2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynı dertten bende muzdariptim ne yaptıysam fayda vermiyordu. Bir günde hallettim bu sorunumu. Aventin göğüs kalkanını kullanmaya başladım. Ayva çekirdeği jeli sürdüm sürekli ve en önemlisi de hava aldırdım göğsüme anne sütü sürdüm ucuna bir gün boyunca bunları sürekli yaptım. Ertesi gün ne sızlama ne emzirirken acı hissi oldu. Göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs pedi kullanıyordum. Göğsüm yara olduğu için pede temas ettikçe ve ister istemez nemli kaldıkça daha yaralar iyileşmez ve sızlar hal aldı. Göğüs kalkanı hiç birşeyle temas etmediği için hem yaralar erken iyileşti hemde bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt kapakta birikmiş oluyor. Ayva çekirdeği jelininde büyük faydası oldu. Ne en pahalı kremler ne de başka kremler hiç biri yaramı geçirmedi. Jel çok iyi geldi.

Merhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz

Merhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

Ince süt damarlarında süt mü kalıyor acaba bebeğin emmeye başlayınca düzelir inşallah

Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.
Bol bol ılık masaj da iyi geliyor

Ayva çekirdeği jeli yaptık ama çok sık sürmüyorum. Kalkan alayım bari ya birini sağlarken diğerinden akma olmuyor benim çok nadir birkaç damla oluyor ama atlete falan sürtüyor en azından onu engeller. Jeli de arttırayım, inşallah fayda eder. Çok sağol

Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.
Bol bol ılık masaj da iyi geliyor
Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.

Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum

Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan

Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.
Evet cnm makine ile alakalı .. bebek emince o his olmuyor .. bende de oluyor sürekli sanki maklne çekiyor gibi bir de sızlıyor ama bebek emince gecer ..

Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Geçmiş olsun allah şifa versin akraba evliliği mi var biz eşimle çok uzak akrabayız ona rağmen etkilenebilir çocuğunuz demişlerdi

Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Canım gecmis olsun. Nedir bilmiyordum biraz arastirdim. Oncelikle kotunun kotusu var lutfen cok uzme kendini. Diyetlerle filan dikkat etmen gerekecek. Cok zor olacak ama erkenden farkedilmesi cok buyuk bir avantaj sizin icin. Benim ilk cocugum otizmli. Once agladim sizladim sonra kendime geldim mucadele ettim. Evet otizmli sadece bizim kadar konusmak istemiyor goz temasi kurmak istemiyor ama hayata tutunabiliyor. Egitimler aliyoruz. Evde okulda ozel egitimde. 20 ayliktan beri egitimlerdeyiz. Simdi ilkokul 1. Sinifta kaynastirma ogrencisi. Insallh zamanla bir cok seyi asacak. Gun dogmadan neler dogar belki ilerde tedavisi olacak bu hastaligin. Bir tek allah bilir ne olacagini. Oglunun sana ihtiyaci var guclu olmalisin.

Ah annelik en başından en sonuna kendi hayatının önüne başka bir hayat koymak. Boşa denmiyor cennet annenin ayakları altındadır diye. Rabbim yavrucağa şifa nasip etsin sizin de sabrınızı sevginizi merhametinizi artırsın inşallah.

Ne oldugunu bilmiyorum ama üzüntümü paylaşabilirim sadece buraya istediğini yaz içini dök belki etrafına diyemezsin buraya yaz biz dinleriz Allah yardımcınız olsun inşallah hayat boyu kolaylıklar versin

Allah razı olsun. Konuşamıyorum bile içim yanıyor. Neden bizi buldu diye. İlk çocuğumda hiç bi sorun yok, 2 gün öncesine kadar bi daha çocuk istiyorum diye eşimle şakalaşıyordum şimdi ömür boyu takip edilecek bi hastalıkla karşı karşıyayız. Ümidimi kesmiyorum inşallah bi mucize olsun diye dua ediyorum. Herşeyde hata payı vardır kabullenmek istemiyorum. Yanlışlık olmuştur diye dua edecem
bazılarında hafif olıyormuş takipten çıkıp normal hayata geçiyormuş. Nolur dua edin inşallah bizimki de öyledir. Zamanla düzelir de normal bir insan gibi Yaşar oğlum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…