2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de spiral taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen hamile kalan varmış. Reglim bitince doktor kontrolüm var ona da bi danışacağım bakalım ne diyecek
Hamile kalanlardan biri de benim üstelik doğumda çıkartmayı unutmuş dr bu doğum da cıktı 13 sene vücudumda kalmış üstelik 2 de hamilelikte vardı

Eds nedir
Bizimde persmbe 2 ay kontrolümüz var sanki ilerde meme yetmicek gibi hissediyorum bakalım ne dicek dokror
Şu an yetiyorsa ileride de yeter, hiç kuruntu yapmayın eds biberonu boyna takip ucundan gelen hortumu da memeye tutturup bebegin aslında meme emdigini sanarken mama içtiği bir yontem. Tam anlatamadim ama YouTubeda videoları var

valla burdaki arkadaşların hepsi kilo alımına normal dedi. ben artık sizlere inanıyorum :) kendimi üzmücem daha da sütüm azalmasın
Bana da geçen sağlık ocağı söyledi canım. Bazen çok ağlarsa mama veriyorum 1 ölçek dedim. Verme hiç gerek yok ayda 600 gr alması yeterli dedi. Senn doktor ne bekliyor acaba

Ben de spiral taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen hamile kalan varmış. Reglim bitince doktor kontrolüm var ona da bi danışacağım bakalım ne diyecek
Bu korunma yöntemleri iyi fikir gibi geliyor. Supriz yapıp gelen başımızın tacı
Eşim miyop ama doktor onun miyop olduğunu bilmiyor eşim lens takıyor. Ya doktor başka birsey gördü ondan miyop dedi ama bir üst hocasına yönlendirdi sonuç nedir bilemiyorum. Rabbım evladımı korusun önemli bir durum olmasin
Başka bir dr un bakması iyi olur , kaç günlük oğlun ? Miyop kötü bir şey değil ki ileriki yaşlarda lazer ile tedavi olur , üzülme cnm ..
53 günluk oldu oğlum bqska bir doktora götüreceğim
İnan bende anlamadım sanki birsey gördü ondan öyle dedi ama gözde kayma da çok fazla belki ondan da gorme sorunu olacağını bildiği için hocasina gonderdi

Normal kilosu niye öyle dedi ki dr acaba....süt sırayla iniyor memeden önce duru sonra koyu kısmı memeyi tam boşaltana kadar emzir son etmediğinden başla emzirmeye

Kızlar bebelerin uykuları nasıl düzene giriyormu siz nasıl destek oluyorsunuz uyku için bu süreçte tecrübelerinize ihtiyacım var

Kızlar bebelerin uykuları nasıl düzene giriyormu siz nasıl destek oluyorsunuz uyku için bu süreçte tecrübelerinize ihtiyacım var
Sallayarak uyutmadim hic, uyutmayı da düşünmüyorum inşallah
Meme de emiyor bayılıyor zaten yada mest oluyor mayisiyor direk kendi yatağına koyuyorum. Saç kurutma sesini açıyorum. Kendi kendine uykuya dalıyor. Bazen emzik istiyor bazen emzigi versem de almıyor. Olabildigince desteksiz uyutmaya çalışıyorum saatler için 4.aydan sonra dedi doktorum. Önemli olan kendi kendine uykuya dalması bizim gibi.

Uyurken biraz geçiyor uyanınca sonuç yine aynı bazen daha da kızarıyor ve dokununca sertleşmiş kabuk olmuş gibi ama olması hâlbuki sertleşmiş böyle
Bizimkide böyle ben sütümü falan sürüyorum birde göz merhemin faydası oluyormuş kullandım hemen hemen gecti

Vallahi bizde hep eşim korunuyor çok şükür bu zamana kadar kazara birey olmadı yine eşim korunacak

Bizim bebenin gaz saati akşam 10 la gece 1 arası . Tam da diğer bebeleri uyutup uyuma hayalleri kurarken . 40 ı çıkınca düzeliyor diyin nolur
Benimki de son bir haftadır böyle 3 dede tekrar uyanıyor uykuya hasret kaldım inşaallah seninki 40 çıkınca düzelir

4melek1anne sende de doğum sonrası kurdeşen olmuştun demi şuan bendede aynı sorun var vücudum kabarıyor kaşınıyor hangi bölüme gitmiştin doktora
Yok cnm ben doğumdan önce olmuştum benim vücudum enfeksiyon kaçtığında hep alerjiye düşüyorum cnm kardeşin döküyorum acaba yediğin biseydenmi oldu ben kadın dogumcuma gitmiştim cnm hamileyim diye dahiliye gidiliyor cnm oda seni illuminotolojiye yonlendiriyo eğer alerjik bir vücuda sahipsen

B
Bizimkide böyle ben sütümü falan sürüyorum birde göz merhemin faydası oluyormuş kullandım hemen hemen gecti
Bende kendi sütümle yüzünü sildim
Bende doğumdan 1 ay sonra başladı evet dahiliye ye sıra alıyım bende ilk şimdiye kadar hiç alerji soruni da yaşamadım ki bu ilk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…