- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Ben de pisik kremi losyonu ve yagindan cok memnunum canim.Ben de uzun kollu zibin giydiriyorum bacaklar acik ayaginda corap var sadece müslin örtüyorum uyurken. Sebamed baby ben de duydum ondan alayım deneyeyim bakalim sanirim bize de mustela yapiyor ama pişik kremi efsane losyon ve yağından da memnunum.
Oh maşallah hayırlı olsun ikinci ayınızbiz nerdeyse 3 aylık olduk. Zaman su resmen..
İkinci regl imi oldum :) Bebeğim gazlı bebek gazla uğraşmaya devam ediyoruz inşallah dördüncü ayda geçer giderkiloyu hiç söylemiyorum hiccc çok fena :))))
Bugün 2ay asısını oldu oğlum bu ayda 1kilo aldı 4 cm uzadı 5600kilo, 59cm boyu 3535 dogmuştu 51cm Di boyu da ebe gayet iyi dedi mama emzik verme aska dedi mana hiç vermedimde emzik veriyorum
Bebekleriniz kac kilo oldu bez kac numara kullanıyorsunuz ben 30gün 1nımara, sonra 2 kullandım 3.mü alsam diyorum bidahakine
Aşıdan sonra uyku halinde bugün hergün aşı yaptırayım balibüyün temizliği mi yaptım bugün
67yle hamile kalmıştım 72yle doguma gittim şimdi 61_62yim ama göbek bes aylık GB... Bide 20günlükken göbegim içim şişip acımıştı 40.gün kürtaj GB içimi temizledi de öyle bisürü ilac içip iyileştim şükür daha iyiyim artık
3sezeryan oldum hamile kalmamalıyımdeli GB korkuyorum, memede kitleler cıkmıştı hamileyken de operasyon gecirdim o yüzden. Hap iğne. GB korunamıyorum, sipralde daha. Önce. Taktırdım vucut kabul etmiyor, geriye sadece esim kalıyor onada hiç güvenmiyorum m
Maşallah onlaraNasilsiniz millet :)) uzuun uzuun okuyamadim. Bebisler bugun 100. Gunlerini doldurdular dunyamizda, buyuyorlar. 10 gun once 3.ay ek asilarini oldular, gaz sorunumuz pek kalmadi. Sabah 5damla biogaia, gece 8 damla sabsimpleks sorunu cozuyor.
Emzirme danismanindan yardim aldim, gunde 2 kez mamaya dustuk, kalan saatlerde emzirmeye gayret ediyorum.
Bakici ariyorum bakalim ne zaman bulunur?
Havalar sicak, ic zibin ustu kisa kollu tshirt ile patiksiz alt ya da sort giyiyoruz. Gece corapsiz uyutuyorum, ince muslin ortuyoruz (saydim,19tane muslinimiz varmisyogun bakim gunlerinden kalma... tek katli, cift katli, ici elyafli yorgan gibi vb. Her animizda uygun bir muslin var) Her gun disari cikiyoruz, bazen pusetle yuruyorum, bazen ana kucagiyla bahce masasinin ustune atiyorum.
Ilk bebekte 10 gune regl olmustum bunda tik yok henuz... 82 ile gebe kalip 4 kilo alarak ikizleri dogurdum, su an 75 kiloyum.
Sut icin galaktago, nurse harveys, humana, rezene, laktalini donusmlu kullaniyorum; hesabi gunde 3 doz olacak gibi.
Biz 1 paket 1 numara sleepy kullandık, 15. Gün gibi 84lü baby turco vardı evde 2 numara ona geçtik. Şuan 4. Paketteyiz. 1 paket daha aldım 168li. O bittikten sonra 3 numaraya geçeriz büyük ihtimalle. Küçük numaralar hem fazla hem daha uygun kullanabildiğimiz kadar kullanırızBugün 2ay asısını oldu oğlum bu ayda 1kilo aldı 4 cm uzadı 5600kilo, 59cm boyu 3535 dogmuştu 51cm Di boyu da ebe gayet iyi dedi mama emzik verme aska dedi mana hiç vermedimde emzik veriyorum
Bebekleriniz kac kilo oldu bez kac numara kullanıyorsunuz ben 30gün 1nımara, sonra 2 kullandım 3.mü alsam diyorum bidahakine
Aşıdan sonra uyku halinde bugün hergün aşı yaptırayım balibüyün temizliği mi yaptım bugün
67yle hamile kalmıştım 72yle doguma gittim şimdi 61_62yim ama göbek bes aylık GB... Bide 20günlükken göbegim içim şişip acımıştı 40.gün kürtaj GB içimi temizledi de öyle bisürü ilac içip iyileştim şükür daha iyiyim artık
3sezeryan oldum hamile kalmamalıyımdeli GB korkuyorum, memede kitleler cıkmıştı hamileyken de operasyon gecirdim o yüzden. Hap iğne. GB korunamıyorum, sipralde daha. Önce. Taktırdım vucut kabul etmiyor, geriye sadece esim kalıyor onada hiç güvenmiyorum m
Çok geçmiş olsun başın sağolsunBu arada annem kalp ameliyatı oldu o yogun bakımdayken ananem vefat etti, annem hala hastanede yatıyo, Haftasonu Sınavım var finaller, hiç calışmadım moralim bozuk., sonraki iki hafta düğünler Var. Giyecek bişey almaya gidemiyorum bebekle eşim yogun haftasonuda tarlamıza ev yapıyo yok, cok bunaldım içim karmakarışık
Merhabalar ben bebeğim günde 2 3 defa süt içtikten sonra hıçkırıyor ve asla kendi kendine geçmiyor ancak tekrar süt veriyorum öyle geçiyor başka bir çözüm bulamıyorum ve kızım yok olunca emmek istemiyor ciddi sıkıntı yaşıyoruz anlayacağınHıçkırık ile başı belada olan var mı ? Nasıl kurtulurum hıçkırıktan ?
İlk kızım vefat etti, kızıma hamileyken Bi daha anne olmaya cesaretimde halimde yoktu aslında ama cok kardes istedi kızım onun duasıyla oldu, senelerce cocuk için tedavi görmüştük ilk kızımda, ikinci kızım mucize GB geldi emzirirken hamile kalmıştım o yüzden olmaz olmaz olur korkuyorum ama Allah herseyi en hayırlısını bilir takdir onunBiz 1 paket 1 numara sleepy kullandık, 15. Gün gibi 84lü baby turco vardı evde 2 numara ona geçtik. Şuan 4. Paketteyiz. 1 paket daha aldım 168li. O bittikten sonra 3 numaraya geçeriz büyük ihtimalle. Küçük numaralar hem fazla hem daha uygun kullanabildiğimiz kadar kullanırızen iyi korunma yöntemi adamı yanına yaklaştırmamak ben 1 taneden sonra bile korkuyorum 3 tane olsa adamı eve sokmam
Oncelikle tandem emzirme, dogru tutus pozisyonu, ilk baslarda emzirme sonrasi memeyi ciftli pompayla bosaltma, bol su (emzirme aninda da icilecek), solgarin bira mayasi tableti, bolca kendine guvenMaşallah onlaraözellikle gaz kısmı için nazar değmesin danışman ne önerdi, nasıl azalttınız mamayı?
Aman dikkat et cnm her doğumdan sonra vücudumuz hormonlarımız degisiyo bende ikizlerimden sonra alerji olmaya başladım vücudum enfeksiyon kaptimi kurdeşen dokuyorum insAllah bu dogumda urtikerim de gecmistirB
Bende kendi sütümle yüzünü sildim
Bende doğumdan 1 ay sonra başladı evet dahiliye ye sıra alıyım bende ilk şimdiye kadar hiç alerji soruni da yaşamadım ki bu ilk oldu
Ayyy hala geçmedi mi ya insAllah kalıcı olmaz cnm Allah yardımcın olsun doktora gittinmiDogurunca baslayan benim canim. İlk zamanlar kadar olmasa da hala devam ediyor. Kortizonlu igne, losyonlar, merhemler her şeyi denedim. Henüz çözüm bulamadım.
Aynı şeyleri yaşıyoruz:/ uykuya geçemiyor daha da huysuzlanmaya başlıyor, kısır döngü gibi .. emzirme bszen kesiyor bazende ağlaya ağlaya kesiliyor ..Merhabalar ben bebeğim günde 2 3 defa süt içtikten sonra hıçkırıyor ve asla kendi kendine geçmiyor ancak tekrar süt veriyorum öyle geçiyor başka bir çözüm bulamıyorum ve kızım yok olunca emmek istemiyor ciddi sıkıntı yaşıyoruz anlayacağın
Benimde oglan çok şükür öyle aşırı huysuz degil uykular genelde düzenli gündüz daha çok uyuyo akşam biraz oyun istiyo ilgi istiyo sonra saat 23 gibi uyuyo gecede 3 4 defa uyaniyo saat 5,30 dan sonra saat 8 e kadar sık sık uyaniyo altını açıyorum biraz öyle oynuyo sonra emziriyorum tekrar uyuyo bizimde gazimiz oluyo ara ara 40 'tan sonra daha iyi tabi bende rezene içiyorum oğlumda veriyorum ve bio gaia damla kullanıyorum faydası oluyoLila 2 aylik oldu bugün zaman su misali
Hamileyken ha bugün ha yarın diye diye doğurduk şimdide büyümesine şahit oluyoruz.
Ne güzel hislermiş
Ben 2 aylık aşısını yaptırmadım daha gündüz uykuları da iyi gece uykuları da öyle.
Doğduğu günden beri en geç 22 23 gibi derin uykuya geçiyor ondan öncesinde de zaten gündüz uyuyor çok şükür uyku sorunu yaşamadım.
Benim kız memede de uyuyor, arada ana kucağında sallıyorum ama çoğu zaman yatırınca pişpişle uyuyor.
Gaz sorunumuz yok bizim ılımlı bir bebek şuan için ama sıkıntı yaşayanlar 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilir
Son olarak mustelanın konak şampuanı, atopik ciltler için kremleri ve pişik kremini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Konulara tek tek yazamadım toplu cevap olsun dedim.
Hala adet olmadım 15 kilo fazlam var
Sizler de durum nasıl canlar
Basın sağolsun cnm annen içinde çok çok geçmiş olsun inşallah ıyidir annenBu arada annem kalp ameliyatı oldu o yogun bakımdayken ananem vefat etti, annem hala hastanede yatıyo, Haftasonu Sınavım var finaller, hiç calışmadım moralim bozuk., sonraki iki hafta düğünler Var. Giyecek bişey almaya gidemiyorum bebekle eşim yogun haftasonuda tarlamıza ev yapıyo yok, cok bunaldım içim karmakarışık
Bizde bir yaş aşısını olurken tartildik 5 kilo olmuştuk 3200 doğmuştu 2 kilo kadar almis sadece emziriyorum bende biz 1 numaralı kullanıyoruz hala bitse 2 ye gecicemBen hiç 1 numara kullanmadım 2yle başladık öyle gidiyoruz bitince 3 e geçeceğim
Aşıyı yaptırmadım sağlık ocağından haber bekliyorum tartılsın bakalım kaç kilo olmuş benim dana