- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.001
Benm gaz sancisi gibi ara ara kasigimda sancilar oluyor ama tatli tatli boylrİnşallah görürüz hep beraber. Benim de bat 31 Mart göğüslerim patlayacak gibi şişti ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor siz de var mı böyle şeyler
Amin canım inşallah. Senin topiğin herkese hayırlı gelmesi dileğiyle :)) Bol bebişli bir topik olsun inşallahHoşgeldin canimmmekliyorum son eklenme dileğiyle
Canım Ramazan 2 Nisanda başlıyor. Bence bir sorun olmaz öğrendikten sonra doktor ne derse onu uygulariz :)Kızlar daha zaman var ama sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bildiğiniz gibi 6 Nisan'da razaman başlıyor. Allah kısmet ederse bu süreçte hepimizin hamile olma durumu var ama haberimiz olmayacak büyük ihtimalle. Bu süreçte beslenme de çok önemli malum. Bu konuyu doktoruna soran oldu mu acaba? Oruç tutmamızın bir sıkıntısı olabilir mi?
ayy ınsallaahhh bu bayram hamiş oluruz hepımız saglıkla bebklerımıze kavusuruz yaaa, amınnnCanım Ramazan 2 Nisanda başlıyor. Bence bir sorun olmaz öğrendikten sonra doktor ne derse onu uygulariz :)
Hayır malesef sadece kayganlaştırıcı jel önerdiler onları da bilmeden kaç ay kullandım gebeliğe engel oluyormuş öğrendiğim an bıraktım şimdi hindistan cevizi yağı ile yola devamYaşadığınız acı için bir tedavi yöntemi önerdiler mi ?
Doğum için endişelenmeyin yeterki sağlıklı gelsinler.
Mutlaka acı için de bir çözüm vardır.
Ayyyy ne kadar güzel olur dimiayy ınsallaahhh bu bayram hamiş oluruz hepımız saglıkla bebklerımıze kavusuruz yaaa, amınnn
evettttt, ramazan yaklaştırıgından berı hep aklıma gelıyor.Ayyyy ne kadar güzel olur dimibayram hediyelerimiz Rabbim nasip etsin inşallah
Ablam hamileliğini öğrendiğinde bayrama bikaç gün vardı bu kadar tuttum bari hepsini tutayım dediKızlar daha zaman var ama sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bildiğiniz gibi 6 Nisan'da razaman başlıyor. Allah kısmet ederse bu süreçte hepimizin hamile olma durumu var ama haberimiz olmayacak büyük ihtimalle. Bu süreçte beslenme de çok önemli malum. Bu konuyu doktoruna soran oldu mu acaba? Oruç tutmamızın bir sıkıntısı olabilir mi?
Aslında zaten Rabbim ne isterse o oluyor. Ondan dolayı akışına bırakmak en güzeli dediğiniz gibi. İnşallah bize bayram hediyesi gelir minik minnoşlar.Ablam hamileliğini öğrendiğinde bayrama bikaç gün vardı bu kadar tuttum bari hepsini tutayım dedibi de o ay bilmeden deli gibi koşturdu hopladı zıpladı yani. Hiç o durum yokmuş gibi biz normal hayatımıza devam edeceğiz, kendimize çok iyi bakıp güzel besleneceğiz en güzeli bu olur
Ben klasik kaset testi 7TL aldım eczaneden canımgebelık testlerı kac lıra olmus acaba hıc alan oldu mu yakınlarda ?
sagol kuzumBen klasik kaset testi 7TL aldım eczaneden canım
bende işi gucu bıraktım valla habıre burdayım :)Kızceler persembe iğne olduğum 4 Cu gün bugunn kaşık agrım var vay looooooogeliyor geliyor havalı geliyor ay sinirlerim bpzuldu çalışıyorum arada size de bakıyorum
Güzel nisan başlangıçları yaparız inşallah gruptaAyni gun batlarimiz
Çok teşekkür ederim canım. Aklımda bulunsun senin kullandigini alırım öyleyseyaaa cok gecmıs olsun kuzum,
ınsallaahh sorun yaaşamazsın hamılleıktede
kucuk baya , bebe aspırın gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?