2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy yerim benn onu hele büyüdükçe tepkileri de değişiyor ya farklı sesler çıkarmaya başlıyorlar,gözleriyle inceliyorlar, gülüyorlar falan her anına şahit olmak cok güzel bir şey benimki de bıraksam memede yaşayacak , memede olmadığı zamanlar da emzirme yastıgında takılmayı seviyor, sanırım memenin kokusunu alıyor bağımlı Lila her gün kaka yapıyor mu? Benim kızım 4-5 günde bazen 6 günde bir yapıyor ya anne sütüyle beslenenlerde böyle oluyormuş ama çocuk sıkıntısını çekiyor ya

Ben hurmanın çok faydasını gördüm insallah sen de görürsün canım Reglin kaç gün sürdü peki ? Seninki de cok ağır oldu mu?

maşallah kız. allah nazarlardan saklasın ne yedin ne içtin söyle bakalım. bende deneyeyim :)

Evet büyüdükçe daha güzel oluyorlar sesleri kokuları agucukları başladı hepsinin
Yok kuzu bizde kaka sıkıntısı günde 4 5 kere yapıyor ama kardeşim öyleydi annem her gün 1 cay kaşığı zeytinyağı içirirdi dene sende.
Saf zeytinyağı ver her gün düzelir
Lila yaparken bazen çok zorlanıyor ben veriyorum rahatlatıyor

valla burdaki arkadaşların hepsi kilo alımına normal dedi. ben artık sizlere inanıyorum :) kendimi üzmücem daha da sütüm azalmasın

maşallah kız. allah nazarlardan saklasın ne yedin ne içtin söyle bakalım. bende deneyeyim :)

Aklına ne gelirse
Kısamıyorum ki emzirirken deli gibi acıkıyor insan bende yiyorum
Acı baharat yemiyorum sadece onun dışında her şeyi yiyorum.
Sen takılma ama senin bebeğin kilo alımı gayet iyi

valla burdaki arkadaşların hepsi kilo alımına normal dedi. ben artık sizlere inanıyorum :) kendimi üzmücem daha da sütüm azalmasın

Evet aşkım hatta kilo kaybı yoksa 100 gram bile alsa yeterlidir.
Dediğim gibi sen doktorlara bakma hepsi başka şey diyor.
Bebeğini en iyi sen tanırsın her şeyi yolunda mı iyi mi bir sorunu yoksa kilo alıyordur

Ben hurmanın çok faydasını gördüm insallah sen de görürsün canım Reglin kaç gün sürdü peki ? Seninki de cok ağır oldu mu?
doğumdan öncekiler tam 7 günde bitiyordu. bu sefer 5.günde bitti canım. ama aşırı kanamam olmadı. her zamanki gibiydi. ilk gün yoğun sonra yavaş yavaş azaldı ve bitti. ilk gün sadece mide bulantısı ve kusma yaşadım o kadar. hormonlardan kaynaklıdır diye düşündüm kendimce. senin normalde de yoğun mu geçiyordu reglin. doktorun bişey dedi mi bu durumuna

Evet aşkım hatta kilo kaybı yoksa 100 gram bile alsa yeterlidir.
Dediğim gibi sen doktorlara bakma hepsi başka şey diyor.
Bebeğini en iyi sen tanırsın her şeyi yolunda mı iyi mi bir sorunu yoksa kilo alıyordur
çok şükür her şey yolunda canım. bir sıkıntısı yok. artık kiloyu da takmayayım. dediğin gibi doktorların her biri farklı bir şey söylüyor. yukardaki mesajını okudum. normal zeytinyağı mı içiriyorsun kızına. benim oğlan da sabahları kaka yaparken çok zorlanıyor. bol ağlamaklı bir kaka operasyonu geçiriyoruz. zeytinyağı vermeyi düşündüm ama etrafımda kimse verdim demeyince vazgeçmiştim. zeytinyağı verince kakasını daha rahat mı yapıyor yani bari fark ediliyor mu?

Kuzu benim annem kardeşime verdi neredeyse 6 aylık olana kadar hiç bir şey olmadı.
Benim kardeşim neredeyse hiç yapamiyordu ama zeytinyağı sayesinde günde 1 kere de olsa yaptı.
Kimseye sorma sen ver.
Korkuyorsan ilk başta çay kaşığının yarısıyla ver ise yarıyorsa tam ver
Ben lilaya veriyorum zaten zurt gidiyor
Kilo alımı da gayet iyi canını sıkma

Salamıyoruz annem . İçimiz rahat etse salacaz da, bebeler karlar ülkesinde yaşıyor gibi geliyor. Biizm bebe de aynı durumda
Off bende size diyorum ama hala tam salamıyorum. Çok güldürdün beni gerçekten karlar ülkesinde yaşıyorlar sanki azıcık soyuyorum elleri buz gibi oluyor. Çocuğun üşüyüp usumedigine ellerden bakilmaz ama gel de klbime anlat

Geçen gün ben de bir çay kaşığı verdim zeytinyağı , yarım saat geçti ne var ne yoksa doldurdu rahatladı baya .Ondan 3 gün sonra kendiliğinden yaptı ondan sonra bugün 4.gün hala yapmadı . Zeytinyağına alışır onsuz kaka yapamaz diye vermekten çekindim ama çocuk bu sefer de cok kıvranıyor, mecbur vercem heralde yine

Benim normalde de yoğun ve ağrılı geçiyordu , doğumdan sonra düzelir dedim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı Doktor normal dedi neyseki . Çekicem artık yapıcak bişey yok

Canım manolya 6.aydan sonra ek gıdaya geçecekler ya o zaman bağırsakları düzelecek zorlanmazlar.
Asıl şuan onları anne sütü zorluyor seninki de sanırsam yağlı.
Her gün vermeyeyim dersen 2 günde 1 ver oda rahatlatır onu

Evet öyle yapayım canım , sütüm baya yağlı ya sağınca yağ kısmı üstte tabaka olarak duruyor o da dediğin gibi zorluyor olsa gerek . Benim bebişim kolik bi de gaz sancısından mahvolduk 2.haftadan sonra , cok şükür şu aralar daha iyi gaz damlasına başladık o iyi geldi . Bağırsaklar dert oldu vallahi başımıza

Sen az az basla istersen bakarsın iyi gelir ikinizde rahatlarsınız

Benim normalde de yoğun ve ağrılı geçiyordu , doğumdan sonra düzelir dedim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı Doktor normal dedi neyseki . Çekicem artık yapıcak bişey yok
olsun canım en azından normal düzenimize erken girdik. gerçi hamilelik güzeldi her daim temizdik de ne yapalım artık :) :)

Sadece emziriyorum ve ona rağmen regl oldum hem de ne regl olmak , doktora gittim içerde bişey mi unuttular diye . Bu kadar erken olmayı hiç beklemiyordum
Bence sevin kan degerlerin düzgün demek ki kardeşim bunun için dr gitti kan değerleri duzelmediginden regl olmuyor uzun zamandır çok az ooluyor bazende

Eds nedir
Bizimde persmbe 2 ay kontrolümüz var sanki ilerde meme yetmicek gibi hissediyorum bakalım ne dicek dokror

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…