2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Masallah annesi .....Aslında ilk aylar emzik zararlı sonraki aylarda kullanmaya başlayabilirsin sağıp vermek emzirme kadar etkili olmuyor kilo alımında ilk su gibi sut sonra gitgide koyulaşan bir süt geliyor emzirirken karışık değil

Cnm oncelikle basin sagolsun cok zor zamanlar yasamissin Rabbim.bir daha yasatmasin insAllah ya bende anlayamıyorum nasıl bir anne öyle kötü olabiliyo ya anlayamıyorum sonuçta ne olursa olsun karşındaki senin evladın ciğerin tırnağı taşa değse için çiz eder Allah iyi etsin başka bisey diyemiyorumbende evladıyla sinandim çok şükür kurtuldu yavrum ama o zor günlerimde benim annem babam kardeşlerim kv dem görümcelerim kayinlarim hepsi yardımcın oldular şükür doğum yaptigimda da annem 4 gün yanimda kaldı sonra kv dem geldi o kaldı annem gitti ikiside elimi sıcaktan soğuğa koymadılar ben bir tek bebekle ilgilendim sizin annelerin kalbine merhamet koysun Rabbim cnm Zynp22 @Peanuttt

Maşallah cnm darısı bizlerin başına cnm bizimde yarın 15. Gün kontrolümüz var bakalım nasıl bebiş kaç kilo almış

Merhaba kızlar, anneleri ile sorun yasayanlari üzülerek okudum. Benim annem tam bir merhamet abidesidir, cocuklarimi aylarca bakti, tüm ihtiyaçlarına benden önce koştu, evime geldiginde bir is yaptırmazdi, cok iyi bir anne ve anneanneydi, biliyorsunuz nerdeyse 4 aydir yogun bakimda, gecen gun kalbi durdu ve doktorlar bugun durumunun daha da kotu olduğunu ve isteyenin gelip görebileceğini söylediler, icim oyle aciyor ki, gozyaslarimi tutamıyorum, annemi cok seviyorum ve özlüyorum ama sanirim artik yolun sonuna yaklastik babami kaybedeli 3 sene olmustu ve simdi annemin durumu beni cok kotu hissettiriyor

Allah annene acil şifa versin inşaallah. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tedavisi şifa olsun, iyileşsin Rabbim size bağışlasın Allah'tan ümit kesilmez canım. Ne Zor durumda olup yıllarca yaşayanlar oluuyor. Benim teyzemin de kalbi durdu geri getirdiler hala yaşıyor. Çıkmamış candan ümit kesilmez. İnşaallah güzel haberlerini vermek nasip olsun. Dualarım seninle

Sen de söylen sen de çıldır arada delilik iyidir lohusasın sen hormonlara atarsın suçu sonra aaa bu ne böyle..
Hakkım yok ona :) bi de eşim gelince ona melek oluyor.. ben de çektim videosunu bak gösterrm eşime babama diye şu an düşmanıyım :)) kızıyla dönecekmiş yalnızca öğretmediği bebek yıkamak kalmış onu öğretecekmiş ..
Ama her şeyin bedeli var onu Allah a havale ettim ben

Offfff canım çok üzüldüm iyileşmesi için çok dua ettim ama bazen ne yapılsa faydasız.. ne diyeceğimi bilemedim .. Allah yardımcınız olsun cnm ..

Biliyor musun gidnce sütüm artacakmış gibi geliyor .. bebeğimi alıp yürüyüşe çıkarım diye hayal kuruyorum..
Gececek az kaldı :)

Tam olarak benimkide aynı şekilde bu kadar kaka yapmaya kilo tutmucak diye korkuyorum

Çok çok g3cmis olsun cnm çok üzüldüm vallahi Rabbim annene şifa versin inşallahAllah büyüktür cnm ondan ümit kesilmez cnm ne güzelki onunla çok güzel zamanlar geçirmişsin birde öyle düşün

Allah yardımcısı olsun cektirmesin anneciğine canım. Yogun bakım kapısında 5 gün evladımızı bekledik kac kez öldük bilmiyorum... Ama ellere canını bırakmak cok zor, o kadar merhametsiz insanlarla karşılaştım ki orda ayaklarına kapanıp yalvardım hamileydim anneyim evladım minicik ti acımadılar, o yüzden rabbim evladımı ya bana ver yada kimseye muhtac etme dedim... Herseyi hayırlısını versin rabbim anneni kurtarsın inşallah hakkında ne hayırlıysa...

Kurban olurum o anneye . Tez vakitte şifasını bulur inş

Dualarimiz anneciğinle Kendini üzme olur mu bebegin icin güçlü dur
Ay şaka gibi valla ne diyeyim kuzum gidince rahatlarsın umarım en kisa zamanda

Allah şifa versin annene hayırlısını dile canım

Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder

Yaaa anlattığınızın aynısını yaşıyorum bende ve çözüm bulamadım kıpkırmızı oluyor neden niye oluyor çözüm ne bilmiyorum bugün kimyon yemeği düşünüyorum belki fayda eder
Ben kimyonu günde 3 kere çay olarak içiyorum yemeklere de mutlaka ekliyorum gaz sorunu yaşamadık şükür süt içmiştiğim zmn olduğunu farkettim bende birdaha içmedim

Ben kimyonu günde 3 kere çay olarak içiyorum yemeklere de mutlaka ekliyorum gaz sorunu yaşamadık şükür süt içmiştiğim zmn olduğunu farkettim bende birdaha içmedim
Yani aslında gazı da çıkıyor ama bu ıkınma nedir bu kadar anlamdım hepsi mi çıkmışyir acaba bakalım bugün nasıl olacak

Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…