2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?

Bazı günler cok zor bazı günler çok güzel uyku düzeni olusturmak istiyorum ama sallamaya cok alıştı iyi oldugu günler hiç uykuya gectim sallamak istemiyo bazen sallamadıgın an uyanıyo bazen aglama krizlerine giriyo kulaklarım tırmalanıyo ablasıylada Bi düzen oturtmaya calışıyor um yorgunum

Aynı durumdayız esasında benim büyük çocuklar da sallıyor bazen iyi uyuyor bazen huysuz küçük kızım dışında çocuklarım hasta oldular baş ağrısı kusma ateş önce düğün sonra bayram kalabalığı vardı evde temizlik yaptım o ara üşüttüler galiba

3 aylik olduk bile. Dogum yaptigim gun sanki 1 hafta onceymis gibi. Zaman ne kadar hizli geciyor kahkahalari, emzirirken durup bi bakis atip gulmesi oyun oynamak istemesi harika 4030kg 51cm dogdu, guncel 7300kg 64cm. Rota virus asisinin ilk dozu bugun yapildi. 2.doz eylul ayinda olacak.
Bi suredir gece uyanmasi yok. Aksam 9da uyuyup sabah 7de uyaniyor. Oglum 15 gunluktu yalniz kalmistim, cok uzuluyodum ama yalniz ne kadar guzel herseyin ustesinden geliyormusum. 2 hafta once annem geldi ve oglen 2-3 saat uyuyan bebegim artik 20dk sekerleme yapiyor o kadar. Sanirim bu yuzden gece hic uyanmiyor. Sahsen oglen 2-3 saat uyumasini, gece eskisi gibi 2 kere uyanmasini tercih ediyorum. Bizde durumlar boyle

Uzun zamandîr eskisi gibi yazmıyoruz buraya gerçekten çok hızlı büyüyorlar abisi ilE büyük ablası benim boyumu geçti bir on sene sonra bunlarda boyumuzu geçecek futbol oynamaya gidecekler arkadaşlarıyla vakit geçirmek için zor bulacağız evde paşaları

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Merhaba canım. Rabb'im bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben yaşamadım ama aynı durumu yaşayan eşimin velisi vardı bı kaç Dr aynı şeyi demiş daha sonra profesöre gitmiş korkma kist bunlar tümör değil demiş zamanla geçer demiş dediği gibi de olmuş Bebek doğduğunda gayet sağlıklı doğmuş.Canını sıkma canım güzel şeyler düşün güzel olsun bebeğin inşaallah sağlıkla doğacak

Uyku gerilmesi yaşıyoruz artık eminim, kuş uykuları zor dalması,uyumak istememesi, azcik uykuyla yetişmesi. Evet bu bir büyüme göstergesi ama uykusuzlukta zor be kızım ahh
Zaman hızla geçecek büyüyorlar annelik de böyle ayrı bir güç ayrı bir sabır gerektiriyor Allah yardımcımız olsun

Uyku gerilmesi yaşıyoruz artık eminim, kuş uykuları zor dalması,uyumak istememesi, azcik uykuyla yetişmesi. Evet bu bir büyüme göstergesi ama uykusuzlukta zor be kızım ahh
4. Aydaki atak mı ? Ahhh allah kolaylıklar versin hepimizin başına gelecek .. yavrum o da büyümeye çalışıyor :) çabucak sağlıkla büyüsünler..

Biz de hala savaşarak mama içiriyoruz. Çok Yoruldum artık. Normalde 120-150 arası içmesi gerekiyor sanırım , biz 60 bazen 30 zorla içiriyoruz. Diliyle eliyle itiyor. Ona rağmen 1 kilo almış 3. Ay içinde ama böyle zorla içmesi beni aşırı zorluyor. Doğum sonrası sıkıntılarımız da geçmiş. Kulağın birinden kalmıştı. Tekrarladık testi onu da geçti çok şükür dün rotanın ilk dozunu yaptırdım. Haftaya menenjit düşünüyorum. Önümüzdeki ay da sünnet nasipse yan dönmeye başladı, hatta kafasını yere gömüp yüzüstü durmaya çalışıyor. 2 kere yastığın üstünden yüzüstü dönmüş buldum uykusunda bile direklerinden güç alıp kalkmaya çalışıyor. Sanırım Yandık

Mamaya çok zorlama içtiği kadar az az ver zaten kilo almış yeteri kadar ..Yaaaaa çok taatlı oluyorlar yan dönünce :) benim oğlumu yatakta koyduğum yerde bulamıyorum ilk zmanlar uykudan uyanıp kontrol etmekten uykusuz kalmıştım ama kafasını kaldırıp çevirdiğini görünce biraz daha rahatım..bir de uyanıkken dönünce “ıhhh ıhhh” yapıyor o çok komik ..bence de yandık hareketli bebekler bunlar :)

Hayırlı cumalar herkese S Spagetti Bolonezz canım aynı durum bende de var. Gündüz belki yarım saat belki 20 dk zor uyuyor. Üstelik elimde sallamaya alışık kollarım kopuyor sen bebeğini nasıl uyutuyorsun? 1 saat uyutmaya çalışıyorum uykusu çok hafif tık sese uyanıyor o kadar salladığım boşa gidiyor ya da çok kısa uyuyor gündüz iş yapmak çok Zor. Uyandığında bazen oyun halısında güzel vakit geçiriyor o zaman işimi hallediyorum.
Bu aralar çok salyası arttı mama önlüğü kullanıyorum sizlerde de aynı mı acaba?
Birde emziren anneler bebekleriniz günde ya da kaç günde bir kaka yapıyor? Benim kızım rutin 5 6 günde bir kaka yapıyor. Anne sütü ile beslenip hergun kaka yapan var mı büyüdükçe mi kaka yapması azalıyor yoksa benim bebeğime Has bı durum mu anlamadım.

Benimkinin de salyası çok arttı 2 eli de ağzında devamlı. Önlük takıyorum yoksa üstü sırılsıklam oluyor .
Çoook uzun zamandır 4-5 günde bir kaka yapıyor , anne sütüyle besleniyor . Kakaları inanılmaz miktarda yapıyor 5 günün birikimi diye heralde üst baş her yer kaka oluyor

Kaç haftalık doğum yaptın sanki erken senin için biz aynı gün doğum yapmıştık sanırım .. benimki sürekkli atakta gündüz uykusu 20 dk , çoğu kez kucağımdan indirdiğim an uyanıyor ..bende sadEce anne sütü veriyorum ve benim oğlum günde ortalama 3 kere kaka yapıyor , en fazla 5 kez yapıyor ama benim bebe sınırda kilo alıyor fazla yapıyor bence .. 10 güne kadar yapmaması normalmiş çok sıkıntısı yoksa önemsememek lazımmış ..

Mama işi bende sıkıntı malum aç kalır korkusu var ama dediğin gibi zorlamıcam artık dün normal yastığa koydum belinden üstü yastıktaydı. Uyuyordu. Bir geldim yüzüstü dönmüş bakıyo yastıksız daha dönemiyor tabi yana dönüp top böceği gibi toparlanıyor bir de başını gömüyor yere. Bi gayret gelse dönecek. Oyun halısına koydum 180 derece tur atıyor. Kucağa alamayınca çığlık atmayı öğrendi. Çok çabuk gelişiyolar ya hayret ediyorum. ben bunu yazarken döndü yüzüstü.

Aynen canım iki eli sürekli ağzında aşırı salyalı önlüksuz olmuyor. Diş çıkarıyor diyecem bu kadar erken olmaz normal sanırım bu aydaki bebekler sanırım salyalı oluuyor Dediğin gibi 5 6 günün birikiminde üstü başı batıyor zıbın, üstündeki kıyafetler banyo yapılacak oluuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…