Ben de buna benzer birşey almak istiyodum biliyo musunTamam canım bide o şekilde denerim inşallah işimi görüryatağın kenar koruyucuları var ama ön korkuluk kısmını bebeği görmek için çıkarmıştım. Birde asansör kısmı koruyucu varken inmiyor o yüzden çıkardım .
Evet bende Kara Kara onu düşünüyorum bir yaş öncesi odamızdan ayırmak istemiyorum. Sürekli gözüm üstünde. Odasından ayır dığım zaman yanımdaki gibi olmaz ama yatağı küçük gelmeye başladı ne yaparım bilmiyorum bir hal çare düşüncem bakalım. Benimkinin yatağı 50*90 sanırım boydan değilde enden dar . Seninki iyiymiş baya kullanırsın en azından 1 yaşına kadar. Şu yatak benimki. Şimdiki aklım olsa daha kullanışlı bişey alırdım.. ilk çocuk olunca kullandıkça daha iyi anlıyorum herşeyi
Bazıları o kadar ilgisiz ki. Çok iyi anlıyorum. Ben devlette doğum yaptım, özelde doktora götürüyoruz arada. Rota ve menenjiti sorduk durumumuz varsa yaptırın dedi sadece. Ama orda doğum yapan bi tanıdığa detaylıca anlatmış. Biz de para verip muayene oluyoruz bu kadar sallama iş yapılır mı? Valla devlet hastaneleri çok kalabalık evet ama çok çok iyi doktorlar da var. Bence de gidip göster canım. Evham yapma tabi ki belki normaldir ve çocuğu rahatlatacak bişey öneren olurEvet özele gidiyorum . Birde bir ayda 3 farklı özel Dr a gittimPazartesi gününe randevu aldım. Zeynep Kamil diye bı yer var burda devlet hastanesi çocuk drları iyi diye bahsediyorlar. Birde devletteki drların görüşünü Alacam bakalım ne desin. Yine içime sinmezse gaita için özelden kap ister kafamı rahatlatırım.
Kaka yapınca strese giriyordur o yüzden ağlıyordur canım .. o kadar süre kaka yapmayınca kokması normal , biz ilk 1,5 ay mama da veriyorduk o zman 5 gün kaka yapmamıştı oğlum ve gazı son güne doğru kokuyordu , ama aklında kalmasın istersen test yaptır .. zeynep kamil de iyi hastane umarım ordaki doktorlar çözüm bulur ..Bı ara ıkınırken kaka yapamıyordu o zaman masajla sıcak su banyosu ile kakasını bı şekilde yaptırmıştım. Şimdilerde ıkınma yok , huzursuzluk yok günlerce ama ne zamanki kaka günü geliyor o zaman 5 dk falan Feryat figan ağlıyor kakasını yapacağı zaman yapamıyor kolay demek. Birde şunu fark ettim kaka yapacağı güne yakın gazı kokulu oluyor. Normalde anne sütü alan bebeğin gazı kokmazmis Dr a dedim bişey demediama ben araştırdım kokuyorsa bağırsaklarda enfeksiyon olabilir yazıyordu.çok çaresiz kaldım bu konuda. Kaç Dr a gittim bı sonuç alamadım Bol su içiyorum fakat probiyotik almıyorum kefir vs tüketeyim , kuru kayısı yiyorum. Gazını rahat çıkarıyor iyi aslında.
Evet canım bende görsele aldanıp aldım. Kullanış daha önemli. Daha 4 aylık bebek şimdiden küçük geldi o yüzden öncelik kullanımBen de buna benzer birşey almak istiyodum biliyo musunkullanışından ziyade katlayıp kaldırması mümkün olmaz diye park yatak aldım. Kardeşi olursa ona kullanırım diye düşünmüştüm. 2 yaşa kadar bile gider, en alt seviyede yatar, penceresinden kendi girer çıkar duygulandım bi bebiş sizin odada yatamıyosa mecbur sen ona uycaksın biraz dişimizi sıkcaz
Kesinlikle çok doğru. o kadar para veriyorsun birde ağzından Kelime çıkaracak mesela tahlil yapıldı bebeğe ben bunu yorumlayamam dediBazıları o kadar ilgisiz ki. Çok iyi anlıyorum. Ben devlette doğum yaptım, özelde doktora götürüyoruz arada. Rota ve menenjiti sorduk durumumuz varsa yaptırın dedi sadece. Ama orda doğum yapan bi tanıdığa detaylıca anlatmış. Biz de para verip muayene oluyoruz bu kadar sallama iş yapılır mı? Valla devlet hastaneleri çok kalabalık evet ama çok çok iyi doktorlar da var. Bence de gidip göster canım. Evham yapma tabi ki belki normaldir ve çocuğu rahatlatacak bişey öneren olur
Evet bak hiç o şekilde düşünmemiştim strese girip korkuyor belki de . Demek senin bebeğinde korkuyordu o zaman normal sanırım bende anne sütü alan bebeğin gazı kokmaz diye okuyunca endişe ettim. Evet bakalım Zeynep Kamil ne desinKaka yapınca strese giriyordur o yüzden ağlıyordur canım .. o kadar süre kaka yapmayınca kokması normal , biz ilk 1,5 ay mama da veriyorduk o zman 5 gün kaka yapmamıştı oğlum ve gazı son güne doğru kokuyordu , ama aklında kalmasın istersen test yaptır .. zeynep kamil de iyi hastane umarım ordaki doktorlar çözüm bulur ..
Üzülme annesi sağlıkları ioçin mecbur . Benimde aşı zamanı içim Kıyılıyor çok ağlıyor 6. Aya kadar en azından bir ay aşı yok Diye seviniyorum.Aşı günlerini beni çok geriyor ya .. çocuğum çok ağladı , sonrada eve dönerken uyudu öyle mutsuz uyuması beni çok üzüyor, şimdi pusetinde uyuyor kıyamadım çıkarmaya uyanır diye , günlerdir uyusun diye uğraştığım bebek uyudu ama benim içim buruk .. boy kilo ölçümü de canımı sıktı ..
acaba mama versem mi diye düşünüyorum 4. Ay meme reddi olur mu diye korkuyorum..
Evet 4 aylık olduğundan beri uykusu hafif ve zor uyuyan bir bebek oldu benimki deTekrardan merhaba,
Şuanda 16 haftalık olduk ve iki gündür gece uykudan uyanıp geri uyuması çok zorlaştı. Bu durumu yaşayan var mı? Sanırım 4 ay uyku gerilemesi başlıyor. Ama eminde olamıyorum..
Onların sağlıkları için aşı yaptırıyoruz sonuçta benimkiler ağlamaz aşıda ebemizin eli hafif ondandır izinde yerine gelen aşı yaptıydı kızımda nasıl ağladıydı kuzum şimdide takip edip gerekirse bir hafta bekleyip aynı kişiye yaptırıyorum aşılarınıAşı günlerini beni çok geriyor ya .. çocuğum çok ağladı , sonrada eve dönerken uyudu öyle mutsuz uyuması beni çok üzüyor, şimdi pusetinde uyuyor kıyamadım çıkarmaya uyanır diye , günlerdir uyusun diye uğraştığım bebek uyudu ama benim içim buruk .. boy kilo ölçümü de canımı sıktı ..
acaba mama versem mi diye düşünüyorum 4. Ay meme reddi olur mu diye korkuyorum..
Bebek kakasi kokmaz da ne ya illaki kokuyor bazen hafif bazen ağır bizim yediklerimizdr etki ediyor çok kayısı yediğimde bebeğim de isal oluyor en basitindenEvet bak hiç o şekilde düşünmemiştim strese girip korkuyor belki de . Demek senin bebeğinde korkuyordu o zaman normal sanırım bende anne sütü alan bebeğin gazı kokmaz diye okuyunca endişe ettim. Evet bakalım Zeynep Kamil ne desin
Ya bizim aile hekimi hemşiremiz iyi elinden gelen. Bu demek kiOnların sağlıkları için aşı yaptırıyoruz sonuçta benimkiler ağlamaz aşıda ebemizin eli hafif ondandır izinde yerine gelen aşı yaptıydı kızımda nasıl ağladıydı kuzum şimdide takip edip gerekirse bir hafta bekleyip aynı kişiye yaptırıyorum aşılarını
Boyu şimdiye kadar ilerdeydi ama az önce ölçülünle sadece 2 cm uzamış bu ay kilosu zaten düşüktü ama iyi almış gecen aya göre bi ay uzayıp başka ay kilo mu alıyor acaba ..Üzülme annesi sağlıkları ioçin mecbur . Benimde aşı zamanı içim Kıyılıyor çok ağlıyor 6. Aya kadar en azından bir ay aşı yok Diye seviniyorum.
Boy kilosu nasıl ki ? persentil tablosuna uyumlu ise hiç üzülme canım.
Bence 2 cm uzaması normal. 1 ayda benim kızımda bu ay 2 cm uzamış, 1 kilo almış. Dediğin gibi olabilir birde kilo ve boyları eskisi gibi hızlı artmıyor bence onun etkisi de var.Ya bizim aile hekimi hemşiremiz iyi elinden gelen. Bu demek kivalla 6. Ay aşısından sonra aşılar seyreliyormuş ona sevindim .. biz meningokok yaptırdık gelecek ay o ve rota var..
Boyu şimdiye kadar ilerdeydi ama az önce ölçülünle sadece 2 cm uzamış bu ay kilosu zaten düşüktü ama iyi almış gecen aya göre bi ay uzayıp başka ay kilo mu alıyor acaba ..
Bende hep yıkıyorum cnm arada poposu.kizariyo sabunla yıkıyorum kurtuluyorum kremini sürüyorum rahatlıyo havalarda sıcak hoşuna gidiyo yikamakHamazinc krem de var , kesin çözüm :) ben pamuğu o kadar çok almışım ki hala bitmedi bitene kadar pamukla devam :) bazen yıkıyorum poposunu kolay oluyor :)
Dün bizim de 4 aylık oldu, aşıları yapıldı. Şükür çok uzun ağlamadı, şiddetli başladı ama 1 dakika sonra gülümsemeye başladı. Sadece gece ateş yaptı birazAşı günlerini beni çok geriyor ya .. çocuğum çok ağladı , sonrada eve dönerken uyudu öyle mutsuz uyuması beni çok üzüyor, şimdi pusetinde uyuyor kıyamadım çıkarmaya uyanır diye , günlerdir uyusun diye uğraştığım bebek uyudu ama benim içim buruk .. boy kilo ölçümü de canımı sıktı ..
Ayyy ne güzel bi sürpriz yapmış minnoşEvet canım bende görsele aldanıp aldım. Kullanış daha önemli. Daha 4 aylık bebek şimdiden küçük geldi o yüzden öncelik kullanımvalla ikinci olur mu bilmiyorum. Kızım 10 yıl sonra sürpriz kendiliğinden oldu. İkinci olmaz sanırım ama olursa eğer aldığım herşeyi satacam işim bitince yenilerini, kullanışlı olanları alırım
Çocuk olunca öyle o bize değil, biz ona ayak uyduruyoruz mecbur. Senin yatak evet 2 yaşa kadar bile kullanılır..iyi yapmışsın o şekilde yatak alarak.
A aaaa o ne demek ya. Parayı verirken ben bunu alamam demiyo ama. yani çok büyük saygım var işini yapan herkese ama bu tip insanlar asla haketmiyo aldığı parayı. İnşallah önemsiz bişeydir, hastanelere düşürmesin Rabbim çok yorucuKesinlikle çok doğru. o kadar para veriyorsun birde ağzından Kelime çıkaracak mesela tahlil yapıldı bebeğe ben bunu yorumlayamam dedimecbur başka özele randevu alıp götürdük sırf tahlil sonuçlarına yorum yapsın diye. Güya özelde iyi Dr . İnşaallah canım bakalım devlette belki derdime çare bulurlar
5 gün büyük seninkinden benimki , aynı şekilde ağladı aniden ve sustu sonra.. 700 gr almış ama zaten kilosu düşüktü emmiyor benimki de uykuluyken emziriyorum.. emzirmekten hiç keyif alamadım ..Dün bizim de 4 aylık oldu, aşıları yapıldı. Şükür çok uzun ağlamadı, şiddetli başladı ama 1 dakika sonra gülümsemeye başladı. Sadece gece ateş yaptı birazben mama ve meme gidiyorum biliyorsun. Henüz red yok çok şükür ama ona rağmen 400 gr aldı sadece. Mamayı içerken çok zorluyor beni, başka marka deniyoruz ama yine aynı. Bu da bitince başka deneriz belki senin ne kadar almış? Kaç günlük tam olarak bebişin?
Aynen canım onca başarısız tedaviler sonrası gerçekten büyük bi sürpriz yaptıAyyy ne güzel bi sürpriz yapmış minnoşolmaz deme bak olmaz derken çıkıp gelmiş kızın. İstediğiniz zaman tekrar nasip etsin inşallah Rabbim ben istiyordum 2. Ama doğum sonrası çok sorun yaşadım o yüzden oğlum sağlıklı büyüsün istiyorum sadece. 2. Bebiş bana çok uzak
Haklısın canım işine yaramayacaksa evde tutmanın anlamı yok, hem o zamana neler neler çıkar. Bi tur daha çeyiz düzersin boşverilki ikincisi yok hepsi ayrı heyecan