- 29 Aralık 2019
- 473
- 667
- 36
Ben 39+1 de doğum yaptım 11 Nisan aynen. 20 gündür uykularımız böyle. Allah'tan geceleri kesintisiz emzirme dışında uyuyor yoksa vay Halime. Seninki maşallah baya kaka yapıyormuş bez yetişmiyordurKaç haftalık doğum yaptın sanki erken senin için biz aynı gün doğum yapmıştık sanırım .. benimki sürekkli atakta gündüz uykusu 20 dk , çoğu kez kucağımdan indirdiğim an uyanıyor ..bende sadEce anne sütü veriyorum ve benim oğlum günde ortalama 3 kere kaka yapıyor , en fazla 5 kez yapıyor ama benim bebe sınırda kilo alıyor fazla yapıyor bence .. 10 güne kadar yapmaması normalmiş çok sıkıntısı yoksa önemsememek lazımmış ..
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar herkeseS Spagetti Bolonezz canım aynı durum bende de var. Gündüz belki yarım saat belki 20 dk zor uyuyor. Üstelik elimde sallamaya alışık kollarım kopuyor sen bebeğini nasıl uyutuyorsun? 1 saat uyutmaya çalışıyorum uykusu çok hafif tık sese uyanıyor o kadar salladığım boşa gidiyor ya da çok kısa uyuyor gündüz iş yapmak çok Zor. Uyandığında bazen oyun halısında güzel vakit geçiriyor o zaman işimi hallediyorum.
Bu aralar çok salyası arttı mama önlüğü kullanıyorum sizlerde de aynı mı acaba?
Birde emziren anneler bebekleriniz günde ya da kaç günde bir kaka yapıyor? Benim kızım rutin 5 6 günde bir kaka yapıyor. Anne sütü ile beslenip hergun kaka yapan var mı büyüdükçe mi kaka yapması azalıyor yoksa benim bebeğime Has bı durum mu anlamadım.
Evet dediğin gibi bugün müzikle uyuttum evim yol üstünde sürekli kamyon sesi var aslında ama benimki kamyon, araba sesini sevmiyor sanırım tam tersine uyanıyor. Meme de uyuma gündüz olmuyor maalesef dikkati dağınık memede oynayarak Emiyor biraz emiyor gülüyor Kendi kendine gözümün içine bakarak konuşuyor tekrar emiyor haliyle uykuya o şekilde geçmiyor. Ama gece acıkınca acıkma sesleri çıkarıyor o zaman hemen alıp emziriyorum uyuyarak emiyor tekrar yatağına koyunca uyumaya devam ediyor gündüz bu şekilde olmuyorHayırlı cumalarsesle uyutursan diğer seslerden daha az etkileniyor. Mesela ben bazen kamyon sesi açıyorum, bazen yabancı slov müzikle dans ederek uyutuyorum. Bazen memede sessiz uyuyor. Ama müzikle uyduğunda seslerden daha az etkileniyor. Salya var elini ağzına sokma var. Kaka 3-4 günde bir ama mama da içiyor.
Müziği ne zaman kapatıyosun?Evet dediğin gibi bugün müzikle uyuttum evim yol üstünde sürekli kamyon sesi var aslında ama benimki kamyon, araba sesini sevmiyor sanırım tam tersine uyanıyor. Meme de uyuma gündüz olmuyor maalesef dikkati dağınık memede oynayarak Emiyor biraz emiyor gülüyor Kendi kendine gözümün içine bakarak konuşuyor tekrar emiyor haliyle uykuya o şekilde geçmiyor. Ama gece acıkınca acıkma sesleri çıkarıyor o zaman hemen alıp emziriyorum uyuyarak emiyor tekrar yatağına koyunca uyumaya devam ediyor gündüz bu şekilde olmuyor
Uyuduğunda derin uykuya gittiğine Emin olduğum zaman. Sen hep açık mı tutuyorsun uyanana kadar yaniMüziği ne zaman kapatıyosun?
Yok aynı senin gibi yapıyorum. Zaten uzun süre açık kalmasını önermiyolar. Max 20 dakika sonra kapatmak gerekiyormuş.Uyuduğunda derin uykuya gittiğine Emin olduğum zaman. Sen hep açık mı tutuyorsun uyanana kadar yani
Hangi bezi kullanıyorsun? Evet yapıyor ve bence bu yüzden az kilo alıyor .. senin minik hesaplı :)) günde kaç bez kullanıyırsun? Ay bence kullanabildiğin kadar kullan :)Ben 39+1 de doğum yaptım 11 Nisan aynen. 20 gündür uykularımız böyle. Allah'tan geceleri kesintisiz emzirme dışında uyuyor yoksa vay Halime. Seninki maşallah baya kaka yapıyormuş bez yetişmiyordurİlk iki ay çok kaka yapıyordu günde 3 4 defa bez yetişmiyordu. Değişiyordum bir saat sonra tekrar kaka o yüzden bez çok alıyordum son 1 aydır 5 6 günde bir kaka yapınca iki numara bez küçük gelmeye başladı daha 72 tane var 2 numara bilsem bu kadar bez almazdım
Canım benim kinde kakasix bez çıkmıyor sadece emziriyorum kayışı erik felan yiyorum ben ondan galibaHayırlı cumalar herkeseS Spagetti Bolonezz canım aynı durum bende de var. Gündüz belki yarım saat belki 20 dk zor uyuyor. Üstelik elimde sallamaya alışık kollarım kopuyor sen bebeğini nasıl uyutuyorsun? 1 saat uyutmaya çalışıyorum uykusu çok hafif tık sese uyanıyor o kadar salladığım boşa gidiyor ya da çok kısa uyuyor gündüz iş yapmak çok Zor. Uyandığında bazen oyun halısında güzel vakit geçiriyor o zaman işimi hallediyorum.
Birde emziren anneler bebekleriniz günde ya da kaç günde bir kaka yapıyor? Benim kızım rutin 5 6 günde bir kaka yapıyor. Anne sütü ile beslenip hergun kaka yapan var mı büyüdükçe mi kaka yapması azalıyor yoksa benim bebeğime Has bı durum mu anlamadım.
Bende sık sık kaka yapmasından yoruldum emiyor kaka yap sonra tekrar emmek istiyor günümüz böyle geçiyor yalnız değilim büyük çocukların ve kv bakıyor gündüz uyumasada zor gelmiyor ondan dolayıKaç haftalık doğum yaptın sanki erken senin için biz aynı gün doğum yapmıştık sanırım .. benimki sürekkli atakta gündüz uykusu 20 dk , çoğu kez kucağımdan indirdiğim an uyanıyor ..bende sadEce anne sütü veriyorum ve benim oğlum günde ortalama 3 kere kaka yapıyor , en fazla 5 kez yapıyor ama benim bebe sınırda kilo alıyor fazla yapıyor bence .. 10 güne kadar yapmaması normalmiş çok sıkıntısı yoksa önemsememek lazımmış ..
Şuan atak haftasında değilse atak haftasını düşünemedimHangi bezi kullanıyorsun? Evet yapıyor ve bence bu yüzden az kilo alıyor .. senin minik hesaplı :)) günde kaç bez kullanıyırsun? Ay bence kullanabildiğin kadar kullan :)
atak haftasını hesaplamak için internet sitesi var ama bence atakta değilsin gibi .. bende ataklara bakıyordum benim oğlan 38+0 da doğduğu için atağa var daha ayyyy zaten gündüz uyumayan oğlum atakta ne yapacak merak içerisindeyim:))
Atak haftası grafiklerine baktım amaaaan ne bitmez ataklar bunlar..
Bu arada salya için önlük almıştım hamileyken şimdi onu kullanıyorum yoksa ıslanıyor göğüsü günde kaç kez değiştiriyorum saymıyorum , eller ağzında sürekli gören diş çıkaracak diyor ama çok erken zaten salya akışından en az 2,5 ay sonra çıkarırmışlar ..
Maşallah seninkine doyuyor demekCanım benim kinde kakasix bez çıkmıyor sadece emziriyorum kayışı erik felan yiyorum ben ondan galiba
Size bunu perinatalogmu söyledi acaba? Allah onları bildiği gibi yapsıb. Benim ablamada boş yere hamileliğini zehir etmişlerdi. Binde bir ihtimalleri bile söyleyip gereksiz stres yaptırıyolar hamilelere. İhtimalleri filan unutun siz. Allaha sığının ve şayet yokolması mümkün birşey ise sürekli dua edin biran evvel yokolsun. Benden size tavsiye perinataloglardan uzak durun. Güvenebileceğiniz bir kadın doğumcu bulun ve yola onunla devam edin. İnşaallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Ay ay ay o salya yokmu! Allahım bütün eller ağızda. Elini sürekli yumruk yapıp şapır şupur emiyor sanki açlıktan ölmüş gibi. Emzik tutturamadım maalesef 12 çeşitten fazla emzik var evde. Servet yatırdım valla her marka her model her boy aldım. Yok emmiyor paşa. En sevdiği emziği benimBenimkinin de salyası çok arttı 2 eli de ağzında devamlı. Önlük takıyorum yoksa üstü sırılsıklam oluyor .
Çoook uzun zamandır 4-5 günde bir kaka yapıyor , anne sütüyle besleniyor . Kakaları inanılmaz miktarda yapıyor 5 günün birikimi diye heralde üst baş her yer kaka oluyor
Oyyy maşallah hem sana hem de paşayaSize bunu perinatalogmu söyledi acaba? Allah onları bildiği gibi yapsıb. Benim ablamada boş yere hamileliğini zehir etmişlerdi. Binde bir ihtimalleri bile söyleyip gereksiz stres yaptırıyolar hamilelere. İhtimalleri filan unutun siz. Allaha sığının ve şayet yokolması mümkün birşey ise sürekli dua edin biran evvel yokolsun. Benden size tavsiye perinataloglardan uzak durun. Güvenebileceğiniz bir kadın doğumcu bulun ve yola onunla devam edin. İnşaallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.
Ay ay ay o salya yokmu! Allahım bütün eller ağızda. Elini sürekli yumruk yapıp şapır şupur emiyor sanki açlıktan ölmüş gibi. Emzik tutturamadım maalesef 12 çeşitten fazla emzik var evde. Servet yatırdım valla her marka her model her boy aldım. Yok emmiyor paşa. En sevdiği emziği benimİri doğmuştu zaten irileşmeye devam ediyor 4 numara beze geçtik Günde 7-8 bez değişiyoruz.
Bende aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Çok şükür ilerleme kaydettim. 100.6kg ile girmiştim doğuma şuan 82.8imhedefim 63e inmek.Bizden şimdilik bu kadar. Herkese selamla
Ben sallamaya hic alıştırmadim, ayakta kucakta sallanarak uyumaz çünkü uyku eğitimi vermeyi en basindan beri kafama koydum. İnşallah 150. Gun bitsin basliycamHayırlı cumalar herkeseS Spagetti Bolonezz canım aynı durum bende de var. Gündüz belki yarım saat belki 20 dk zor uyuyor. Üstelik elimde sallamaya alışık kollarım kopuyor sen bebeğini nasıl uyutuyorsun? 1 saat uyutmaya çalışıyorum uykusu çok hafif tık sese uyanıyor o kadar salladığım boşa gidiyor ya da çok kısa uyuyor gündüz iş yapmak çok Zor. Uyandığında bazen oyun halısında güzel vakit geçiriyor o zaman işimi hallediyorum.
Yalnız olmaman çok güzel .. kilo alımı iyiyse sıkıntı yok yapsın .. ben gözümü kaka sesiyle açıyorum , bazen sırtı kıyafeti kaka oluyor .. bazen emzirirken bile yapıyorBende sık sık kaka yapmasından yoruldum emiyor kaka yap sonra tekrar emmek istiyor günümüz böyle geçiyor yalnız değilim büyük çocukların ve kv bakıyor gündüz uyumasada zor gelmiyor ondan dolayı
Doysunda yapsın evet ben şanslıyım çocuk büyütme konusunda 4 çocukta da yardım edenim oldu hep ilk çocuğumu emzirmeye alıyordum kucağıma 2 yenge 1 babanne vardı evde amcalar felan derken büyüdülerYalnız olmaman çok güzel .. kilo alımı iyiyse sıkıntı yok yapsın .. ben gözümü kaka sesiyle açıyorum , bazen sırtı kıyafeti kaka oluyor .. bazen emzirirken bile yapıyoryorucu valla.. Allah kolaylık verdin bizlere
Neresi burası acaba?2022 fiyatı 7 bin tl dediler, spinal edipural normal Sezeryan fark etmiyor, bebeğin bütün muayeneleri işitme testi vs ve 28 gun boyunca ucretsiz bebek muayenesi içinde