- 1 Aralık 2021
- 12.094
- 40.656
- 34
Bende sallayarak uyutuyorum beşikte ayakta yada kucakta uyutmadım sallayıp ama artık zor dalıyor uykuya sallama süremiz uzadı gündüz uykusuda yok denecek kadar azaldı da büyüyecekler yorulacağız uykusuz kalacağız sonra da o günleri özleyeceğiz Allah'ım sağlık sıhhat versin bize de çocuklarımıza daSallamadan uyumayı nasıl öğrenebilirim yakızımda erken diş çıkarmıştı zordu ama bu oğlanın aglaması cok degişik aasla yorulup susmuyor, katılıyor morarıyo sesi gidiyo öksürük kusma ve bunlar 2dakkada oluyo
Al benden de o kadar .. gözlet kıpkırmızı , esniyor ama uykuya geçemiyor, hafif gecer gibi olunca irkiliyor kalkıyor.. yoruldum..2 saattir lilayla savaşıyorum
Al benden de o kadar .. gözlet kıpkırmızı , esniyor ama uykuya geçemiyor, hafif gecer gibi olunca irkiliyor kalkıyor.. yoruldum..
Banyo yaptırdım , emzirdim yatağa yatırdım yanına uzandım saçlarını okşaya okşaya pış plş diye diye uyuttum ama çok tedirgin uyudu .. bakalım kaç dk sonra kalkacak .
Besigine koyuyorum pış pışlayarak uyutuyorum. Gozlerinin icine bakarak gulumsuyorum benim oglum uyuyacak falan diye konusmalar yapiyorum. Baktim dalacak gibi degil biraz beyaz gurultuden destek aliyorum. Birde hep besiginde uyutuyorum orada uyumasi gerektigini anliyor sanirim.Sallamadan uyumayı nasıl öğrenebilirim yakızımda erken diş çıkarmıştı zordu ama bu oğlanın aglaması cok degişik aasla yorulup susmuyor, katılıyor morarıyo sesi gidiyo öksürük kusma ve bunlar 2dakkada oluyo
Ayyyy benim oğlumda öyle .. oyuncak salla , piyanolu oyun halısı, kitap okuma aklıma ne gelirse yapıyorum ama uykusu geldi mi mızıklanıyorBizim kızda öyle zorla uyuyor gündüzleri 5 6 saat kesintisiz uyuyan kız gitti yerine zorla uykuya dalan yeri geldi mi meme almayan kız geldi.
Allahtan geceleri uyuyor ama bütün gün onu oyalamaktan yoruluyorum analık ne zormuş
Besin alerjisini nasıl anladınız? Sonuç olarak 'sağlıklı olsun da' ya geliyoruz hepimizMerhaba kızlar tazyik yüzünden meme reddimiz devam ederken bir de besin alerjisi eklendi üstüne. Diyetteyim uzun zamandır ac geziyorum oldukça zayıfladım. Aleeji sebebiyle rota aşısını yapmadı doktorumuz. Oglumun gelişimi güzel sagligi neşesi yerinde. Kaygılı annesi kafayı yemeden büyüse bariBizde de haberler böyle
Ayağı Çok normal , benim oğlum da yapıyor yüzünü kızartıyor ovuşturarak ama gazı olunca yapıyor genelde .. ben diş etlerine bakmaya korkuyorum..Kızlar benim bebe uykusu gelince gözlerini kaşıyor ama uyanınca da yapıyor aynısını. Kaşları burnu kıpkırmızı oluyor. Diş etlerinde minik kabarcıklar var, diş değil sivilce gibi. Hem diş gelecek bazı yerlerde hem de etin ön tarafında. Bir de sağ ayağını daha çok hareket ettiriyor, solla da güzel tepiyor ama sağ daha aktif. Bilgisi olan yazabilir mi
Dişlerine esnerken, gülerken bakıyorum ben deAyağı Çok normal , benim oğlum da yapıyor yüzünü kızartıyor ovuşturarak ama gazı olunca yapıyor genelde .. ben diş etlerine bakmaya korkuyorum..küçücükler yaaa ..
Meme reddi, gaz, uykuda tepinme, mukuslu kaka ve bir kere zorla verdigim 30 cc msmayi fiskirarak kusma.Besin alerjisini nasıl anladınız? Sonuç olarak 'sağlıklı olsun da' ya geliyoruz hepimizgelip geçecek hepsi.
Offf çok zor olmuş doğum sonrası bebekle , Allah yardımcın olsun, sağlığı neşesi yerinde ise sende biraz rahatlayabilirsin diyeceğim ama seni anlıyorum bende de emzirme tam bir travma oldu , ve hiç keyif alamadım emzirmeden, benim çevresel faktörler etkiledi , sağıkla devsm edelim bebekleri büyütmeye canım ..Merhaba kızlar tazyik yüzünden meme reddimiz devam ederken bir de besin alerjisi eklendi üstüne. Diyetteyim uzun zamandır ac geziyorum oldukça zayıfladım. Aleeji sebebiyle rota aşısını yapmadı doktorumuz. Oglumun gelişimi güzel sagligi neşesi yerinde. Kaygılı annesi kafayı yemeden büyüse bariBizde de haberler böyle
Mukuslu kakadan kastin nedir kuzum. Uykuda tepinme var ama geri saydiklarin yook bizde. Neden uykulu halde böyle diye arastiriyordum bende ya olabilir mi kiMeme reddi, gaz, uykuda tepinme, mukuslu kaka ve bir kere zorla verdigim 30 cc msmayi fiskirarak kusma.
Maalesef rahatlayamiyorum. Emzirmek travmadan da öte bir hal de su an benim icin.Offf çok zor olmuş doğum sonrası bebekle , Allah yardımcın olsun, sağlığı neşesi yerinde ise sende biraz rahatlayabilirsin diyeceğim ama seni anlıyorum bende de emzirme tam bir travma oldu , ve hiç keyif alamadım emzirmeden, benim çevresel faktörler etkiledi , sağıkla devsm edelim bebekleri büyütmeye canım ..
Kakasi böyle sümüksü bezi yapıştırınca uzuyor.Mukuslu kakadan kastin nedir kuzum. Uykuda tepinme var ama geri saydiklarin yook bizde. Neden uykulu halde böyle diye arastiriyordum bende ya olabilir mi ki
Çok iyi anlıyorum seni .. inşallah emzirmeden sonrası rahat olur bizim için .. şimdi sadeve anne sütü mü alıyor ?Maalesef rahatlayamiyorum. Emzirmek travmadan da öte bir hal de su an benim icin.
Çok iyi anlıyorum seni .. inşallah emzirmeden sonrası rahat olur bizim için .. şimdi sadeve anne sütü mü alıyor ?