Sagmak hep aklimda ama inanilmaz yorucu bisey Cumadan beri 2 saate bir once emziriyorum sonra biraz mama veriyorum. Sagdigimda 30cc falan anca cikiyor moralim bozuluyor.Evet canım .. hemde memeden gelen sütü arttırmak , bebek süt azalımca yeteri kadar kuvvetli çekemiyor ya da çekmiyor onu düzeltmekm.. ben günde 3 kez sağım yapabiliyorum 150 cc oluyor daha fazla yapmam lazım ama unutuyorum..
Şöyle düşünüyorum tek memeden 50 cc sağabiliyorum ve bebek daha fazla emiyordur 8 kez emiyor , sizden 1 hafta büyük benim ufaklık ..
memeden ayrılmama bizde de vardı delirecektim süt emzirme danışmanı önce sağ sonra meme ver dedi sonra da hala ayrılmıyorsa sağdığın sütü ver dedi 3 gündür öyle yapıyorum sanki daha iyi gibi bakalım .. öğrendiğim her şeyi paylaşmaya çalışıyorum:)
Ben de emzirme danismanina gittim ama bi etkisini gormedim. Bana tek dedigi 2 saatte 1 emzir, sutun var bebek uyardikca cogalacak. Ama cogalmiyor...
Gece 2 saate 1 emziremiyorum cok yoruluyorum, termos yanimda hemen mama veriyorum. Belki geceleri de 2 saate 1 emzirsem sutum cogalir ama evin isi yemek falan derken gun icimde cok yoruluylrum gece hemen mamasini verip uyuyorum. Yoksa gun icinde olan sutum de olmaz.