- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.421
Canım benimde bat 19 inşallah hamileyizdirkızlar benim bat 19 nisan yumurtlama durumu bu ay biraz karışıktı benim tam koyu çıkmadan silikleşti. ama doktor baktı dedi sag taraftan yumurtan büyümüş günlerini değerlendir. bende düzebli bir şekilde nisan ayını değerlendirdim. koyu çıkıyordu ama tam yumurtlama denecek gibi koyu değildi 2 ve 3 nisan böyle oldu 4 nisan silikleşti. adetime kaldı dün test yaptım hamilelik testi birşey çıkmadı. çıkmama ihtimali olabilir mi kızlar. çünkü yumurtlamadan 10 11 gün sonra teste çıkar falan diyorlar.
Kuzumm nerelerdesinkuzum mantık çerçevesinde yorumluyorum geç çıkmasını (bilgim olduğundan değil). Bence değerin daha çok düşükse ancak algılayıp yansıtabiliyordur teste belki?
ben trendyldn aldım uyguna geldi bakabilirsin sendeben de ilk kez erken gebelik denemek istiyorum bu ay daha önce hiç almadım =D
valla ben regl olacak gibiyim bütün belirtilerim var pazar günü testte yaptım çıkmadı ya iyice ümidim gitti. gerçekten çok sinir bozucu birşey çok yoruldum takip edip düşünmektenCanım benimde bat 19 inşallah hamileyizdir
Kuzucum çok gölgeli gördümKızlar bata 6 gün var ve silik bi çizgi mi var elim ayağım titriyor ilk 5 dakikada çıktı
2 ya da 4 gün sonra tekrar yapıcam test çok teşekkür ederimKuzucum çok gölgeli gördüm
İstersen 3 gün sonra tekrar et yada adet tarihine pek bişi kalmamış bekle kan verirsin inş vardır
Erken gebelik testimi canım bu? Yanı sabah ilk idrarla tekrarla benceKızlar bata 6 gün var ve silik bi çizgi mi var elim ayağım titriyor ilk 5 dakikada çıktı
Canım belirti hissettin mi2 ya da 4 gün sonra tekrar yapıcam test çok teşekkür ederim
Hayır canım kaset test 2 ya da 4 gün sonra tekrarlıcamErken gebelik testimi canım bu? Yanı sabah ilk idrarla tekrarla bence
Sol kasığımda sürekli ara ara batmalar oluyor canım yürürken falan. Bir de ilk zamanlar orucu hissetmezdim şimdi hemen karnım gurulduyorCanım belirti hissettin mi
akıntın var mı canımmHayır canım kaset test 2 ya da 4 gün sonra tekrarlıcam
Sol kasığımda sürekli ara ara batmalar oluyor canım yürürken falan. Bir de ilk zamanlar orucu hissetmezdim şimdi hemen karnım gurulduyor
Var canım ama çok fazla değilakıntın var mı canımm
yaa sevindim ben de de var :)Var canım ama çok fazla değil
Bat ne zaman canımyaa sevindim ben de de var :)
26 sı canımBat ne zaman canım
İnşalşah vardır kuzum başka belirtin var mı26 sı canım
Valla uslu uslu reglmin bitmesini bekliyorumKuzumm nerelerdesin
sağ kasık batması var canım cumartesi akşamdan beri.İnşalşah vardır kuzum başka belirtin var mı