2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bebisleriniz için aynı hastaneden mi devam ediyorsunuz, İzmir'de çocuk doktoru öneriniz var mı?
Ben Tinaztepede dogum yaptim. Sezeryanda bulunan cocuk doktoru ve sabahlari vizite gelen doktorla devam ediyorum. Baya ilgili, ben simdilik memnunum. Dogumdan beri her hafta cagiriyor, telefon numarasini paylasti bi sorun olunca arayabilirsiniz dedi. Ismi Duygu Omas.

Selam kızlar. Bir süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. Dualarınıza ihtiyacım var. Hamile ve lohusa kadınlarsınız. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler. Annem hasta bayramın 1. Günü hastaneye yatırıldı. 2. Günü geldim yanına görüştük konuştuk daha iyiydi. 3. Gün yani dün yoğun bakıma aldılar. Akşama doğru solunum sıkıntısı sebebiyle entübe edildi. Akciğerlerde ödem oluşmuş ve oksijen seviyesi çok düşükmüş. Bugün biraz daha yükselmiş ama kalp kalınlaşması olduğu için kalp zorluyor. Uyutuyorlar şuan nefes almakta zorlandığı için. Doktor iyileşebilir ama yinede hazırlıklı olun demiş. Annem benim en yakın arkadaşım ona bişey olursa naparım bilmiyorum. Çocuğum için ayakta duruyorum o olmasa çoktan salmıştım kendimi. Zaten az sütüm var o da kesilecek diye korkuyorum. Lütfen dualarınızda bize de yer verin. Annem sağ salim yoğun bakımdan çıkıp evine dönsün🤲
Rabbim şifa versin, başınızdan eksik etmesin. En yakın zamanda sağlıkla evine dönsün inşallah🙏🌸

Sezeryan yeriyle problemi olanlar nabtı iyileşti iz mi

Benim dikişler çekince dışarısı toparladı kantoron yagıyla, bayramda acıdı cok merdiven cıktım ve tabi evdeki GB yarçtamadım gün içinde yoruldum solda acılma var biraz ve intihap var, asıl sorun karnım şişiyo yürüyünce bacagıma agrı giriyo, içimde acıyo, ve asırı pembe si kahverengimsi akıntı var ama böyle yapış yapış bişi ped te emmiyo sinir bişi deli oluyorum Bi bitmedi 😢😓🥴😔

Ve dün ped te dikiş iği gördüm Bi karış ucu düğümlü iç dikişim çıkmış sanırım erimeye başlamış kopuk kopuk böyle bişi olabilirim ya ömrümde duymadım 3. Sezeryanımdı. Off yarın sabah doktora gidicem bakalım korkuyorum 🤕içimde ne var baksın

Bide nasıl korunucam asla jçhamile kalmamalıyız ödüm kopuyor şimdiden yarın 40ım cıkıyo Bi bu eksikti takılcak😓doktora onuda sorucam bakalım

Sabahtan beri doktordayım, normal dogum yaptım sanki bugün😢😓

Kadın doguma gittim, dışında deride az acıklı var ona krem yazdı, içere baktı aşırı akıntı, karın agrısı, şişme şikayeti yle gittim. Bide dün pedime dışardaki dikiş ipi gb ip gelmişti ucu düğümlü dedim diye bütün içimi inceledi ultrason la ödem gördü alttan bakalım dedi, catalda yarım saatten fazlabisürü sey cıkardı plezanta parçaları falan dedi batikon la icersini temizledi maf oldum😢 artık ip değildir belki benzetmişimdir dedim😢 bayabi içersini kurcaladı, ameliyat GB heryer alet kan revan oldu 🤕

Utrasonda yolladı safra kesesinde tasvarmış o bacama agrı yapabilirmiş ödem filan gördü oda iç organlarda bişi yokmuş

Acilde kanama durdurıcu bide agrı kesici iğne yapıldı

Antibiyotik, fitil, agrı kesici, bide diliş yeri için krem verdi haftayakpntrole gidicem

Bida cocuk istemiyorum nasıl koruncam ilişki ne zaman olucak dedim. Sezeryan da zaten 2 ay istemiyoruz senin durumunda 3ay bile diyebiliriz dedi.

Kadın doguma gittim, dışında deride az acıklı var ona krem yazdı, içere baktı aşırı akıntı, karın agrısı, şişme şikayeti yle gittim. Bide dün pedime dışardaki dikiş ipi gb ip gelmişti ucu düğümlü dedim diye bütün içimi inceledi ultrason la ödem gördü alttan bakalım dedi, catalda yarım saatten fazlabisürü sey cıkardı plezanta parçaları falan dedi batikon la icersini temizledi maf oldum😢 artık ip değildir belki benzetmişimdir dedim😢 bayabi içersini kurcaladı, ameliyat GB heryer alet kan revan oldu 🤕

Utrasonda yolladı safra kesesinde tasvarmış o bacama agrı yapabilirmiş ödem filan gördü oda iç organlarda bişi yokmuş

Antibiyotik, fitil, agrı kesici, bide diliş yeri için krem verdi haftayakpntrole gidicem

Bida cocuk istemiyorum nasıl koruncam ilişki ne zaman olucak dedim. Sezeryan da zaten 2 ay istemiyoruz senin durumunda 3ay bile diyebiliriz dedi.
Offf neden böyle oldu yahu. Çok çok geçmiş olsun🙏

Çok çok geçmiş olsun😕 erkeklerin biyerlerini bağlamıyolar mı ya onuda mı biz yapalım😒 deri altına yerleştirilen birşeyler vardı diye hatırlıyorum erkekler için. Bu durumda bir de onun için vücudunu yorma, araştırıp eşin korunsun😬

Offf neden böyle oldu yahu. Çok çok geçmiş olsun🙏
Bilmiyorum ya diğer dogumlarımda önce cok zor gecerdi sonra hiç rahatsız olmazdım bundada ilk günler bile cok iyiydim sonra sonra içim acımaya şişeye basladı 😔nazar değdi herkes cok iyisin bu sefer dedi dedi😓

Çok çok geçmiş olsun😕 erkeklerin biyerlerini bağlamıyolar mı ya onuda mı biz yapalım😒 deri altına yerleştirilen birşeyler vardı diye hatırlıyorum erkekler için. Bu durumda bir de onun için vücudunu yorma, araştırıp eşin korunsun😬
Valla erkek olmak ne kolay

Canım biz senelerdir cocuk istedik ilk 7 sene olmadı olsun diye amuda bile kalkmışlıgım vardır tüp bebek iptal oldugu ay oldu ilk cocugu 7 sene sonra sonrası onu emzirirken hamile kaldım sok olduk... 5aylık hamileyken, 1bucuk yasında kızımızı kaybettik dünya basımıza yıkıldı... Zor dogurdum kızımı korkularla büyüttüm büyütüyorum bida cocuk istemezdik ama kızım karides cok istedi korunmayı bıraktık yine olmadı artık tüp bebek bölümüne baslıcaktım sülük tedavisiyle hamile kaldım ogluma... Yani biz senelerdir korunmadıgımız için beceremiyoruz Bi türlü, sipral bana yaramadı vucudımkabul etmiyo cıkarttırdım o zamanlar korunurken esinde beceremiyor kendi korunmayı yanlışlıkla unutuyor güya e bu sefer benim ödüm kopuyor oldu mu diye🤕😢 yani ona bırakamam ama bakalım nabcam, daha 1bucuk ay daha yok zaten🙈🥴

C

Çok geçmiş olsun Sezaryen de nasıl bırakmış dr plasenta barcasi kardeşimde normal doğum da kalmıştı kan kaybı yaşadı kürtaj oldu ölümden döndü resmen 15 inci gün farketti oda

Valla erkek olmak ne kolay

Canım biz senelerdir cocuk istedik ilk 7 sene olmadı olsun diye amuda bile kalkmışlıgım vardır tüp bebek iptal oldugu ay oldu ilk cocugu 7 sene sonra sonrası onu emzirirken hamile kaldım sok olduk... 5aylık hamileyken, 1bucuk yasında kızımızı kaybettik dünya basımıza yıkıldı... Zor dogurdum kızımı korkularla büyüttüm büyütüyorum bida cocuk istemezdik ama kızım karides cok istedi korunmayı bıraktık yine olmadı artık tüp bebek bölümüne baslıcaktım sülük tedavisiyle hamile kaldım ogluma... Yani biz senelerdir korunmadıgımız için beceremiyoruz Bi türlü, sipral bana yaramadı vucudımkabul etmiyo cıkarttırdım o zamanlar korunurken esinde beceremiyor kendi korunmayı yanlışlıkla unutuyor güya e bu sefer benim ödüm kopuyor oldu mu diye🤕😢 yani ona bırakamam ama bakalım nabcam, daha 1bucuk ay daha yok zaten🙈🥴
Birdaha çocuk istemiyorsanız kordon bağlatmak iyi olurdu Bende 2 cocuktan sonra istemedim 6 sene sonra spiralle hamile kaldım 4 çocuğu da kordon bağlatmak için istedik 2 sene korunmadık çocuk isteğinden vazgeçtik 5 sene sonra oldu.eşim korunurken korunmak zor iş hepsinde gebe kalma ihtimali var

Var canım onlardada bağlatma oluyor ama %100 çözüm değil haberlerde eşine dava açan bir adam vardı dna testi istiyordu cocuk kendinden cıktı kordon bağlatmış çocuğu olmasın diye % 80 koruyor zaman geçince kendiliğinden acilabiliyormuş sonra dr dava açtıydı

oğlum doğduğu gün yapmak istemiştim kısmet 25. Güneymiş .. Annem tüm heveslerimin katili ..

Eklentiler

• E539292B-BD7F-45E4-BA12-02F73DE2C98A.jpeg
    E539292B-BD7F-45E4-BA12-02F73DE2C98A.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 74

Cok cok gecmis olsun. Basina gelenler gercekten korkunc. Sezeryanda boyle bisey olmasi enteresan.. Doktorun sorumsuzlugundan kaynakli olmali. Umarim tez vakitte sagligina kavusursun. 🙏

Bugun baya moralim bozuldu. Ilk hafta oglum 210gr almisti cok iyi gidiyordu. Cunku annem benden gizli bazen mama veriyordu. Ama son 1 haftadir sutum yetiyor mu diye gozlemlemek istemistim, gunde sadece 3 kere mama verdim. Ve annemi sıkı sıkı tembihlemistim asla 3ten fazla mama almayacak emecek ve sagdiklarimdan cikani verecegim diye. Ama maalesef kendi sutum yetmiyormus.. Oglum 2. haftasinda yalnizca 100 gram almis. Cocuk doktorum "tabi onceligimiz her zaman anne sutu ama artik gunumuzde gelistirilen mama formulleri anne sutune cok yakin. Bir bebek icin her beslenmesinde 10ml anne sutu almasi bagisikligi icin yeterli" dedi.
Bu biraz beni rahatlatti, sukur 10ml den fazlasi cikiyor.
6-7 kere 40cc mama vermemi tavsiye etti.
Artik mama vermekten korkmayacagim.

X