- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.401
Amin canım, hep birlikte inşallahhadı ınsallah guzel haberler alırsın canım, akıntın var mı gelişmiş olabilir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumAyy ne güzelinşallah bu ay senin ayın olacak canım evet gecikti ya elim şehir dışındaydı, tek başıma da gitmek istemedim eşimin dönmesini bekledim doktor da 11. gün olur dedi, ancak oldu işte hayırlısı işte
Aynen kuzum ya benimde ağrım var dört gündür bugün pik büyük ihtimalle dün değerlendirdim bugün ve yarın da değerlendirip avokado yemeye başlıcampartalina_ @sumuhallebisi Hayat su kızlar durum güncellemesi yapın, ne durumdasınız
Bugün ilişki günüm, yarın doktora gidicem. Reglimin 11.günü oluyor, şehir dışına çıkacağı için erken çağırdı bu sefer. Yumurta gelişmiş olursa yarın çatlatma iğnesi yapacak. Ki bence gelişti çünkü geceden beri iki taraflı hassasiyet ve ağrı var.
Ya içme ya da azalt kuzumTebrik ediyorumm benim adet biteli 2 gun oldu hala devam
anladım kuzum, vucut ıle alakalı ozamanAmin canım, hep birlikte inşallahİlaç kullanmadığım aylar hep o yumurta akı gibi sünen akıntım olur ama çok ilginç ilaç kullandığım zamanlar o akıntı olmuyor.
Beeen çok ağrıyor yaSırtı ağrıyan varmı
Yaaaaa geberıyorum acaba fıtık mı yoksa soguk mu aldım cok koyuyum iğneden öncesi ama bu iğne 17 Mart ne olacak böyleBeeen çok ağrıyor ya
ıgneyı 17 marttamı olmustun kuzu ?Yaaaaa geberıyorum acaba fıtık mı yoksa soguk mu aldım cok koyuyum iğneden öncesi ama bu iğne 17 Mart ne olacak böyle
Valla kuzum ben de aslında fıtık tan şüpheleniyorum ama doktora gitmiyorum belli dönemlerde artıyor ağrıYaaaaa geberıyorum acaba fıtık mı yoksa soguk mu aldım cok koyuyum iğneden öncesi ama bu iğne 17 Mart ne olacak böyle
Eve kuzum akşam 8 deıgneyı 17 marttamı olmustun kuzu ?
Benım ılk oldu yaValla kuzum ben de aslında fıtık tan şüpheleniyorum ama doktora gitmiyorum belli dönemlerde artıyor ağrı
Günaydın canımcım, ben de pazartesi gittim, 7-8 tane yumurtam vardı, çok sevindi doktor, Geçen 2 ay 3-4 taneydinpartalina_ @sumuhallebisi Hayat su kızlar durum güncellemesi yapın, ne durumdasınız
Bugün ilişki günüm, yarın doktora gidicem. Reglimin 11.günü oluyor, şehir dışına çıkacağı için erken çağırdı bu sefer. Yumurta gelişmiş olursa yarın çatlatma iğnesi yapacak. Ki bence gelişti çünkü geceden beri iki taraflı hassasiyet ve ağrı var.
Amin cümlemizin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum
Bazı aylarda yumurtlama olmuyor canimYaptım pik değil kuzum
Bu beni üzerBazı aylarda yumurtlama olmuyor canim
İnşallah etkili olur canım.Kızçeler günaydın. Biz gün aşırı ilişkiye başladık. Eğer ki bu ay olmazsa muhtemelen çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım. Bakalım neler olacak. Gün aşırı ilişkide olması lazım ya. Lütfen olsun çünkü
Bende gecen ay yaşadım öyle üzülme hayırlısı olsunBu beni üzer
Ama şöyle bence, yoğun akıntım var. Sadece testte görünmedi. Yumurtlama ağrısı ve akıntısı 3 gündür devam ediyorBende gecen ay yaşadım öyle üzülme hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?