sperm kalitesini etkiliyor. Tesaduf olamaz.Baya çok duydum böyle ya, bende öyle oldu
Sağlıkla gelsinler de inşallah kız erkek farketmezÇok heyecanlı ya düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor.
Allah var cinsiyeti hiç merak etmiyorum tek istediğim sağlıklı olsun da farketmez. Ama ona bişiler almak hazırlık yapmak battaniyeler örmek ayyy çok değişik duygular.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Bence rahat bırakın zamanı gelince kendiliğinden oluyor bende de mide bulantısı yoktu son bir haftada deli gibi midem bulandı ve kusmalar yaşadım düşünün ki ilaç kullanmak zorunda kaldımBen de öyleyim cnm sana diyorum ama
Benim de ilk kalp atışı olmamıştı boş gebelik yaşadım üstüne 3 yıl gebe kalamadım. Şimdi her şeye endişe ediyorum. Hala belirtim yok bütün gün araştırma yapıyorum netten
Bende ikizler için o haftalarda başlamayı düşünüyorumSağlıkla gelsinler de inşallah kız erkek farketmezAlışveriş için kendime detaylı ultrasonu hedef koydum. 22. Hafta desek, e benimkiler ikiz 28 en geç 30da herşey hazır olsun diyorlar hem her ihtimale karşı hem de ağırlaşıp mağaza gezmek falan pek mümkün olmuyormuş
Yani o aradaki 6-8 haftayı dört gözle bekliyorum
Benim ilk gebeliğim ve ikiz de değiller ama öyle bir belim ağrıyor ki. Hamilelik hormonları kasları gevşetirmiş. Reflü, bel ağrısı, hemoroid olabilirmiş. Yataktan veya koltuktan kalkarken ağrım oluyor, doğrulmakta zorlanıyorum sonra yürüyünce hafifliyor. Son 1 haftam böyle geçiyor.Bende ikizler için o haftalarda başlamayı düşünüyorumsana bisey soracağım bel ağrın var mı? Benim çok belim ağrıyor bir kaç gündür. Cumartesi kontrolüm vardı doktora sordum normal sen kendini +4 hafta daha önde say bebekler ikiz olduğu icin dedi. Ama bugun baya zorlamaya basladi beni
Hiç admini olduğum konu da yok, yapsam mı kiInstagramda biontech bebeleri diye bi sayfa acmak lazim, baya sıkı takipci sayısı olur
Neden haftayı bekliyorsun gitsene duy küt küt atan kalbini huzursuz olmaBen hic hamile gibi hissetmiyorum.Kalp atışı da daha duymadım ondan galiba icimde bir huzursuzluk,haftaya gidecegim bakalim
Insan ister istemez tedirgin oluyor acaba ters giden biseyler mi var diyeBenim ilk gebeliğim ve ikiz de değiller ama öyle bir belim ağrıyor ki. Hamilelik hormonları kasları gevşetirmiş. Reflü, bel ağrısı, hemoroid olabilirmiş. Yataktan veya koltuktan kalkarken ağrım oluyor, doğrulmakta zorlanıyorum sonra yürüyünce hafifliyor. Son 1 haftam böyle geçiyor.
Çok ilginç ama bugün benim de başladı. Ara ara oluyordu ama son bir haftadır pek olmamıştı, olan da böyle çok değildi. Benim bir de sağ üst bacağım hafif ağrımaya başladı beraberinde.Bende ikizler için o haftalarda başlamayı düşünüyorumsana bisey soracağım bel ağrın var mı? Benim çok belim ağrıyor bir kaç gündür. Cumartesi kontrolüm vardı doktora sordum normal sen kendini +4 hafta daha önde say bebekler ikiz olduğu icin dedi. Ama bugun baya zorlamaya basladi beni