2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya nasıl yapıyorsunuz ya ben hala tam zayıflayamadım
Kız valla doğum yaptigimda bir kereden baya zayıfladım ama bu aralar bende yiyorum kilo almışım bence öyle hissediyorum birde benim 40 gün boyunca kanamam vardi onunda etkisi var galiba

Kız valla doğum yaptigimda bir kereden baya zayıfladım ama bu aralar bende yiyorum kilo almışım bence öyle hissediyorum birde benim 40 gün boyunca kanamam vardi onunda etkisi var galiba

İşte ben 10 gün oldum sonra daha gelmedi keşke ölsem da göbeğim gitse
Yürümeye çalışıyorum 1 saat ama pek mümkün olmuyor her gün

İşte ben 10 gün oldum sonra daha gelmedi keşke ölsem da göbeğim gitse
Yürümeye çalışıyorum 1 saat ama pek mümkün olmuyor her gün
Olursun cnm merak etme bende oğlanda 40 gün sürdü kanama kızlarda 15 gün falan sürmüştü şimdide regl olmuşum ama leke leke geliyo benim yürüyüş yapma imkanım yok ama kızı okuldan almaya çocuklarla gidiyorum başkada evden çıkmıyorum

Bende çıkmasam da işte evde işle tempo yapmaya çalışıyorum ama yok yani olmuyor 15 kilo verdim daha veremedim.
İzmir felaket sıcak her gün terliyorum duş alıyorum acaba diyorum terle gidiyor mu ama yok yani eski kıyafetlerime hala giremiyorum

Cnm yine baya iyi kilo.vermissin 15 kilo az değil biz belki o kadar varmamışızdır ben doğumdan sonra hiç tartılmadım ama merak ediyorum kaç kilo.olmusum diye 76 ile doğuma gittim de şimdi kacim bilmiyorum rezenede zayiflatiyormus cnm iç hergun

92 yle doğuma gittim ben
26 kilo alınca 15 kilo vermek az geliyor

Yok cnm baya vermişsin sıkma caninien iyi çözüm bol bol emzirmek su içmek ve çok aşırı hamur işi yememek

Ekmeği kahvaltı da yiyorum ama hamur işi görünce yerim dayanamıyorum
Yok yok zayıflamayacağım kafama koydum biraz daha kilo verdiysem kendimi daha da motive edeceğim

Yok yok zayıflamayacağım kafama koydum biraz daha kilo verdiysem kendimi daha da motive edeceğim
Valla bende öyleyim herhalde çocuklarla ilgilenmeninde etkisi oluyo kilo.vermemde hem sen ise basladig8nda verirsin cnm hem iş hem ev hem lila baya kilo verirsin cnm

Valla ben az önce kızlarla peynirli ve ıspanaklı pide yedim dün akşam yapmıştım kızlarla oturup yedik

Maşallah onlara özellikle gaz kısmı için nazar değmesin danışman ne önerdi, nasıl azalttınız mamayı?
Merhaba bende danışmanlık almayı düşünüyorum, kimden alsınız danışmanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…