2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir aylık asılları oldu mu bebekler, biz bugün gittik. Boyu 51 cm, 3535 gr dogmuştu, 5 günlük Ken 50cm,3350gr demiştiler, bugün 30 günlük 56cm,4600 cıktı bezide vardı altında, sadece emziriyorum sagınca asla sütüm cıkmıyo, mama vereyim mi diye düşünüyordum ama iyi dedi ebe boyu cok uzamış dedi.

Emzik görünce vermemem söylediler, damak yapısını bozar, enfeksiyon sebebi dediler🙈sustucumuz bizim, 😎🤭
Masallah annesi 🧿.....Aslında ilk aylar emzik zararlı sonraki aylarda kullanmaya başlayabilirsin sağıp vermek emzirme kadar etkili olmuyor kilo alımında ilk su gibi sut sonra gitgide koyulaşan bir süt geliyor emzirirken karışık değil

Hadi bu sefer böbrek hastası tansiyonu cıktı diger dogumlarımda bişey yoktu ondanda zor geldi Bi hafta kalırdı ondanda aynaya bakmaz lohusa onu yapma bunu yapma, cocuk kusar sütün acı... İlk yavrum vefat etti 1bucuk yasında onda bile yanımda kalmadı el GB gitti 5 aylık hamileydim bide maf olduk evimize giremedik aylarca kayınvaldemde kaldık giremicez bida o eve diye evimizi tasıdılar yan sitelerine yeniden aile olmamıza destek verdiler yalnız kaldığımızda esimle cıldırıyoduk yalnız bırakmadılar doguma kadar sonrada baktı 50 gün, evladımız tutunduk sonra...
Cnm oncelikle basin sagolsun cok zor zamanlar yasamissin Rabbim.bir daha yasatmasin insAllah 🤲ya bende anlayamıyorum nasıl bir anne öyle kötü olabiliyo ya anlayamıyorum sonuçta ne olursa olsun karşındaki senin evladın ciğerin tırnağı taşa değse için çiz eder Allah iyi etsin başka bisey diyemiyorum😔🤲bende evladıyla sinandim çok şükür kurtuldu yavrum ama o zor günlerimde benim annem babam kardeşlerim kv dem görümcelerim kayinlarim hepsi yardımcın oldular şükür doğum yaptigimda da annem 4 gün yanimda kaldı sonra kv dem geldi o kaldı annem gitti ikiside elimi sıcaktan soğuğa koymadılar ben bir tek bebekle ilgilendim sizin annelerin kalbine merhamet koysun Rabbim cnm Zynp22 Zynp22 @Peanuttt

Bir aylık asılları oldu mu bebekler, biz bugün gittik. Boyu 51 cm, 3535 gr dogmuştu, 5 günlük Ken 50cm,3350gr demiştiler, bugün 30 günlük 56cm,4600 cıktı bezide vardı altında, sadece emziriyorum sagınca asla sütüm cıkmıyo, mama vereyim mi diye düşünüyordum ama iyi dedi ebe boyu cok uzamış dedi.

Emzik görünce vermemem söylediler, damak yapısını bozar, enfeksiyon sebebi dediler🙈sustucumuz bizim, 😎🤭
Maşallah cnm darısı bizlerin başına cnm bizimde yarın 15. Gün kontrolümüz var bakalım nasıl bebiş kaç kilo almış😊

Merhaba kızlar, anneleri ile sorun yasayanlari üzülerek okudum. Benim annem tam bir merhamet abidesidir, cocuklarimi aylarca bakti, tüm ihtiyaçlarına benden önce koştu, evime geldiginde bir is yaptırmazdi, cok iyi bir anne ve anneanneydi, biliyorsunuz nerdeyse 4 aydir yogun bakimda, gecen gun kalbi durdu ve doktorlar bugun durumunun daha da kotu olduğunu ve isteyenin gelip görebileceğini söylediler, icim oyle aciyor ki, gozyaslarimi tutamıyorum, annemi cok seviyorum ve özlüyorum ama sanirim artik yolun sonuna yaklastik 😔😔 babami kaybedeli 3 sene olmustu ve simdi annemin durumu beni cok kotu hissettiriyor😔

Merhaba kızlar, anneleri ile sorun yasayanlari üzülerek okudum. Benim annem tam bir merhamet abidesidir, cocuklarimi aylarca bakti, tüm ihtiyaçlarına benden önce koştu, evime geldiginde bir is yaptırmazdi, cok iyi bir anne ve anneanneydi, biliyorsunuz nerdeyse 4 aydir yogun bakimda, gecen gun kalbi durdu ve doktorlar bugun durumunun daha da kotu olduğunu ve isteyenin gelip görebileceğini söylediler, icim oyle aciyor ki, gozyaslarimi tutamıyorum, annemi cok seviyorum ve özlüyorum ama sanirim artik yolun sonuna yaklastik 😔😔 babami kaybedeli 3 sene olmustu ve simdi annemin durumu beni cok kotu hissettiriyor😔
😔Allah annene acil şifa versin inşaallah. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tedavisi şifa olsun, iyileşsin Rabbim size bağışlasın 🤲 Allah'tan ümit kesilmez canım. Ne Zor durumda olup yıllarca yaşayanlar oluuyor. Benim teyzemin de kalbi durdu geri getirdiler hala yaşıyor. Çıkmamış candan ümit kesilmez. İnşaallah güzel haberlerini vermek nasip olsun. Dualarım seninle 🤲

Sen de söylen sen de çıldır arada delilik iyidir lohusasın sen hormonlara atarsın suçu sonra aaa bu ne böyle..
Hakkım yok ona :) bi de eşim gelince ona melek oluyor.. ben de çektim videosunu bak gösterrm eşime babama diye şu an düşmanıyım :)) kızıyla dönecekmiş yalnızca öğretmediği bebek yıkamak kalmış onu öğretecekmiş ..
Ama her şeyin bedeli var onu Allah a havale ettim ben

Offfff canım çok üzüldüm iyileşmesi için çok dua ettim ama bazen ne yapılsa faydasız.. ne diyeceğimi bilemedim .. Allah yardımcınız olsun cnm ..

Çok iyi anlıyorum seni gerçekten benimde büyük ablam annemin gözde bir numaralı çocuğu sürekli onu kayırır. Doğumum üçüncü günü büyük ablam görüntülü aramış dönemedim yoğunluktan gözümün içine baktı bian önce arayayım diye neyse döndüm, görüntüsuz normal arayarak... Bebek yatak odamda uyuyordu salondan eşimle gidip gelip kontrol ediyorduk. Annemde kalkıp gidip bakmazdı o zamana kadar. büyük ablama döndüm,telefonla konuşuyorum, yarım kalmasın diye kaç defa yatak odama gidip gelip bebeğin uyanıp uyanmadıgını kontrol etti 🤦 sende dayan canım az kaldı bayrama biraz daha sık dişini çok iyi anlıyorum seni inşaallah evde eşinle baş başa kaldığın zaman daha rahat edeceksin hepsi geride kalacak 🤗
Biliyor musun gidnce sütüm artacakmış gibi geliyor .. bebeğimi alıp yürüyüşe çıkarım diye hayal kuruyorum..
Gececek az kaldı :)

Bende senin kadar değiştiriyorum sanirim, hep sari bir kaka oluyor, olmadigi cok nadir, bazen altını değiştiriyorken, yeni bez takıyorum bi daha yapiyor, bekliyorum değiştiriyorum hop bi daha, bi alt değişmeden bile bazen 3 - 4 bez değişiyor 🤦‍♀️
Tam olarak benimkide aynı şekilde bu kadar kaka yapmaya kilo tutmucak diye korkuyorum

Çok çok g3cmis olsun cnm çok üzüldüm vallahi Rabbim annene şifa versin inşallah🤲Allah büyüktür cnm ondan ümit kesilmez cnm ne güzelki onunla çok güzel zamanlar geçirmişsin birde öyle düşün

Allah yardımcısı olsun cektirmesin anneciğine canım. Yogun bakım kapısında 5 gün evladımızı bekledik kac kez öldük bilmiyorum... Ama ellere canını bırakmak cok zor, o kadar merhametsiz insanlarla karşılaştım ki orda ayaklarına kapanıp yalvardım hamileydim anneyim evladım minicik ti acımadılar, o yüzden rabbim evladımı ya bana ver yada kimseye muhtac etme dedim... Herseyi hayırlısını versin rabbim anneni kurtarsın inşallah hakkında ne hayırlıysa... 😔

Kurban olurum o anneye . Tez vakitte şifasını bulur inş

Dualarimiz anneciğinle 🙏🏻 Kendini üzme olur mu bebegin icin güçlü dur
Hakkım yok ona :) bi de eşim gelince ona melek oluyor.. ben de çektim videosunu bak gösterrm eşime babama diye şu an düşmanıyım :)) kızıyla dönecekmiş yalnızca öğretmediği bebek yıkamak kalmış onu öğretecekmiş ..
Ama her şeyin bedeli var onu Allah a havale ettim ben
Ay şaka gibi valla ne diyeyim kuzum gidince rahatlarsın umarım en kisa zamanda 🌸

Allah şifa versin annene hayırlısını dile canım

Kızlar merhaba. Bizde bugün itibariyle 27 günlük olduk. Benim bebeğimde de 2. Haftadan sonra sürekli bir ıkınma hali uykusunda ıkınma sesler çıkarma sonrada uyanma şeklinde bir durum var. Gaz olduğunu düşünüp biogaia başladım kendimce. Çünkü doktorumuz 1 aylık olmadan hiçbir gaz damlası vs vermeyecğini söyledi ben de dayanamadım. Onu gördükçe içim acıyordu çünkü. Eczaneci de en iyi etkiyi biagaiayla alacağını söyledi. Ama yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz çokta bir etkisini görmedim. Ikınmalar ayaklaırını karnına çekmeler devam ediyor. Birde bende emziriyorym. Bazen tek mememi emiyor uyuyor o zaman diğerini sağıp buzluğa atıyorum. Ben doğduğundan beri sağdıklarımı hala hiç vermedim. Çünkü mememden zaten emiyor. 3 ay saklama süresi varmış buzlukta. 2. 3. Ay sütümün yetmediğini anlarsam veririm diye düşünüyorum. Bu sağma işini hangi aralıklarla yapıyorsunuz onu merak ettim. Ben günde 1 defa falan bazen hiç yapmıyorum. Mememin boşaldığını da anlayamıyorum emdiğinde.her emzirmeden sonra sağmak mı mantıklı. Uzun uzun yazdm çok giremiyorum çünkü malum.
Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder

Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder
Ben kimyonu günde 3 kere çay olarak içiyorum yemeklere de mutlaka ekliyorum gaz sorunu yaşamadık şükür süt içmiştiğim zmn olduğunu farkettim bende birdaha içmedim

Ben kimyonu günde 3 kere çay olarak içiyorum yemeklere de mutlaka ekliyorum gaz sorunu yaşamadık şükür süt içmiştiğim zmn olduğunu farkettim bende birdaha içmedim
Yani aslında gazı da çıkıyor ama bu ıkınma nedir bu kadar anlamdım hepsi mi çıkmışyir acaba bakalım bugün nasıl olacak

Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.

X