- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.941
Bende heal point erken gebelik testi var eşim almis ilk kez duydum bakalm onu deniycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin icin daha erken gibi geliyor ama dayanamayacagim cikmazsa cumartesi kan verecegim bakalim rabbim dualarimizi kabul etsinİlk gebelikte kasık ve bele vuran tatlı ağrı oluyor çünkü vücut bu beta hcg hormonuyla ilk defa tanışıyor dilerim gebeliktir benim de beyaz kıvamlı akıntım var sabah testini heyecanla bekliyoruz
Ne güzel maşallah. Allah tekrar nasip etsinErken gebelikte yaptım kaset de ikisi de aşırı aşırı silik çıktı ama kaset de çıktı yani ve değerim kan da 10 du yani baya yeniydi ☺
Evet çıkarsa çok iyi olur ama çıkmazsa da kan verirsin dediğin gibi Amin amin aminYarin icin daha erken gibi geliyor ama dayanamayacagim cikmazsa cumartesi kan verecegim bakalim rabbim dualarimizi kabul etsin
Amin hepimizinNe güzel maşallah. Allah tekrar nasip etsin
İnşallah hepimizİnşallah hayırlı haberler alırsın kuzum
Bende ilk defa duydumBende heal point erken gebelik testi var eşim almis ilk kez duydum bakalm onu deniycem
İnşallah olusur ya cumartesi eğer bı tane bile olursa çatlatma vurucaz dedi doktor2 gün kullandım öncesinde baska igne de kullandım ise yaramayinca gonalfe gectik 2 gün boyunca 225 ml kullandım 16 mm olmuştu yumurta. Ama benim o ay çöp oldu. Bu ay yumurtlama masajı yaparak yumurtlama gördüm
Şuan var mı mesela bir belirtinBata yaklaştıkça hissedersin inşallah canım
Aslında beklediğimiz belirtilerin çoğu battan sonra oluşuyor sanırım.
Benim 7 gün var bata ama ister istemez dinliyorum kendimi sürekli.
Rahimde batmalar ve karıncalanma hissettim bugün. Ara ara aşağı doğru yoğunlaşan bir şekilde. Önceki günlerde olmadı hiç.Şuan var mı mesela bir belirtin
Ben de diyorum kendi rızkından yiyor haberi yok tabii ki yapın tatlım, yaş ilerledikçe her şey daha zor oluyor, annelik bile.. Allah'ım eksikliğini yaşatmasın ama annesini babasını da çok masrafa sokmadan gelsin artık inşallah biz bu ay olacağını düşünelim, tüpe odaklanmayalım pleaseAhhahaa valla bildiğin doktor olmasak da danışman olacak kıvamdayız biz de epeeey bi batacağız ki testler aşılamalar falan zaten 3 ayda dünya para gitti.. bazen diyorum valla bu yaşa kadar gezip tozduk bu paraları vericez artık hakettik biz bunu ciddi bir sorun yok ama bir ayda hamile kalma şansım %3-5.. sıfır değil elbet olabilir her an herşey, ama oluruna bırakırsak çok zaman geçer.. kesicem harçlıklarından yaa kafaya koydum
Hıhh tam da demek istediğim şeydi aslında ağzına sağlık biz de bu ay tam bu şekilde ilerliyoruz.Biz şey yaptık bu ay adet bitimi ilişkiyle başladık 10 gün boyunca 1 boş 1 dolu gittik. Çatlamadan sonra 2 daha devam ettik ve durduk şimdi regliye 9 gün kaldı keyfi takılıyoruz
Bazen yanıltıyor bizi regl belirtileri ile benzerliği ama önceki topiklerde böyle çok hamile kalan gördüğüm için olabilir yani canım belki deRahimde batmalar ve karıncalanma hissettim bugün. Ara ara aşağı doğru yoğunlaşan bir şekilde. Önceki günlerde olmadı hiç.
Tabi çok erken belki sebebi farklıdır.
7 gün var bata.
İnşallah canımBazen yanıltıyor bizi regl belirtileri ile benzerliği ama önceki topiklerde böyle çok hamile kalan gördüğüm için olabilir yani canım belki de
Olur olur canım merak etmeİnşallah olusur ya cumartesi eğer bı tane bile olursa çatlatma vurucaz dedi doktor
Hiç ümidim yok ama bakalm bide ovitrelle çatlatma iğnesi in fiyatinu bilen varmı kızlarOlur olur canım merak etme
130 civarı bişeydi canım öyle hatırlıyorumHiç ümidim yok ama bakalm bide ovitrelle çatlatma iğnesi in fiyatinu bilen varmı kızlar
Hiç bir belirti olmayanlardan olsam keşke. Valla hiç bir hucremde kıpırdama yok gibiİnşallah canım
Tabi hiç belirti bile olmayabilir öğrenene kadar. Çoğunu regl döneminden sonra yaşayan çok hamile gördüm.
Merhaba canım hoşgeldin ekliyorum. Hayırlısıyla çift çizgileri görmek nasip etsin rabbimmerhaba bat 29 nisan benide eklermisiniz umarim bu ay nasip olur hepimize Ramazanin bereketi bolluguyla gelsin bebislerimiz aminnnn
H Hello Kity