Off dün kırk uçurduk belki bir şeyler düzelir derken daha kötü oldu. Bütün gece karnına çekerek bacaklarını çığlıklar attı. Memeye alıyorum aynısını yapıyor şu saat oldu hala devam emmedi dogru duzgun. Az önce kovayı doldurup kafasindan asagisini soktum onu tutarak sakinledi ve uyuttum bakalim kac dakika sürecek. Bize en iyi gelen şey suGazlı bebek anneleri derneğimi kursam kiçok perişanız ya. Wcye gidecek vakit yok. Çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin
Dogurunca baslayan benim canim. İlk zamanlar kadar olmasa da hala devam ediyor. Kortizonlu igne, losyonlar, merhemler her şeyi denedim. Henüz çözüm bulamadım.B
Bende kendi sütümle yüzünü sildim
Bende doğumdan 1 ay sonra başladı evet dahiliye ye sıra alıyım bende ilk şimdiye kadar hiç alerji soruni da yaşamadım ki bu ilk oldu
Ben de kovaya sıcak su doldurup içine sokuyorum kızımı bi öyle sakinleşip rahatça çıkarıyor gazını bir de gaz damlası kullanıyoruz o da biraz iyi geldi ama ne yaparsak yapalım günü gününü tutmuyor bir gün iyiyse diğer gün fena oluyorGazlı bebek anneleri derneğimi kursam kiçok perişanız ya. Wcye gidecek vakit yok. Çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin
Kovanın içindemi çıkarıyorBen de kovaya sıcak su doldurup içine sokuyorum kızımı bi öyle sakinleşip rahatça çıkarıyor gazını bir de gaz damlası kullanıyoruz o da biraz iyi geldi ama ne yaparsak yapalım günü gününü tutmuyor bir gün iyiyse diğer gün fena oluyor
Ben gunde 2 3 su bardagi rezene iciyorum, 1 2 kasik da kizima veriyorum, ama bnm kizim pek fazla gaz sıkıntısı yasamiyo alttan ustten guzel cikariyoGazlı bebek anneleri derneğimi kursam kiçok perişanız ya. Wcye gidecek vakit yok. Çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin
Nurse harveys gaz şurubu var onu kullanmaya başladık biz. Üzerinde 5 ml yazıyor ama benim gözüme çok geldiği için sabah akşam 2-3 ml veriyorum. Özellikle akşam 5ten sonra durmuyordu, işe yaradı gibi. Güzel uyuyor artık. Alırsan kapağında bi tozu var onu şişeye karıştırmayı unutma canımGazlı bebek anneleri derneğimi kursam kiçok perişanız ya. Wcye gidecek vakit yok. Çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin
Burdaki hamilelik gunlugundeki gun dogru. 40.gunun dogum yaptigin saatte 40 dolmus oluyoKızlar bebeğin 40 ı nasıl hesaplanıyor doğduğu günden mi başlıyoruz saymaya 21 nisanda sabah 9.50 de doğdu mesela ne zaman çıkıyor 40 ı kafam karıştı
Teşekkürler canım o zaman salı sabah 40 doluyorBurdaki hamilelik gunlugundeki gun dogru. 40.gunun dogum yaptigin saatte 40 dolmus oluyo
Etrafında olan kişiler de aynı şeyi söylüyor 4 senedir çekiyormuş bir akrabam gitmediğim dr kalmadı dison psikolojik demişler ayda bir iğne vuruluyorum dedi insaallah bizimki geçici bir durumdurDogurunca baslayan benim canim. İlk zamanlar kadar olmasa da hala devam ediyor. Kortizonlu igne, losyonlar, merhemler her şeyi denedim. Henüz çözüm bulamadım.
Doktor sıcaktan dedi. Ne kadar ince giydirsem de hala yüzü ve kafasının içi sivilce kabartı dolu. Musteladan şüpheleniyorum artık ben deYaklasik 2 haftadir mustela sampuani kullanmiyorum ve birkac gundur oglumun yuzu puruzsuz. Isilik, sivilceden eser kalmadi.
Ya demeEtrafında olan kişiler de aynı şeyi söylüyor 4 senedir çekiyormuş bir akrabam gitmediğim dr kalmadı dison psikolojik demişler ayda bir iğne vuruluyorum dedi insaallah bizimki geçici bir durumdur
Oh maşallah hayırlı olsun ikinci ayınızLila 2 aylik oldu bugün zaman su misali
Hamileyken ha bugün ha yarın diye diye doğurduk şimdide büyümesine şahit oluyoruz.
Ne güzel hislermiş
Ben 2 aylık aşısını yaptırmadım daha gündüz uykuları da iyi gece uykuları da öyle.
Doğduğu günden beri en geç 22 23 gibi derin uykuya geçiyor ondan öncesinde de zaten gündüz uyuyor çok şükür uyku sorunu yaşamadım.
Benim kız memede de uyuyor, arada ana kucağında sallıyorum ama çoğu zaman yatırınca pişpişle uyuyor.
Gaz sorunumuz yok bizim ılımlı bir bebek şuan için ama sıkıntı yaşayanlar 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilir
Son olarak mustelanın konak şampuanı, atopik ciltler için kremleri ve pişik kremini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Konulara tek tek yazamadım toplu cevap olsun dedim.
Hala adet olmadım 15 kilo fazlam var
Sizler de durum nasıl canlar
Doktor aebamed baby onerdi. Ben tek zibin ve corap giydiriyorum. Uyurken de muslin bez orturuyorum. Sampuani da degistirince cildi duzeldi. Sen de bi dene zarar gormezsin canim.Doktor sıcaktan dedi. Ne kadar ince giydirsem de hala yüzü ve kafasının içi sivilce kabartı dolu. Musteladan şüpheleniyorum artık ben dene aldın onun yerine ne kullaniyorsun?
Ya demeben de ha bugun ha yarin bitecek diye bekliyorum
Ben de uzun kollu zibin giydiriyorum bacaklar acik ayaginda corap var sadece müslin örtüyorum uyurken. Sebamed baby ben de duydum ondan alayım deneyeyim bakalim sanirim bize de mustela yapiyor ama pişik kremi efsane losyon ve yağından da memnunum.Doktor aebamed baby onerdi. Ben tek zibin ve corap giydiriyorum. Uyurken de muslin bez orturuyorum. Sampuani da degistirince cildi duzeldi. Sen de bi dene zarar gormezsin canim.