- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.161
Yok tatlım 4 tane testim var her sabah yaparım bir tane bat gününe denk gelir heralde sonra giderim kana senin de kimyasal oldu muhtemelenAsko daha cok var bata buyuk ihtimalde gebelik var gibi duruyor hic bu kadar belirgin kuruma cizgisi olmaz ben comfort days yapmistm silik cikmisti kan verdim negatifdi hatta 5 gun erken regl oldum sen her sabah idrarla bak bikac gun olurmu hemen kan verme buyuk ihtimal hassas olcmus gibi duruyor ama bence kaset test al bitane
Yaptım canım onda da aynısıydııııDur bozma moralini, o sağlık kabini dandik bir yerse belki bür hata olmuştur.. foto attığın testler aynı marka gibiydi, başka test de yaptın mı daha sonra??
Yaa çok ilginç canım 1 tane test hatalı olur anlarım ama 3 tane test nasıl olur hiç aklım almıyor bence de bekle eğer adetin gecikirse tekrar kan ver acaba orada mı hatalı bir ölçüm olduKuzum test negatif 0.3anlamıyorum testler pozitif çıkarken kan nasıl negatif olur
1500 ün üstünde görünüyor diye biliyorum canım doktor randevusu alıp önümüzdeki hafta görebilirsin benceKızlar beta hcg 1400 çıktı kese değer kac oldukça gorunur
Yarın da yapıcam eğer yine çizgi çıkarsa kesin hata var kan daYaa çok ilginç canım 1 tane test hatalı olur anlarım ama 3 tane test nasıl olur hiç aklım almıyor bence de bekle eğer adetin gecikirse tekrar kan ver acaba orada mı hatalı bir ölçüm oldu
Hangi marka var şu an elinde canımYarın da yapıcam eğer yine çizgi çıkarsa kesin hata var kan da
Harika ya çok sevindim. Kanda da pozitif görürsün inşallah. Doğru zaman bu zamanmış demek kiTeşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBiraz önce eşim test getirdi yaptım. Silik de olsa bir çizgi var. Yarın gidip kan vereceğim. Doktor mu uğurlu geldi anlamadım
Kuzum biz 2 ya da 3 ay denedik işte daha. Hsg çekilmesi kötü mü olur ki? Ya yaşım 35 neredeyse. Yaştan dolayı ben aceleci gibi davranıyorum kuzumHsg hemen cektirme istersen ne zamandir korunmuyodun kuzum sen amh testi yaptir ama
Bence de hata var. Beyin yakan bi durum oldu seninkisi. Gebelik ama bence ya öyle olmalı, olmak zorunda, olduracağızYarın da yapıcam eğer yine çizgi çıkarsa kesin hata var kan da
Kuzum biz 2 ya da 3 ay denedik işte daha. Hsg çekilmesi kötü mü olur ki? Ya yaşım 35 neredeyse. Yaştan dolayı ben aceleci gibi davranıyorum kuzum
[/QUOT. Daha yeni deniyosun kuzum hsg tup filmi icin erken daha zahmetli bi is o sen hormonlarina baktir ilk
Allahin izniyle guzel haberler alacaksınSabah ola hayrola bakalım inşallah sevincim kursağımda kalmaz
Ben bu ay asiri adet gordum 5 gun erkenden mahfoldum inankiYok tatlım 4 tane testim var her sabah yaparım bir tane bat gününe denk gelir heralde sonra giderim kana senin de kimyasal oldu muhtemelen
Elimde yok kuzum benim kullandırdığı marka testleri söylüyorumHangi marka var şu an elinde canım
Bunu yapmak zorundayızBence de hata var. Beyin yakan bi durum oldu seninkisi. Gebelik ama bence ya öyle olmalı, olmak zorunda, olduracağız
Bide Ovülasyon testi kullanayım dedim acaba var mı koyuluk diye o da böyle çıktıHangi marka var şu an elinde canım
Benim de son adetim 4 gün bile sürmedi o kadar saçmaydı hem çok az oldum hem de erken bitti ve erken yumurtlama gördüm. İyi ki ovulasyon almışım yoksa kesin kaçırırdım. Düzenli ilişki yaşamaya bizim gibi müsait değilseniz ovulasyon devam et. Erken adet de olmuşsun erken yumurtlama da görebilirsinBen bu ay asiri adet gordum 5 gun erkenden mahfoldum inanki
E çok koyu daha ne olsun ovulasyon anca bu yani. Sen yarın yap yine test pazartesi git kan ver kesin olsunBide Ovülasyon testi kullanayım dedim acaba var mı koyuluk diye o da böyle çıktı