- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.581
Gun asiri cok zor ya. Biz bi kere yapabildik onda da ara tatildi. Calisirken zor bacimKızçeler günaydın. Biz gün aşırı ilişkiye başladık. Eğer ki bu ay olmazsa muhtemelen çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım. Bakalım neler olacak. Gün aşırı ilişkide olması lazım ya. Lütfen olsun çünkü
Mide koruyucu içmiştim sabah aç karna o etkiler mi acaba?Erken yumurtluyosun ilaç falan kullandınmı
Yok kuzum etkilemez ben ilaç derken klomen fameradan falan bahsettim erken yumurtluyosun değerlendirmeye başlaMide koruyucu içmiştim sabah aç karna o etkiler mi acaba?
Haa pardonYok kuzum etkilemez ben ilaç derken klomen fameradan falan bahsettim erken yumurtluyosun değerlendirmeye başla
Testle alakalıdır belki yarında yap istersen yarın dahada koyulaşırsa ikinciye yumurtluyo olabilrsinKizlar ekledim
adetim yakındı şaşırdım bende 16 ve 17 sini değerlendirdikTestle alakalıdır belki yarında yap istersen yarın dahada koyulaşırsa ikinciye yumurtluyo olabilrsin
Kuzum gebelikte olabilir ama 8 gün öncesinden koyulaşmaya başlarmı bilmiyorum onuadetim yakındı şaşırdım bende 16 ve 17 sini değerlendirdik
Zaten normalde de 12.gün yumurtlama oluyor bende, o yüzden yarın yapar bence. Kasıklarım çok fena zaten büyümüştür o minnoşlarGelismediyse de 2-3 gun sonraya vurunmani soyler. Siz bol bol degerlendirinDurumumda bir degisiklik olsa guncelleyecegim de, malesef yok. Dupasthon biteli 4-5 gun oldu. Fil gibiyim, hareket kabiliyetim cok az, cunku cok odemim var. Her yerim aciyor. Goguslerimden süt fiskiracak sanki, oyle dolu. Ama regl gelmedi. Normal bat tarihim 30/31 mart. Bilmiyorumki o zaman mi olacak. Yumurta durumumu hic bilmiyorum zaten, regl olunca gel demisti. Degerlendiresim de gelmiyor acikcasi. Artik ilac da kullanmak istemiyorum. Adetim eskisi gibi duzenli gelsin yeter
Ah canım benim, maydonoz suyu falan iç ödemleri biraz hafifletici bişeyler yap bari..Gelismediyse de 2-3 gun sonraya vurunmani soyler. Siz bol bol degerlendirinDurumumda bir degisiklik olsa guncelleyecegim de, malesef yok. Dupasthon biteli 4-5 gun oldu. Fil gibiyim, hareket kabiliyetim cok az, cunku cok odemim var. Her yerim aciyor. Goguslerimden süt fiskiracak sanki, oyle dolu. Ama regl gelmedi. Normal bat tarihim 30/31 mart. Bilmiyorumki o zaman mi olacak. Yumurta durumumu hic bilmiyorum zaten, regl olunca gel demisti. Degerlendiresim de gelmiyor acikcasi. Artik ilac da kullanmak istemiyorum. Adetim eskisi gibi duzenli gelsin yeter
İnşallah gebeliktir dediğim gibi yarında test yapfarklı bir belirtim yok sadece sağ ve sol kasıklarımda ağrılar var adet olurken olandan ama ona göre biraz hafif
yavrum ben ovü hiç kullanmadım, mantığını da asla anlamıyorumKızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum.
sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Hic aklima gelmedi cnm, sagol yapayim bu aksam. Tedavi tetkik yaramadi bana, normal duzenimi de bozdumAh canım benim, maydonoz suyu falan iç ödemleri biraz hafifletici bişeyler yap bari..
Bereketini gor caliskan arimGünaydın canımcım, ben de pazartesi gittim, 7-8 tane yumurtam vardı, çok sevindi doktor, Geçen 2 ay 3-4 taneydinbi tanesi 16mm. Bu çarşamba perşembe çatlar dedi. Bu ay iğne yapmak istemedi… çalışmalara başladık
Valla bizde ilk defa deniycez çalışırken gerçekten çok zor olacak ama burda bi arkadaşımız günde 2 kere yapcaz deyince bana da bi moral oldu gün aşırıyı da yaparız artık diye. Bakalım dün başladık hayırlısı olsun inşallah tutar yoksa baya yıkılırım bu kadar emeğeGun asiri cok zor ya. Biz bi kere yapabildik onda da ara tatildi. Calisirken zor bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?