Her şeyi en iyi onun bilmesi :/ her şeye hakim olma çabası.. bir de sürekli şöyle bi kelimesi var “ ben doktorum biliyorum “ ..Senin sakinleştiremeyeceni düşündüren ne? Gün içinde zaten sen bakıyosun ki annesisin bir yolunu bulursun. Bazı erkekler aşırı benimsiyor canım bu işi. Benim eşim de öyle. Bebek hastanede yattı diye bana yapmadığını bırakmadı. Mama verdin mi altını değiştirdin mi, öyle yapma böyle yap. Siz bilmiyonuz anneme sorannesi 3 aylık bebeğin eline ekmek verip burnuna soktu ekmeği resmen. Yani oluyor böyle şeyler, bebek eve gelince bütün düzen bozuluyor. Bir annenin en çok desteğe ve anlayışa ihtiyacı olan zamandayız ama lohusa tribi çeken bizleriz. Eninde sonunda düzen kurarız yavaş yavaş düzelir merak etme.
İnşaallah dediğin Gibi normal bı durumdur. Bir hafta sonra doktora gidince anlayacamDoktorum bana ilk iki ay çok fazla kilo alması normal daha sonra düşer tedirgin olma demişti başınıza gelen bu olabilir mi ?
Ya bende istanbuldayım atakentte , biraz uzağız:)
Doktor olan herşeyi bilir miymişHer şeyi en iyi onun bilmesi :/ her şeye hakim olma çabası.. bir de sürekli şöyle bi kelimesi var “ ben doktorum biliyorum “ ..benimkinin annesi de bilmez yani anca kendi bilir. Aynı şeyleri yapıyor gece 2 kere kalkıyorum emziriyorum 1 de ve 4,,5 ta sonra 7,5 ta kalkıyor bebek bu sürelerde o uyuyor ve dr a sanki gece emzirmiyor gibi bir şey dedi ya mümkün mü ? Ağlar bebek ya..ben de hata oğluma kıyamadığım için saat kuruyorum çok ağlatmadan emziriyorum adam fark etmiyor.. artık emzirirken uyandıracağım onu da..
Ya bazen inanılmaz ısrarcı oluyor , belli bir düzeyi kaldırıyorum.. üsteLik ben öyle kavgacı biri değilim haklı olsam da kavgadan kaçınmak için susarım, içime atıyorum.. İstanbul a da salgından bir kaç ay önce geldik kafayı dağıtacağım arkadasım da yok ..site içinde oğlumu gezdirirken bazen insanlarla konuşuyorum tabi derdimi anlatamam ..Doktor olan herşeyi bilir miymişe çocuğun kanını durduramamış. Ya bu cins böyle, egoları kendilerinden büyük, meslekle alakası yok. Ben saldım bi süre aklıma getirmiyorum duymuyorum. Yoksa bebeğine karşı mutsuz oluyorum. Sen de boşver, o da bıkar bi süre sonra belki.
Sadece ışıkları kapatıp bir aletle baktı , 6. Ayda tekrar görüşelim dedi .. damla yoktuGöz kontrolü nasıl yapıldı kizlar damla falan damlatildi mi
Teşekkürler :)Sadece ışıkları kapatıp bir aletle baktı , 6. Ayda tekrar görüşelim dedi .. damla yoktu
Evet damla damlatildi. Yarim saat bekleyin dedi, goz bebekleri baya büyüdü. Işığı kapatıp goz bebeklerine gözüne baktı kontrol etti. Çok şükür bir sorun çıkmadıGöz kontrolü nasıl yapıldı kizlar damla falan damlatildi mi
Çok geçmiş olsun canım şuan durumun nasıl aynı durum bende var bebeğim 8?aylık doktor ameliyat diyor ama korkuyorum benden başka kimsede durmuyor emerek uyuyor sadece onun için çok endişeleniyorum ama artık dayanacak gücümde kalmadı süreci anlatır Mısın lütfen ne kadar süre sonra emzirebildin ağrıların ne zaman geçti günlük hayatına ne zaman dönebildinBuraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
Telefonda görüşme neden yok ki. Bebekle zor mu oluyor? Valla ben hoparlör açıp konuşuyorum yoksa seninle aynı durumdayım. Kimse yok çevremde. Ha bu bence çok kötü değil. Kalabalığı sevmem pek, varsa da kafa dengi olması lazım. Koca konusunda da bişey derse şöyle yapayım mı gibi sen bilirsin deyip sorumluluğu ona paslıyorum ben. Senin işin daha zor tabi işi dolayısıyla ama bilemedim nasıl yapılabilirYa bazen inanılmaz ısrarcı oluyor , belli bir düzeyi kaldırıyorum.. üsteLik ben öyle kavgacı biri değilim haklı olsam da kavgadan kaçınmak için susarım, içime atıyorum.. İstanbul a da salgından bir kaç ay önce geldik kafayı dağıtacağım arkadasım da yok ..site içinde oğlumu gezdirirken bazen insanlarla konuşuyorum tabi derdimi anlatamam ..çalıştığım okulda da tek branşım , yaşca herkes büyük zaten tanışamadan önce salgın sonra bebek derken kimse ile iletişimim de yok , telefonla arkadaşlar ile konuşma da olmuyor.. oyyy ne dertliymişim .. bir ileTişim eşimle o da iş stresi , bebeğe aşırı düşkünlük derken çok zorlayıcı oldu ..
Konuşuyorum ama yüzyüze olduğu gibi olmuyor:/Telefonda görüşme neden yok ki. Bebekle zor mu oluyor? Valla ben hoparlör açıp konuşuyorum yoksa seninle aynı durumdayım. Kimse yok çevremde. Ha bu bence çok kötü değil. Kalabalığı sevmem pek, varsa da kafa dengi olması lazım. Koca konusunda da bişey derse şöyle yapayım mı gibi sen bilirsin deyip sorumluluğu ona paslıyorum ben. Senin işin daha zor tabi işi dolayısıyla ama bilemedim nasıl yapılabilir
Peg Perego new book travel sistem aldım dünya para verdim ama acayip pişmanım . Çok kaliteli, çok sağlam asla ona diyecek lafım yok ama çok ağır araba yerinden kalkmıyor . Eşim yanımda yoksa tek basıma tam eziyet . Satıp kabin boy almayı düşünüyorum , bence siz de kabin boy bakın hem arabanızda bagajda az yer kaplar hem de taşıması daha kolay olur. Ben ilk hamileliğim diye en iyisi olsun istedim heves yaptım ama işin içine girince anladım hata yaptığımıMeraba hanımlar, ben bebek arabası alamadım henüz önceki postları da okuyamadım iyiki almışım çok memnunum dediğiniz bebek arabalarını yazabilir misiniz illa ki kullanıp test etme şansı bulmuşsunuzdur İnternet bi dünya çıkamıyorum işin içinden
Oooo tamam işte valla benimki evde olduğunda ben bebeği veriyorum o bakıyor. Neyi nasıl istiyorsa yapıyorKonuşuyorum ama yüzyüze olduğu gibi olmuyor:/
Elinden geldiğince bakıyor hatta fazla düşkün beni zorluyor bazen .. ama genelde evde değil
Biraz daha büyüsün dışarda gezcem sürekli
Bagi flexfold aldım. Katlanınca yer kaplamıyor fazla. Kendi pusetini almadık biz o yüzden biraz zorluyor şuan ama oturmaya başlayınca baya rahat olacak gibi. Sürüşü çok güzel ama dağlık taşlık bi yerdeyseniz biraz sıkıntılı. Normal yolda aşırı güzel sürüşü var. Ebebek indirimden 2800e almıştık şuan ne kadar bilmiyorum. Biz bazı eşyaları dolaptan alıyoruz hatta bez bile denk geliyor piyasa fiyatından uygun oluyor. İkinci el temiz bulursanız alabilirsimizMeraba hanımlar, ben bebek arabası alamadım henüz önceki postları da okuyamadım iyiki almışım çok memnunum dediğiniz bebek arabalarını yazabilir misiniz illa ki kullanıp test etme şansı bulmuşsunuzdur İnternet bi dünya çıkamıyorum işin içinden
Merhaba. Ben Kraft ın bebek arabasını kullanıyorum. Çok memnunum sadece ön tekeri biraz küçük olduğu için biraz tümsek yerlerden geçerken arabayı kaldırarak geçirmek gerekiyor. Onun dışında çok pratik, bagajda yer kaplamıyor. Kullanımı kolay ve güzel, hafif. Kapanması açması kolay memnunum yaniMeraba hanımlar, ben bebek arabası alamadım henüz önceki postları da okuyamadım iyiki almışım çok memnunum dediğiniz bebek arabalarını yazabilir misiniz illa ki kullanıp test etme şansı bulmuşsunuzdur İnternet bi dünya çıkamıyorum işin içinden
Evet çıkarıyor. Aaaaa eeeee ooooo diye de çalışmalar yapıyoruz e ve a harfini çıkarıyor darısı o harfineBebekleriniz agu sesini tam çıkarıyor mu ?
Evet çok net aguuu diyor benim konuşmalarıma göre de tonu değişiyorBebekleriniz agu sesini tam çıkarıyor mu ?
Çok ilginç benimki çok nadir agu diyor .. daha çok gıgıldama gibi :) ama sesli gülüyor batağı kahkaha atıyor ..Evet çok net aguuu diyor benim konuşmalarıma göre de tonu değişiyorçok sevimli söylüyor sıpa hala sesli gülmüyor ama