- 12 Temmuz 2022
- 23.202
- 85.005
sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamanıza çatlamanıza denk gelmiştir yani. İnşallah olmuşturÖyle mi diyorsunuz ya inşallah olmuş mudur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamanıza çatlamanıza denk gelmiştir yani. İnşallah olmuşturÖyle mi diyorsunuz ya inşallah olmuş mudur ya
İnşallah çok teşekkür ederim pik noktası t çizgisi c çizgisinden koyu olunca mi oluyor yani yumurtlama günü o gün mü çatlamış oluyorsperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamanıza çatlamanıza denk gelmiştir yani. İnşallah olmuştur
T çizgisi diğeriyle aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Silikleştiğinde de çatlamaİnşallah çok teşekkür ederim pik noktası t çizgisi c çizgisinden koyu olunca mi oluyor yani yumurtlama günü o gün mü çatlamış oluyor
Acaba olmuş mudur yumurtlamaT çizgisi diğeriyle aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Silikleştiğinde de çatlama
Olmasa pik olur mu kızAcaba olmuş mudur yumurtlama
Olmasa pik olur mu
Pik gördüğünüz günün üzerine 17 gün geçtikten sonra gebelil testi yapın çıkar olduysaAcaba olmuş mudur yumurtlama
Teşekkür ederimPik gördüğünüz günün üzerine 17 gün geçtikten sonra gebelil testi yapın çıkar olduysa
7 Haziran yumurtlama günü.20 21 Haziran adet gununuzMerhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyor
Ben regl oldum çoktanSelam sonuçların nedir acaba bende aynı durumdayım seninle
Pik yok canımArkadaşlar lütfen yardımcı olun pik var mıEki Görüntüle 3447756
Olmaya yakın mıdır ?Pik yok canım
Bi anda da pik olabiliyor canımOlmaya yakın mıdır ?
Bugün sabah ve 17.00 da yaptım yarın mı yapmalıyım ne zaman görürüm piki? Mesela bu gece pik oldu göremedim sabah silik olabilir miBi anda da pik olabiliyor canım
Sizin bugün pik bugün yarın ve diğer günü değerlendirinYorumunuz nedir
Hergün testin aynı saatte yapılması gerekiyorBugün sabah ve 17.00 da yaptım yarın mı yapmalıyım ne zaman görürüm piki? Mesela bu gece pik oldu göremedim sabah silik olabilir mi
Benimki bugün ki yeni yapıldığı için daha canlı rengi ,diğer günlere de bakın lütfenSizin bugün pik bugün yarın ve diğer günü değerlendirin
Bunu siz daha iyi bilirsiniz diğerleri kurumuş siz hepsinin ilk canlı hallerini tek tek çekip birleştirin ilk 5 dakikadaBenimki bugün ki yeni yapıldığı için daha canlı rengi ,diğer günlere de bakın lütfen