- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.561
Benimde öyleydi sonra pik gördümKızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum. @Eflatun1Kelebek @Papatyamelo @NurSu-14Ocak @Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Ovulasyon testi bitti canim almayacağım bir daha. Değerlendircem sadece Allah ne dilerse o olurBenimde öyleydi sonra pik gördüm
Geçen ay 13. gün görmüştüm. Ondan öncesinde hiç yumurtlama olmuyordu zaten 4-5 aydır ovü ile takip ediyorumNormalde piki kaçıncı gün görüyorsun ?
Canım masaj yapıyor musun? Yumurtlama masajı. Bana gecen ay doktor yumurtalarin çok dirençli dedi o kadar igneye ragmen cok geç büyüdü oda 16 mm oldu en fazla. Bu ay adet bitti basladim masaja dün ve bugün yumurtlama gördümGeçen ay 13. gün görmüştüm. Ondan öncesinde hiç yumurtlama olmuyordu zaten 4-5 aydır ovü ile takip ediyorum
ay uykun varmı ya benım daha bugun 3.gunum bu ıgne mal ettı benı fena uykum varEve kuzum akşam 8 de
6gun olmus aramızda 3gun varEve kuzum akşam 8 de
Devam et bence inşallah görürsün de :)Geçen ay 13. gün görmüştüm. Ondan öncesinde hiç yumurtlama olmuyordu zaten 4-5 aydır ovü ile takip ediyorum
Bende bitince almicam diyorumdum.Ovulasyon testi bitti canim almayacağım bir daha. Değerlendircem sadece Allah ne dilerse o olur
Yorgunluk var sırt agrısı omuz agrısı var bende valllla akıntı var deli gibiay uykun varmı ya benım daha bugun 3.gunum bu ıgne mal ettı benı fena uykum var
benım akıntım kalmadı, catladıktan sonra vardı ama muthıs uykum varYorgunluk var sırt agrısı omuz agrısı var bende valllla akıntı var deli gibi
Düne kadar yapıyordum, dün yapmadım sadece ama bugünden sonra ihmal etmeyeceğim. Ben ayrıca hayır macunu kullanıyorum geçen ay onun sayesinde yumurtlama görmüştümCanım masaj yapıyor musun? Yumurtlama masajı. Bana gecen ay doktor yumurtalarin çok dirençli dedi o kadar igneye ragmen cok geç büyüdü oda 16 mm oldu en fazla. Bu ay adet bitti basladim masaja dün ve bugün yumurtlama gördüm
Kuzum ya bu testler çok strese soktu beni. Doktorlar zaten tavsiye ettmiyorlarmis. Varmış bir bildikleri baksana. İnşallah pik mik demeden hamile kalmisizdir bu ay hayırlısıylaBende bitince almicam diyorumdum.
Dr bu ay regl 4. günü bakıp yumurtalar küçük klomen kullan dedi. Kullanmadım ama 13. gün pik gördüm.
inşallah pik gördüğümüzde yumurtalar büyümüş demek oluyordur.
Tek umudum bu çünkü
Hayır sadece kendim hayıt macunu kullanıyorum. Doktorum adetin 3. günü çağırdı yumurta takibine başlayacağız dedi herhalde bu ay klomene başlatır diye düşünüyorumDevam et bence inşallah görürsün de :)
daha önce klomen vs tarzı bir destek kullandınız mı?
Dr bana önermişti bu ay kullanmadım bende.
Bence de çok odaklanmamak lazım testlere. Olucağı varsa ben burdayım dicek zaten bebeklerimizKuzum ya bu testler çok strese soktu beni. Doktorlar zaten tavsiye ettmiyorlarmis. Varmış bir bildikleri baksana. İnşallah pik mik demeden hamile kalmisizdir bu ay hayırlısıyla
İnşallah canımBence de çok odaklanmamak lazım testlere. Olucağı varsa ben burdayım dicek zaten bebeklerimiz
İçin rahat olsun o zaman doktor kontrolünde kafan da rahatlar.Hayır sadece kendim hayıt macunu kullanıyorum. Doktorum adetin 3. günü çağırdı yumurta takibine başlayacağız dedi herhalde bu ay klomene başlatır diye düşünüyorum
Bence de devam et mutlaka gorceksin zaten koyulasmaya başlamış benimde böyleydi koyulasmaya başlamıştı 15-16. Gün yumurtlama gördüm bende çatlamayı bekliyorum şimdiDüne kadar yapıyordum, dün yapmadım sadece ama bugünden sonra ihmal etmeyeceğim. Ben ayrıca hayır macunu kullanıyorum geçen ay onun sayesinde yumurtlama görmüştüm
Erken yumurtluyosun ilaç falan kullandınmıEki Görüntüle 3032827 Kızlar adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım. Böyle koyu çıktı normal mi?
Gelismediyse de 2-3 gun sonraya vurunmani soyler. Siz bol bol degerlendirin@dcekehepsonradan @Hayat su kızlar durum güncellemesi yapın, ne durumdasınız
Bugün ilişki günüm, yarın doktora gidicem. Reglimin 11.günü oluyor, şehir dışına çıkacağı için erken çağırdı bu sefer. Yumurta gelişmiş olursa yarın çatlatma iğnesi yapacak. Ki bence gelişti çünkü geceden beri iki taraflı hassasiyet ve ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?