2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
ben keseyi gördüm nohut kadardı 15.8 mm ymiiiş :anne: erken öğrenmekte çok stresliymiş vallahi kesesi kalp atışı derken. doğru düzgün sevinemedik bile. siz en iyisini en yaoıyorsunuz valla
Evt bi sorun olmadıktan sonra beklemeyi tercih ediyorum, bu stresleri yaşadığım için tecrübe oldu 😊

Canım bu toksoplazma testini ne zaman yaptı doktorun? Ya ben de burada çok bahseden gördüm de benim doktor yapmadı henüz. Hiç bahsetmedi de. Aile hekimine sordum biz bakmıyoruz dedi.
Acaba belli bir zamanı mı var diye merak ettim 🥰 haftaya kontrolde soracağım en olmadı 🤷‍♀️
Canım benim kedim var, ben hamilelik planlayınca kontrole gitmiştim tüm kan değerlerime baktırmıştım, o zaman toksoplazmayı da yaptırmıştım

6+3 günlük ultrason fotografımız :)

Eklentiler

• IMG_20210908_145313.jpg
    IMG_20210908_145313.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 43
Sagol canım. Kalp atışını duyduk ama kanamam varmış progestan verdi doktor iki hafta sonra kontrolümüz var. Benim kanamam dışardan olmadığı için hiç anlamadım ultrasonda görüldü.
Benim de öyleydi ilk kanama yerini kese sanıp ikiz mi acaba dediler sonra kanama yeriymiş progestan kullandıktan sonra geçmişti o da

kızlar ben dogum pakedı aldım ıcerısınde 1 tane renklı ultrason varmış. Renkli ultrason aynı cihazla yapılmıyormu neden ek ucret ıstenıyor veya sınırlı oluyor. Youtubedan ızlerken bakıyorum doktorlar 2 turlude bakıyor ama genelde hastaneler farklı fıyatlandırıyor sebebını bılen varmı

Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah

Eklentiler

• 974A874F-4318-4AC5-B664-C75A21D471F4.jpeg
    974A874F-4318-4AC5-B664-C75A21D471F4.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 29
Nasılsınız kızlar , nasıl geçiyor hamilelik ? Benim mide bulantılarım başladı. Diyetisyenim ben, işim beslenmek üzerine ama o besinleri görmek dahi çıkarmama yetiyor . Mesleğim basıma dert oldu bu süreçte heralde izne ayrılıcam. Akşamları 9da uyuyorum , göğüsler kocaman oldu gerçekten sancılı bi süreçten geçiyoruz insallah bir an önce bu rahatsızlıklar sona erer sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

kızlar ben dogum pakedı aldım ıcerısınde 1 tane renklı ultrason varmış. Renkli ultrason aynı cihazla yapılmıyormu neden ek ucret ıstenıyor veya sınırlı oluyor. Youtubedan ızlerken bakıyorum doktorlar 2 turlude bakıyor ama genelde hastaneler farklı fıyatlandırıyor sebebını bılen varmı
Bazi doktorların ultrason cihazinda renkilide oluyor, bazılarında sadece hastanede bi tane oluyor yada bazen radyoloji de oluyor. Genelde yuksek fiyatlı doktorların yada özel muayenesi olanlarin kendi cihazları boyle renkli oluyor hatta her kontrolde bakıyorlar

Nasılsınız kızlar , nasıl geçiyor hamilelik ? Benim mide bulantılarım başladı. Diyetisyenim ben, işim beslenmek üzerine ama o besinleri görmek dahi çıkarmama yetiyor . Mesleğim basıma dert oldu bu süreçte heralde izne ayrılıcam. Akşamları 9da uyuyorum , göğüsler kocaman oldu gerçekten sancılı bi süreçten geçiyoruz insallah bir an önce bu rahatsızlıklar sona erer sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Cok gecmis olsun bende hic bulanti yaşamayan ve istahi acik tombis biri olarak birsey sormak istiyorum hangi aya kadar kilo verilebilir acaba?

X