- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.541
Gerçekten insan bildiğini de unutuyor. Acaba hsg yumurtlamayı etkiler mi? Bu ikisi yumurtlama değilse aslında işime gelir, hsgnin üstünden 3 gün geçmiş olur ve değerlendirebilirim ay İnşallah yaCanım bencede yumurtlama değil. Testlere devam et inşallah bir an evvel pik görürsün. Muallakta kalmak zor oluyor çok iyi anlıyorum seni şu anda
amiin kuzumİnşallah nursum senin de enerjin bana çok iyi geldi valla. Sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alıp onlar hakkında konuşmak duasıyla
Milyonlarca spermden hiç birini beğenmiyorlar lükse bakHemde ne heyecanÇok teşekkürler güzel dileklerin için tatlım. Canım biz üst üste 3 gün değerlendirğimizde olmuştu ama o zaman gebelik olmadı. Yumurta spermi beğenmedi o zaman galiba
Sakin ol ve devam et canım. İnanıyorum pik göreceksinGerçekten insan bildiğini de unutuyor. Acaba hsg yumurtlamayı etkiler mi? Bu ikisi yumurtlama değilse aslında işime gelir, hsgnin üstünden 3 gün geçmiş olur ve değerlendirebilirim ay İnşallah ya
Bende seni ve bebişini çok öpüyorum canımamiin kuzumtopiği açan şansı sana vursun inşallah öpüyorum
Guzu bende randevu almıştım neden olmuyor diye .Tedaviye başlayacaktık güya .meğer hamilemişim..Doktora gitmeden bir gün önce çift çizgiyi gördümbu topiğinde mucizesi sen olacaksın işte sana el verdim.sadece inan ve içini rahat tut o süper enerjini hiç düşürme
Bende randevu alayım bari batın bir gün sonrasınaGuzu bende randevu almıştım neden olmuyor diye .Tedaviye başlayacaktık güya .meğer hamilemişim..Doktora gitmeden bir gün önce çift çizgiyi gördümRabbimin mucizeleri bitmez
ayyyy şükürler olsunGuzu bende randevu almıştım neden olmuyor diye .Tedaviye başlayacaktık güya .meğer hamilemişim..Doktora gitmeden bir gün önce çift çizgiyi gördümRabbimin mucizeleri bitmez
Allah seniBende randevu alayım bari batın bir gün sonrasınabelki işe yarar bunu da totem yapayım
Bence ovülasyona devam etmelisin her ay farklı günlerde yumurtluyor olabilirizKızlar bana bi akıl verin, geçen ay 12-13. günlerde yumurtlama görmüştüm. 11. Gün hsg çekildim. 12. gün yumurtlama mı? 13. gün de çatlama mı oluyor o zaman? İlk resim ilk 10 dakikada çektiklerim, ikincisi diğerlerinin kuruduğu. Yoksa daha hiç yumurtlama olmadı mı? Bir gebenin günlüğünde ebru hanım 12. gün yumurtlama değil dedi, o zaman bugün de değil? Yumurtlama olsa bile değerlendiremem sanırım daha hsg’nin üstünden 3 gün geçmedi. Bana bi akıl verin ya kendimi şaşırdım artık
Varım kıs , aaa görmedin mi beni...ayyyy şükürler olsune sen niye kasım anneleri topiğinde yoksun kız varsında ben mi görmedim
İnşallahSakin ol ve devam et canım. İnanıyorum pik göreceksin
İnşallah dediğiniz gibi olurBence ovülasyona devam etmelisin her ay farklı günlerde yumurtluyor olabiliriz
Normalde piki kaçıncı gün görüyorsun ?Kızlar bana bi akıl verin, geçen ay 12-13. günlerde yumurtlama görmüştüm. 11. Gün hsg çekildim. 12. gün yumurtlama mı? 13. gün de çatlama mı oluyor o zaman? İlk resim ilk 10 dakikada çektiklerim, ikincisi diğerlerinin kuruduğu. Yoksa daha hiç yumurtlama olmadı mı? Bir gebenin günlüğünde ebru hanım 12. gün yumurtlama değil dedi, o zaman bugün de değil? Yumurtlama olsa bile değerlendiremem sanırım daha hsg’nin üstünden 3 gün geçmedi. Bana bi akıl verin ya kendimi şaşırdım artık
Siz ne kadar sürede gebelik elde ettiniz.Guzu bende randevu almıştım neden olmuyor diye .Tedaviye başlayacaktık güya .meğer hamilemişim..Doktora gitmeden bir gün önce çift çizgiyi gördümRabbimin mucizeleri bitmez
Canım kendini strese sokma ovulasyon testlerinden anlamam ama bazen yanlışda gösterebiliyornuş ve testlerin snaki siliklrşmiş gibi duruyor son 2 günKızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum.Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 @Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Her ihtimale karşı değerlendirdim zaten papatyam. Bende bir daha kullanmayacağım zaten bu testleri. İster istemez biraz stres yaptım ama sağolun yine rahatlatan sizler oldunuz. Allah razı olsun hepinizdenCanım kendini strese sokma ovulasyon testlerinden anlamam ama bazen yanlışda gösterebiliyornuş ve testlerin snaki siliklrşmiş gibi duruyor son 2 gün
Teşekkürler CanımSiz ne kadar sürede gebelik elde ettiniz.
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin kuzum cümlemizden razı olsunn,bu ay küçük bir mucize gelicek sana hayırlısıylaHer ihtimale karşı değerlendirdim zaten papatyam. Bende bir daha kullanmayacağım zaten bu testleri. İster istemez biraz stres yaptım ama sağolun yine rahatlatan sizler oldunuz. Allah razı olsun hepinizden
Hepiniz böyle soyleyince duygulandım valla. İnşallah papatyamAmin kuzum cümlemizden razı olsunn,bu ay küçük bir mucize gelicek sana hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?