- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.601
Olsun yazman yeter kuzum. Sen naptın regl oldun mu yoksa bebiş geliyor muyavrum ben ovü hiç kullanmadım, mantığını da asla anlamıyorum ne desem yalan olur walla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yazman yeter kuzum. Sen naptın regl oldun mu yoksa bebiş geliyor muyavrum ben ovü hiç kullanmadım, mantığını da asla anlamıyorum ne desem yalan olur walla
Sen bu ay da serbest atış devam et bak valla gün gün saymadığında birden sürpriz oluyor inşallaaahhhh aminHic aklima gelmedi cnm, sagol yapayim bu aksam. Tedavi tetkik yaramadi bana, normal duzenimi de bozdum Regl olmaya normal duzeninde devam edebilirsem saldim cayira mevlam kayira yapmak istiyorum. Belki bir gun bir yumurta bir sperm karsilasir Belki sadece ovulasyon yaparim ama 3 gundur yapiyorum, onda da koyu cizgi gorememek stres yapar bi sure sonra herhalde. Her turlu stres ya ohhhmmm hic stresli degiliiimmm
Aynen diğer türlü kendi kendimi yiyorum çünküİçin rahat olsun o zaman doktor kontrolünde kafan da rahatlar.
Yaa inşallah açıkçası geç yumurtlamam çok işime gelirBence de devam et mutlaka gorceksin zaten koyulasmaya başlamış benimde böyleydi koyulasmaya başlamıştı 15-16. Gün yumurtlama gördüm bende çatlamayı bekliyorum şimdi
Bende bu ay hamiş olursam herifime supriz yapacam yani hayal kuruyorum tanısıKızçeler günaydın. Biz gün aşırı ilişkiye başladık. Eğer ki bu ay olmazsa muhtemelen çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım. Bakalım neler olacak. Gün aşırı ilişkide olması lazım ya. Lütfen olsun çünkü
Benimde hayalimmAy bu ay hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin rabbim yav hep hayalimdi ins supriz yapabilirim
Oyyy desene aynı hedefler anam hepimiz bu geminin mürettebatı olduk hayde ins hepimiz mujdelerle heyyoooo diye kutlama yapalım tek duam sürpriz yapabilelim cunkuuuu benim hamislim herkeseeeee supriz olacakBenimde hayalimm
Harika ya maşallahKızlar ben kizidmanbonce 2 düşük yaptım sürekli sitres sıkıntı ya olmazsalar derken yorucu geçti yolculuğum tam kendimi saldım pes ettim artık olmayacak dedim adet günü evd ekalan son testi de sinirim bozuluyo diye yaptım bana bir suoriz oldu anlatamam kabak gibi çift çizgi birbirimize destek olalım rabbim verecek buna inanıyorum mucizeniz hepimiz alicaz kucağımıza ben buna inanıyorum kızlar
Bende 3. Denemedeyim. İlk ay olacak sanmıştımHarika ya maşallah
Vallahi bende bebek kararı verdiğimizde 1-2 aya hemen olacak gibi gelmişti. Böyle 4 ay geçti yavaş yavaş modum düşüyor. Kırmızıları görmeye de alıştım. Ne kadar beklersem bekliyim yine de olursa sürpriz gibi olacak :)
Kuzum ben de bunu kullanıyorum. Bana hastanede diyetisyen bi arkadaşım önermişti. Kendisi hamileyken hastanedeki doktor arkadaşına sormuştu o bunu önermiştiKızlar bugün bunu aldım sizce nasıl.
Bende hamile kaldığımda çok sevinmiştim kese icin doktora gittigimde de 3 kese görünce şok geçirmiştik eşimleKızlar ben kizidmanbonce 2 düşük yaptım sürekli sitres sıkıntı ya olmazsalar derken yorucu geçti yolculuğum tam kendimi saldım pes ettim artık olmayacak dedim adet günü evd ekalan son testi de sinirim bozuluyo diye yaptım bana bir suoriz oldu anlatamam kabak gibi çift çizgi birbirimize destek olalım rabbim verecek buna inanıyorum mucizeniz hepimiz alicaz kucağımıza ben buna inanıyorum kızlar
3 kese mı ne güzel supriz kız gerçekten yenileri gelsin insaAllahBende hamile kaldığımda çok sevinmiştim kese icin doktora gittigimde de 3 kese görünce şok geçirmiştik eşimle
Öyle deme kız ben 1 sene bekledim az belki çoğuna göre ama çok bekledim pes etmiştim dedim. Tamam ben bu adama uşak veremicem bide Ramazan'ın 4 cu gunuydu ben oruç tutuyorum eşim illa tuttmicaksin deyip duruyodu sen hamilesin diye adam beni bende iyi tanımış meğerse anlamıştı ve evet adet günü sinirimi bozcana yapimde atım çöpe boş gitmesin dedim bir baktimki iki çizgi hemen kan verdim 158 çıktı şok olmuştum bacaklarım titriyodu resmenHarika ya maşallah
Vallahi bende bebek kararı verdiğimizde 1-2 aya hemen olacak gibi gelmişti. Böyle 4 ay geçti yavaş yavaş modum düşüyor. Kırmızıları görmeye de alıştım. Ne kadar beklersem bekliyim yine de olursa sürpriz gibi olacak :)
Öyle deme kız ben 1 sene bekledim az belki çoğuna göre ama çok bekledim pes etmiştim dedim. Tamam ben bu adama uşak veremicem bide Ramazan'ın 4 cu gunuydu ben oruç tutuyorum eşim illa tuttmicaksin deyip duruyodu sen hamilesin diye adam beni bende iyi tanımış meğerse anlamıştı ve evet adet günü sinirimi bozcana yapimde atım çöpe boş gitmesin dedim bir baktimki iki çizgi hemen kan verdim 158 çıktı şok olmuştum bacaklarım titriyodu resmen
Ya ben ya ben napim 6 nisan evlilik yıldonumumuz :) 3 yılda 3 kişi oluruz insOyyy desene aynı hedefler anam hepimiz bu geminin mürettebatı olduk hayde ins hepimiz mujdelerle heyyoooo diye kutlama yapalım tek duam sürpriz yapabilelim cunkuuuu benim hamislim herkeseeeee supriz olacak
İyi bari çok sevindim canım. Bana da eczacı önerdi. Şifa olsun inşallahKuzum ben de bunu kullanıyorum. Bana hastanede diyetisyen bi arkadaşım önermişti. Kendisi hamileyken hastanedeki doktor arkadaşına sormuştu o bunu önermişti
Evet ama malesef olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım hayırlı olsun sağlıklı olsunda bir-üc fark etmez3 kese mı ne güzel supriz kız gerçekten yenileri gelsin insaAllah