Ben de buna benzer birşey almak istiyodum biliyo musun kullanışından ziyade katlayıp kaldırması mümkün olmaz diye park yatak aldım. Kardeşi olursa ona kullanırım diye düşünmüştüm. 2 yaşa kadar bile gider, en alt seviyede yatar, penceresinden kendi girer çıkar duygulandım bi bebiş sizin odada yatamıyosa mecbur sen ona uycaksın biraz dişimizi sıkcazTamam canım bide o şekilde denerim inşallah işimi görür yatağın kenar koruyucuları var ama ön korkuluk kısmını bebeği görmek için çıkarmıştım. Birde asansör kısmı koruyucu varken inmiyor o yüzden çıkardım .
Evet bende Kara Kara onu düşünüyorum bir yaş öncesi odamızdan ayırmak istemiyorum. Sürekli gözüm üstünde. Odasından ayır dığım zaman yanımdaki gibi olmaz ama yatağı küçük gelmeye başladı ne yaparım bilmiyorum bir hal çare düşüncem bakalım. Benimkinin yatağı 50*90 sanırım boydan değilde enden dar . Seninki iyiymiş baya kullanırsın en azından 1 yaşına kadar. Şu yatak benimki. Şimdiki aklım olsa daha kullanışlı bişey alırdım.. ilk çocuk olunca kullandıkça daha iyi anlıyorum herşeyi