- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 39
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.141
Hakkında hayırlısı olsun insallah gönlündeki nasibin olurİnşallah canım sende benim için dua et kan verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun insallah gönlündeki nasibin olurİnşallah canım sende benim için dua et kan verdim
İnşallah öyledir kuzum sağlıklı olsun başka isteğim yok inşallah bu mutluluğu yaşamak bizlere nasip olurkuzum mantık çerçevesinde yorumluyorum geç çıkmasını (bilgim olduğundan değil). Bence değerin daha çok düşükse ancak algılayıp yansıtabiliyordur teste belki?
Canım benim inşallah olmasın inşallah koyulaşsın inşallah varsa eğer siz benim arkamdan gelin3 tanede yalancı çizgi olmaz heralde dimi :))
inşallahay evet bence de yahu, o kadar da tesadüf olmaz
Kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ikisi de aynı sanırım gebelik yok üstteki bugün yani bat tarihimde alttaki de bata 6 gün kasıkta ağrı göğüste ağrı ve akıntım hala var sahura kalkınca mide bulantım oluyor kusma isteği geliyor anlamadım niye testim de yok off bu belirsizlik beni mahvediyor
Kuzum test negatif 0.3 anlamıyorum testler pozitif çıkarken kan nasıl negatif olurAy çok heyecanlı canım kesin hamişsin ya ben geçen ay o testi yaptığımda bembeyazdı çünkü ben de bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonucun çıkar çıkmaz paylaş kuzum hatta etiketle beni de
Yaa bu testleri boşuna mı yapıyoruz biz Basbaya çizgi vardı canım testinde hem de 3 tane hem de 5dk da çıktı dedin.. şaka gibi.. bu kadar hassas ölçmelerine de imkan yok.. yani birinden biri yanlış, ya kan testin ya da bu testler.. çok şaşırdımKuzum test negatif 0.3 anlamıyorum testler pozitif çıkarken kan nasıl negatif olur
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Biraz önce eşim test getirdi yaptım. Silik de olsa bir çizgi var. Yarın gidip kan vereceğim. Doktor mu uğurlu geldi anlamadımyap bence test :)
Ben sağlık kabini diye biryer var orada yaptırdım ve her türlü farklı markadan test aldım hadi biri yanlış diyelim ikisi de yanlış 3. Sü de mi yanlış ben bilmiyorum yaYaa bu testleri boşuna mı yapıyoruz biz Basbaya çizgi vardı canım testinde hem de 3 tane hem de 5dk da çıktı dedin.. şaka gibi.. bu kadar hassas ölçmelerine de imkan yok.. yani birinden biri yanlış, ya kan testin ya da bu testler.. çok şaşırdım
Şaka gibi olmasa neden çıksın her testte çok saçma. Dur üzülme hemen daha gelen giden de yok adet olmazsan rahat edersinKuzum test negatif 0.3 anlamıyorum testler pozitif çıkarken kan nasıl negatif olur
Kan verdiğin yerde hata olabilir mi ya inanılır gibi değilKuzum test negatif 0.3 anlamıyorum testler pozitif çıkarken kan nasıl negatif olur
Hsg hemen cektirme istersen ne zamandir korunmuyodun kuzum sen amh testi yaptir amaGeldi geldi kırmızısı da geldi en afillisinden. Cumartesiye randevu aldım özel bilgi hastanesinden. Regl nin 3. günü oluyor. Bi muayeneye gideceğim, hiç gitmedim hayatımda daha önce bahsetmiştim. Bi ne var ne yok baktıracağım kuzum.
HSG de çektirmek istiyorum, rahim ne durumda bilmek istiyorum kafam rahat etsin diye.
Asko daha cok var bata buyuk ihtimalde gebelik var gibi duruyor hic bu kadar belirgin kuruma cizgisi olmaz ben comfort days yapmistm silik cikmisti kan verdim negatifdi hatta 5 gun erken regl oldum sen her sabah idrarla bak bikac gun olurmu hemen kan verme buyuk ihtimal hassas olcmus gibi duruyor ama bence kaset test al bitaneC
Canım forumu biraz karıştırdım sende prodoctor da mı yalancı çizgi çıktı? Ben şimdi bir test daha yaptım onda da çıktı 1 saat sonra ama
canım 17-21 arası bat kesin tarih bilmiyorum çünkü yumurtlama uzun sürdü
Dur bozma moralini, o sağlık kabini dandik bir yerse belki bür hata olmuştur.. foto attığın testler aynı marka gibiydi, başka test de yaptın mı daha sonra??Ben sağlık kabini diye biryer var orada yaptırdım ve her türlü farklı markadan test aldım hadi biri yanlış diyelim ikisi de yanlış 3. Sü de mi yanlış ben bilmiyorum ya
Yanlış okumadıysam prodoctor bu testler dimi canım? ben de 10 tane falan kullandım geçen ay bundan, tek bir tanesinde bile kuruma çıkarmadı hiç asla. Saatler günler geçse dahi. Bence kuruma değil
Arkdaslara katiliyorum kesinlikle Venev bence deger dusuk ondan gec ölçüyor biseyler varay evet bence de yahu, o kadar da tesadüf olmaz
Bat günümde yaptığımda vardı canımCanım ovulasyonla gebelik öğrenenlerin genelde bat günleri çok koyu çıkıyor senin daha 6 günün var erken yani M Mucize bebek 1201
Sabah ola hayrola bakalım inşallah sevincim kursağımda kalmazAsko daha cok var bata buyuk ihtimalde gebelik var gibi duruyor hic bu kadar belirgin kuruma cizgisi olmaz ben comfort days yapmistm silik cikmisti kan verdim negatifdi hatta 5 gun erken regl oldum sen her sabah idrarla bak bikac gun olurmu hemen kan verme buyuk ihtimal hassas olcmus gibi duruyor ama bence kaset test al bitane