- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.481
Mayıs bizim ayımız olsun inşallah :))Mayısta şenleneceğiz inşallah canom reglnin 3. Günü gidiyorsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs bizim ayımız olsun inşallah :))Mayısta şenleneceğiz inşallah canom reglnin 3. Günü gidiyorsun kuzum
Senin kan testinde hata vardı bence canım. Tekrar test yapınca haberdar et. Ben güzel haberler alacağına inanıyorum :))Ya test almadım kuzum adetim 4 gün gecikti bekliyorum 1-2 gün daha
Yaaa atsana fotosunu az uğraşalım gözlerimizle ben sabah kalktım veeee bombeeeeee geldi benim gelmez olasıcalar. Ovulasyon sipariş edeceğim yine. Tabi git içinde kalmasın hiç bir soru. Aramızdan biri hamiş çıksın bari o kadar totem yaptıkBen bu ay doktora mı gitsem diye düşünüyorum canım. Mayısta güzel haberler alırız inşallah diye düşünüyorum. Bu arada dün yaptığım testte sahura kalktığımda fark ettim kuruma çizgisi olmuştu. Bu çizgiler beni benden alıyor :))
Kuzum test evde bıraktım ben işe geldim ( Bu ay aramızdan çift çizgiyi gören olmayacak sanırım ben ona inandım artık. Mayıs ayında uçalım diyorum hep birlikte :))Yaaa atsana fotosunu az uğraşalım gözlerimizle ben sabah kalktım veeee bombeeeeee geldi benim gelmez olasıcalar. Ovulasyon sipariş edeceğim yine. Tabi git içinde kalmasın hiç bir soru. Aramızdan biri hamiş çıksın bari o kadar totem yaptık
Hayırlısı olsun canım hepimiz mayistayiz zatenH Hello Kity şekerim bana bas kırmızıları mayıstan devam
Sağlık olsun canım Mayıs ola hayrolaH Hello Kity canım beni de kırmızıla bende Mayıs ayına uçuyorum İnşallah hepimize Mayıs ayı uğurlu gelir
Sağlık olsun canım benimKızlar bende elendim 2 gün gecikmeyle oldum Mayıs topiğinde görüşürüz.Kalanlarda Nisan annesi olurlar inşaÂllah
Çok ümitliydim ve dibine kadar tüm yalancı belirti yaşadım.Sağlık olsun canım benim
Anaaaa çizgi var burda
şuan şoktayımAnaaaa çizgi var burda
tebrikleeer bugün güzel haber veren verene yaa çok sevindimmmm
çok teşekkür ederim canım sevinmeye korkuyorum gidip test vericem ancak ozaman inanırımtebrikleeer bugün güzel haber veren verene yaa çok sevindimmmm