• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testlerim kafayi yemis olabilir mi ? hamile miyim deli mi ?

Öyle mi diyorsunuz ya inşallah 🥲🥲 olmuş mudur ya
sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamanıza çatlamanıza denk gelmiştir yani. İnşallah olmuştur 🧡🙏🏿

sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamanıza çatlamanıza denk gelmiştir yani. İnşallah olmuştur 🧡🙏🏿
İnşallah 🥲🥲 çok teşekkür ederim pik noktası t çizgisi c çizgisinden koyu olunca mi oluyor yani yumurtlama günü o gün mü çatlamış oluyor

İnşallah 🥲🥲 çok teşekkür ederim pik noktası t çizgisi c çizgisinden koyu olunca mi oluyor yani yumurtlama günü o gün mü çatlamış oluyor
T çizgisi diğeriyle aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Silikleştiğinde de çatlama 😊

Merhaba bende bişey soracaktım ben 4 Haziran salı günü ovulasyon testi aldım ve ilk yaptığım da t çizgisi biraz silikti 5 Haziran da ise iki tane yaptım bir sabah bir tane de akşam sabah yaptığım yine silikti ama akşam olan eşit koyuluktaydi affedersiniz o gün ilişki oldu ne olur ne olmaz diye bu arada 5 Haziran tam 14 . günümdu 6 Haziran yaptığım ise t çizgisi c çizgisinden baya koyuydu ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyordu 7 Haziran yaptığım ise t çizgisi siliklesmisti 8 Haziran ilişki olmadı 9 ve 10 Haziran oldu şimdi pik noktası 6 Haziran mi oluyor 😕😕
7 Haziran yumurtlama günü.20 21 Haziran adet gununuz

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun pik var mı
IMG20240704173740.webp

Yorumunuz nedir

Eklentiler

• IMG_6625.webp
    IMG_6625.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 127
Benimki bugün ki yeni yapıldığı için daha canlı rengi ,diğer günlere de bakın lütfen
Bunu siz daha iyi bilirsiniz diğerleri kurumuş siz hepsinin ilk canlı hallerini tek tek çekip birleştirin ilk 5 dakikada

Back
X