- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Kız valla doğum yaptigimda bir kereden baya zayıfladım ama bu aralar bende yiyorum kilo almışım bence öyle hissediyorum birde benim 40 gün boyunca kanamam vardi onunda etkisi var galibaYa nasıl yapıyorsunuz ya ben hala tam zayıflayamadım
Kız valla doğum yaptigimda bir kereden baya zayıfladım ama bu aralar bende yiyorum kilo almışım bence öyle hissediyorum birde benim 40 gün boyunca kanamam vardi onunda etkisi var galiba
Bende ilk çok yeniyordum cnm çok aşırı su içiyordum bu aralar hem ekmek hemde çikolata falan tuketiyorum cnm yani tatlı şeylerBen olamıyorum işte ağzımı tutamadığım için
Bende ilk çok yeniyordum cnm çok aşırı su içiyordum bu aralar hem ekmek hemde çikolata falan tuketiyorum cnm yani tatlı şeyler
Olursun cnm merak etme bende oğlanda 40 gün sürdü kanama kızlarda 15 gün falan sürmüştü şimdide regl olmuşum ama leke leke geliyo benim yürüyüş yapma imkanım yok ama kızı okuldan almaya çocuklarla gidiyorum başkada evden çıkmıyorumİşte ben 10 gün oldum sonra daha gelmedi keşke ölsem da göbeğim gitse
Yürümeye çalışıyorum 1 saat ama pek mümkün olmuyor her gün
Emziriyoruz ya emzirdikçe yemek istiyoruz halbuki ekmeği ve tatlıyı biraz azaltsak daha iyi olurda bende ekmeğe çok baglandım3 4 litre içiyorum her gün ama yemem de iyi meyve ekmek tatlı hepsimi yiyorum dayanamıyorum çünkü
Olursun cnm merak etme bende oğlanda 40 gün sürdü kanama kızlarda 15 gün falan sürmüştü şimdide regl olmuşum ama leke leke geliyo benim yürüyüş yapma imkanım yok ama kızı okuldan almaya çocuklarla gidiyorum başkada evden çıkmıyorum
Cnm yine baya iyi kilo.vermissin 15 kilo az değil biz belki o kadar varmamışızdır ben doğumdan sonra hiç tartılmadım ama merak ediyorum kaç kilo.olmusum diye 76 ile doğuma gittim de şimdi kacim bilmiyorum rezenede zayiflatiyormus cnm iç hergunBende çıkmasam da işte evde işle tempo yapmaya çalışıyorum ama yok yani olmuyor 15 kilo verdim daha veremedim.
İzmir felaket sıcak her gün terliyorum duş alıyorum acaba diyorum terle gidiyor mu ama yok yani eski kıyafetlerime hala giremiyorum
Cnm yine baya iyi kilo.vermissin 15 kilo az değil biz belki o kadar varmamışızdır ben doğumdan sonra hiç tartılmadım ama merak ediyorum kaç kilo.olmusum diye 76 ile doğuma gittim de şimdi kacim bilmiyorum rezenede zayiflatiyormus cnm iç hergun
Yok cnm baya vermişsin sıkma canini92 yle doğuma gittim ben
26 kilo alınca 15 kilo vermek az geliyor
Yok cnm baya vermişsin sıkma caninien iyi çözüm bol bol emzirmek su içmek ve çok aşırı hamur işi yememek
Valla bende öyleyim herhalde çocuklarla ilgilenmeninde etkisi oluyo kilo.vermemde hem sen ise basladig8nda verirsin cnm hem iş hem ev hem lila baya kilo verirsin cnmEkmeği kahvaltı da yiyorum ama hamur işi görünce yerim dayanamıyorum
Yok yok zayıflamayacağım kafama koydum biraz daha kilo verdiysem kendimi daha da motive edeceğim
Valla ben az önce kızlarla peynirli ve ıspanaklı pide yedim dün akşam yapmıştım kızlarla oturup yedikEkmeği kahvaltı da yiyorum ama hamur işi görünce yerim dayanamıyorum
Yok yok zayıflamayacağım kafama koydum biraz daha kilo verdiysem kendimi daha da motive edeceğim
Valla ben az önce kızlarla peynirli ve ıspanaklı pide yedim dün akşam yapmıştım kızlarla oturup yedik
Aman can boğazdan gelir cnm ne yapalımDeme böyle şeyler ağlarım
Aman can boğazdan gelir cnm ne yapalımyedikten sonra pişman oluyorum ama orası ayri
Kız bende çok zayıf degilimkiBende senin gibi zayıf olsam sürekli yerim zayıf değilim ama yine de yiyorum
Kız bende çok zayıf degilimkiçok zayıf olmakta istemiyorum valla çünkü yüzüm cokuyo hemen
Valla bende 60 olsam yeter diyorum da kaç kılıyım şimdi bilmiyorumBen istiyorum 60 kilo olayım yeter
Maşallah onlaraözellikle gaz kısmı için nazar değmesin danışman ne önerdi, nasıl azalttınız mamayı?
Merhaba bende danışmanlık almayı düşünüyorum, kimden alsınız danışmanlığıNasilsiniz millet :)) uzuun uzuun okuyamadim. Bebisler bugun 100. Gunlerini doldurdular dunyamizda, buyuyorlar. 10 gun once 3.ay ek asilarini oldular, gaz sorunumuz pek kalmadi. Sabah 5damla biogaia, gece 8 damla sabsimpleks sorunu cozuyor.
Emzirme danismanindan yardim aldim, gunde 2 kez mamaya dustuk, kalan saatlerde emzirmeye gayret ediyorum.
Bakici ariyorum bakalim ne zaman bulunur?
Havalar sicak, ic zibin ustu kisa kollu tshirt ile patiksiz alt ya da sort giyiyoruz. Gece corapsiz uyutuyorum, ince muslin ortuyoruz (saydim,19tane muslinimiz varmisyogun bakim gunlerinden kalma... tek katli, cift katli, ici elyafli yorgan gibi vb. Her animizda uygun bir muslin var) Her gun disari cikiyoruz, bazen pusetle yuruyorum, bazen ana kucagiyla bahce masasinin ustune atiyorum.
Ilk bebekte 10 gune regl olmustum bunda tik yok henuz... 82 ile gebe kalip 4 kilo alarak ikizleri dogurdum, su an 75 kiloyum.
Sut icin galaktago, nurse harveys, humana, rezene, laktalini donusmlu kullaniyorum; hesabi gunde 3 doz olacak gibi.