2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok ilginç ama bugün benim de başladı. Ara ara oluyordu ama son bir haftadır pek olmamıştı, olan da böyle çok değildi. Benim bir de sağ üst bacağım hafif ağrımaya başladı beraberinde.
Sağlık ocağına iğneye gittim gitmişken ebeye sorayım dedim. Mg eksikliğinden olur ama daha geç olmasını bekleriz çok erken olmuş dedi. Belki koltukta uzandıysan falan geçici birşeydir doktor randevun ne zaman dedi yarın dedim. Öyle deyince yarın bir git bakalım ne diyecek dedi kaldı öyle 🤔
Inşallah normaldir insan böyle olunca tedirgin oluyor 😔 sen hangi ilaçlara devam ediyorsun😊

Inşallah normaldir insan böyle olunca tedirgin oluyor 😔 sen hangi ilaçlara devam ediyorsun😊
Benim tüp bebek hemen hemen hepsi devam ediyor bir tek kortizonu kestim keseyi gördükten 10 gün sonra o kadar 🤦‍♀️
Aşağıdakilere ek günde bir ampül de kalçadan progestan iğnem var. O çok zorlamaya başladı artık çok sıkıldım 56 gündür evden çık git hastaneye ol gel😔
Bakalım yarın bir güncelleme yapacak mı😅 9+3 olacağım yarın.
Sizde neler var? Kaçıncı haftadasınız?

Eklentiler

• 4B8864DF-5476-4459-B4DE-B84E80A1E5D2.jpeg
    4B8864DF-5476-4459-B4DE-B84E80A1E5D2.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 36
Benim tüp bebek hemen hemen hepsi devam ediyor bir tek kortizonu kestim keseyi gördükten 10 gün sonra o kadar 🤦‍♀️
Aşağıdakilere ek günde bir ampül de kalçadan progestan iğnem var. O çok zorlamaya başladı artık çok sıkıldım 56 gündür evden çık git hastaneye ol gel😔
Bakalım yarın bir güncelleme yapacak mı😅 9+3 olacağım yarın.
Sizde neler var? Kaçıncı haftadasınız?
Benimde tup bebek 😊 bende yarın tam 9 haftalık olacağım çok yakın günümüz 🤗 bende normalde estrofem, coraspin, oksopar, prednol, her gün progestan iğne 2 tane vuruluyordum sizin gibi 😊 bu cumartesi gidince estrofemi kesti doktor çok şükür. Progestan igneyide pruloton depo ile değiştirdi haftada bir kere vurulmak yeter artık dedi baya rahatladım 😊 bunlara ek haftada bir kere ıntralipid serum takılıyor ona bir süre daha devam dedi😊

Kızlar aşırı uykum var ve halsızım, progestan etkısı mı hamılelıkten mi ya oyle boyle degıl
Progestan uyku yapıyor. Sabah kahvaltıdan hemen sonra uyuyorum 2-3 saat. Bir de öglen uyuyorum 2 saat kadar. Akşamda en geç 10 da uyumuş oluyorum. Günüm uykuyla geçiyor diyebilirim :) Allahtan kızımla annem ilgileniyorda şu süreç rahat geçiyor.

Benimde tup bebek 😊 bende yarın tam 9 haftalık olacağım çok yakın günümüz 🤗 bende normalde estrofem, coraspin, oksopar, prednol, her gün progestan iğne 2 tane vuruluyordum sizin gibi 😊 bu cumartesi gidince estrofemi kesti doktor çok şükür. Progestan igneyide pruloton depo ile değiştirdi haftada bir kere vurulmak yeter artık dedi baya rahatladım 😊 bunlara ek haftada bir kere ıntralipid serum takılıyor ona bir süre daha devam dedi😊
Benim aslında sat a göre 10+1 olmam gerekiyordu transferim normalden 3 gün falan geç oldu rahmim geç kalınlaştı, biraz da geç tutundular sağolsunlar 😍 sat 4 Temmuz ama bugüne kadar hep 10 Temmuz a uygun geliştiler. Bakalım yarın nasıl olacaklar. Doktor bu haftalarda daha netleşir demişti.
Valla tüm ilaçlara razıyım da şu hergün aynı saatte evden çıkmak yüzünden gerçekten depot a geçmek istiyorum biran önce 🙏😍 o serum da baya zorluyormuş sanırım süre olarak uzun sürüyormuş. Gerçi ne kdar zor olsalar da değer mi değer tabi orası ayrı 😅 bana da şimdi 9 ay gideceksin iğneye dese giderim yine orası ayrı 😂

Benim aslında sat a göre 10+1 olmam gerekiyordu transferim normalden 3 gün falan geç oldu rahmim geç kalınlaştı, biraz da geç tutundular sağolsunlar 😍 sat 4 Temmuz ama bugüne kadar hep 10 Temmuz a uygun geliştiler. Bakalım yarın nasıl olacaklar. Doktor bu haftalarda daha netleşir demişti.
Valla tüm ilaçlara razıyım da şu hergün aynı saatte evden çıkmak yüzünden gerçekten depot a geçmek istiyorum biran önce 🙏😍 o serum da baya zorluyormuş sanırım süre olarak uzun sürüyormuş. Gerçi ne kdar zor olsalar da değer mi değer tabi orası ayrı 😅 bana da şimdi 9 ay gideceksin iğneye dese giderim yine orası ayrı 😂
Benimkilerinde gününü doktorum değiştirdi 3 gun öne cekti değişiklik olabiliyor takılma demişti. Evet serum biraz zorluyor ama dediğin gibi insan herşeye katlanıyor hele bizim gibi zor bulunca 😂 ay inşallah yarın sende güzel haberler alırsın 🤗 bulantin var mi

Benimkilerinde gününü doktorum değiştirdi 3 gun öne cekti değişiklik olabiliyor takılma demişti. Evet serum biraz zorluyor ama dediğin gibi insan herşeye katlanıyor hele bizim gibi zor bulunca 😂 ay inşallah yarın sende güzel haberler alırsın 🤗 bulantin var mi
En baştan beri midem hep kötüydü. Yani sürekli bir bulantı var ama kusmuyordum. Yediklerimden keyif alamıyordum. Geçtiğimiz 5-6 gündür akşamları kusmaya başladım. 2 gün önce akşam yine tam kusmak üzereyken birdenbire turşu aşerdim resmen yarım kavanoz yedim ve o andan beri mide bulantım hiç yok artık 😍

En baştan beri midem hep kötüydü. Yani sürekli bir bulantı var ama kusmuyordum. Yediklerimden keyif alamıyordum. Geçtiğimiz 5-6 gündür akşamları kusmaya başladım. 2 gün önce akşam yine tam kusmak üzereyken birdenbire turşu aşerdim resmen yarım kavanoz yedim ve o andan beri mide bulantım hiç yok artık 😍
Ay maşallah 😂 benimde çok vardı 3 kilo verdim. Öyle olunca doktor prilam diye ilaç başladı çok şükür çok azaldı artık yiyebiliyorum 😍 ay aserme gerçekmiş demek benim hiç olmadı 😂

Ay maşallah 😂 benimde çok vardı 3 kilo verdim. Öyle olunca doktor prilam diye ilaç başladı çok şükür çok azaldı artık yiyebiliyorum 😍 ay aserme gerçekmiş demek benim hiç olmadı 😂
Kusmak kötüymüş ya bir kaç gün yaşadım ama zorladı baya. Neyse düzelmiş iyi ki🙏
Çok farklı bir duyguymuş inşallah tadarsın valla ya. Aşağıda anlattığım gibi tam 😍 öylr genel bir canım istedi işi değil 😂
Anlıyorsun zaten aşermek buymuş diyorsun 😅
Kızlar sanırım ilk aşermemi yaşadım çok farklı birşeydi 😅
Akşam yemeği yedik son günlerde akşam yemeğinden sonra kusuyorum hep ayıptır söylemesi. Yine öyle zorluyorum kendimi zar zor tuttum 2 saat.
Sonra bir kornişon turşu düştü aklıma durduk yere anlatamam. Düşündükçe ağzım sulanıyor. Midem ağzımda diye azcık direnmeye çalıştım kustum kusucam ama yok böyle birşey. Şu yaşıma kadar çok şey istemiştir canım ama bu başka birşeydi 😅 sanki yemesem kriz geçirecekmişim gibi bir his.
Sonra oturdum yarım kavanozu mutluluktan şaşkınlıktan ağlaya ağlaya yedim 😂🤦‍♀️ Kusma ihtiyacım da gitti ☺️

Kusmak kötüymüş ya bir kaç gün yaşadım ama zorladı baya. Neyse düzelmiş iyi ki🙏
Çok farklı bir duyguymuş inşallah tadarsın valla ya. Aşağıda anlattığım gibi tam 😍 öylr genel bir canım istedi işi değil 😂
Anlıyorsun zaten aşermek buymuş diyorsun 😅
Ahahahah ay ne kadar güzel ya, millete dogal gelen seyler bize mucize gibi geliyor. Allahim kimseye yoklugunu aratmasin. Bizde insallah sag salim kavusalim bebislere 🤗🤲🏻

Meraba arkadaşlar
Ne zaman tam olarak iyi hissedeceğiz bir bilen var mı? Midem ummadigi. Anda kalkiyor gücüm yarim yamalak isteksiz ve mutsuzum, yarim saat birsey yemesem midem kotu 😔

Kızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Çok benzer gidiyormuşuz bende 10+4 😊 Benimde karnım çıktı gibi geliyor ama şişkinlik heralde inip çıkıyor, 2 kilo aldım bende. Pantolonumun rahatsız ettiğini farkettim bugün, birkaç haftaya giyemeyeceğim muhtemelen 😃

Meraba arkadaşlar
Ne zaman tam olarak iyi hissedeceğiz bir bilen var mı? Midem ummadigi. Anda kalkiyor gücüm yarim yamalak isteksiz ve mutsuzum, yarim saat birsey yemesem midem kotu 😔
bende aynı durumdayım malesef :KK43: mutsuz halsiz ve isteksiz . 12 .hafta bulantılar geçer diyorlar aama inş. geçer

Çok benzer gidiyormuşuz bende 10+4 😊 Benimde karnım çıktı gibi geliyor ama şişkinlik heralde inip çıkıyor, 2 kilo aldım bende. Pantolonumun rahatsız ettiğini farkettim bugün, birkaç haftaya giyemeyeceğim muhtemelen 😃
Aynen benimde pantolon rahatsız ediyor düğmesini açınca rahatlıyorum 😊 akşama doğru daha şiş oluyor karnım sabahları biraz daha inik 😊 ama öyle aman aman bir büyüme yok. Bir de ilk gebeliğim hemen karnım çıksın istiyorum herhalde 🙈🙈 bu döneme kadar 2 kilo almış olmamız normaldir herhalde değil mi. Kimi arkadaşlar daha fazla kilo almış ya

X