- 1 Aralık 2021
- 12.129
- 40.763
- 34
Hamile kalanlardan biri de benim üstelik doğumda çıkartmayı unutmuş dr bu doğum da cıktı 13 sene vücudumda kalmış üstelik 2 de hamilelikte vardıBen de spiral taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen hamile kalan varmış. Reglim bitince doktor kontrolüm var ona da bi danışacağım bakalım ne diyecek
Şu an yetiyorsa ileride de yeter, hiç kuruntu yapmayınEds nedir
Bizimde persmbe 2 ay kontrolümüz var sanki ilerde meme yetmicek gibi hissediyorum bakalım ne dicek dokror
Yok yok gayet güzel merak etme. Pelte beynimle biraz yanlış hesaplamışım ama 1 kilo üzerinde almış mis gibiBende bilemediğim için moral olarak çöktüm tabi. Anlamadım yani. İnternettrn bakıyorum senin dediğin gibi çıkıyor aylık kilo alımı için
Teşekkür ederimŞu an yetiyorsa ileride de yeter, hiç kuruntu yapmayıneds biberonu boyna takip ucundan gelen hortumu da memeye tutturup bebegin aslında meme emdigini sanarken mama içtiği bir yontem. Tam anlatamadim ama YouTubeda videoları var
Bana da geçen sağlık ocağı söyledi canım. Bazen çok ağlarsa mama veriyorum 1 ölçek dedim. Verme hiç gerek yok ayda 600 gr alması yeterli dedi. Senn doktor ne bekliyor acabavalla burdaki arkadaşların hepsi kilo alımına normal dedi. ben artık sizlere inanıyorum :) kendimi üzmücem daha da sütüm azalmasın
Bu korunma yöntemleri iyi fikir gibi geliyor. Supriz yapıp gelen başımızın tacıBen de spiral taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen hamile kalan varmış. Reglim bitince doktor kontrolüm var ona da bi danışacağım bakalım ne diyecek
Eşim miyop ama doktor onun miyop olduğunu bilmiyor eşim lens takıyor. Ya doktor başka birsey gördü ondan miyop dedi ama bir üst hocasına yönlendirdi sonuç nedir bilemiyorum. Rabbım evladımı korusun önemli bir durum olmasinBen önceki doğumlarımdan sonra eşimden gizli taktırıp ona kendisinin korunması gerektiğini söylemiştim çifte korunma sağlamıştımYine aynısını yapmayı düşünüyorum.
Görüp görmediği kontrol edilirde miyobunu nasıl anlıyorlar çok enteresan. Ailede varmı peki göz problemi olan.
53 günluk oldu oğlum bqska bir doktora götüreceğimBaşka bir dr un bakması iyi olur , kaç günlük oğlun ? Miyop kötü bir şey değil ki ileriki yaşlarda lazer ile tedavi olur , üzülme cnm ..
İnan bende anlamadım sanki birsey gördü ondan öyle dedi ama gözde kayma da çok fazla belki ondan da gorme sorunu olacağını bildiği için hocasina gonderdiMiyop olduğu şimdi anlaşılıyor mu ki enteresan ben doktora özellikle sordum yaptığınız göz muayenesi görüp görmemesi mi diye ameliyat sonrası gözlerinde ameliyat lezyonları kalmış mı ona bakıyoruz dedi. 6. Ayını doldurduğunda göz ölçümü yapacaz dedi yani 6. Aylarında ölçüm yapılıyor .
Normal kilosu niye öyle dedi ki dr acaba....süt sırayla iniyor memeden önce duru sonra koyu kısmı memeyi tam boşaltana kadar emzir son etmediğinden başla emzirmeyeKızlar bebeğim 3160 doğmuştu. 3.gün 2900 e düşmüştü. 1.ay kontrolünde 3770 olmuştu. Dün ise 2.ay kontrolüne gittik. 4860 çıktı. Doktor sütün var ama yağsız demek ki dedi. Bebek büyümek istiyor ama yetmiyor dedi. Kaşıkla zeytinyağı iç dedi. Moralim bozuldu ya dünden beri. Sizin bebekler kaç kilo doğdu ve 2.ayda kaç kilo oldular. Birde sütümdeki yağ oranını nasıl arttırabilirim
Beni baz alma canım çok güzel uyku sorunu yoktu son hafta ağlama krizine girdi oğlum uykusuz geceler yaşıyorumKızlar bebelerin uykuları nasıl düzene giriyormu siz nasıl destek oluyorsunuz uyku için bu süreçte tecrübelerinize ihtiyacım var
Sallayarak uyutmadim hic, uyutmayı da düşünmüyorum inşallahKızlar bebelerin uykuları nasıl düzene giriyormu siz nasıl destek oluyorsunuz uyku için bu süreçte tecrübelerinize ihtiyacım var
Bizimkide böyle ben sütümü falan sürüyorum birde göz merhemin faydası oluyormuş kullandım hemen hemen gectiUyurken biraz geçiyor uyanınca sonuç yine aynı bazen daha da kızarıyor ve dokununca sertleşmiş kabuk olmuş gibi ama olması hâlbuki sertleşmiş böyle
Ohh tabi canım siz kullanın artık o mustelelar daha da değerlidir fiyatlar çok uçtu.
Sizin gibi memnun olan vardır ben hiç kullanmadım ama bebeklerde konak yada alerji yaptığını duydum. Yine gozlemleyin bir yan etki olmasin. Masallah bebişine...
Cok erken ya regl olmamak çok rahat ama gelene yapacak birsey yok. Peki birsey soracağım nasıl korunacaksin. Ben Spiral düşünüyorum o da regl olmadan malum takılmıyor isallah hamile falan kalmam. Gerçi daha dikislerim acıyor ve şişlik devam ediyor benim iyilesmem 3 ayı bulacak.
Kilosu verdiysen ne mutlu ama göbeğin toplanması 6 ayı bulur yada 1 sene. Hepimiz eski halimizi istiyoruz ama ben balık eti olmayı sevdim.
Vallahi bizde hep eşim korunuyor çok şükür bu zamana kadar kazara birey olmadı yine eşim korunacakBen de spiral taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen hamile kalan varmış. Reglim bitince doktor kontrolüm var ona da bi danışacağım bakalım ne diyecek
Canım göz merhemini kızarıklıklara mı kullandın.Bizimkide böyle ben sütümü falan sürüyorum birde göz merhemin faydası oluyormuş kullandım hemen hemen gecti
Benimki de son bir haftadır böyle 3 dede tekrar uyanıyor uykuya hasret kaldım inşaallah seninki 40 çıkınca düzelirBizim bebenin gaz saati akşam 10 la gece 1 arası. Tam da diğer bebeleri uyutup uyuma hayalleri kurarken . 40 ı çıkınca düzeliyor diyin nolur
Evet cnmCanım göz merhemini kızarıklıklara mı kullandın.
Yok cnm ben doğumdan önce olmuştum benim vücudum enfeksiyon kaçtığında hep alerjiye düşüyorum cnm kardeşin döküyorum4melek1anne sende de doğum sonrası kurdeşen olmuştun demi şuan bendede aynı sorun var vücudum kabarıyor kaşınıyor hangi bölüme gitmiştin doktora
Bende kendi sütümle yüzünü sildimBizimkide böyle ben sütümü falan sürüyorum birde göz merhemin faydası oluyormuş kullandım hemen hemen gecti
Bende doğumdan 1 ay sonra başladı evet dahiliye ye sıra alıyım bende ilk şimdiye kadar hiç alerji soruni da yaşamadım ki bu ilk olduYok cnm ben doğumdan önce olmuştum benim vücudum enfeksiyon kaçtığında hep alerjiye düşüyorum cnm kardeşin döküyorumacaba yediğin biseydenmi oldu ben kadın dogumcuma gitmiştim cnm hamileyim diye dahiliye gidiliyor cnm oda seni illuminotolojiye yonlendiriyo eğer alerjik bir vücuda sahipsen