- 20 Temmuz 2023
- 107
- 8
- 32
Ben günde iki defa aynı saatte yapıyorum piki kaçırmamak için bazen kaçabiliyormuş bir çok kişi öyle yapmışHergün testin aynı saatte yapılması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben günde iki defa aynı saatte yapıyorum piki kaçırmamak için bazen kaçabiliyormuş bir çok kişi öyle yapmışHergün testin aynı saatte yapılması gerekiyor
Hımm ok ,ama canlı hallerini çekmedimBunu siz daha iyi bilirsiniz diğerleri kurumuş siz hepsinin ilk canlı hallerini tek tek çekip birleştirin ilk 5 dakikada
Kurumuş hallerinin fotosu yanlış değerlendirmeye mi sebebiyet verirSiz pik gördükçe değerlendirin
Hayır ama diğerlerine göre kıyaslama daha iyi yapılıyor pcos var mı sizdeKurumuş hallerinin fotosu yanlış değerlendirmeye mi sebebiyet verir
Hayır canımHayır ama diğerlerine göre kıyaslama daha iyi yapılıyor pcos var mı sizde
Selam kızlar, benim testlerime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 3447800
Selam kızlar, benim testlerime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 3447800
Ama benim koyulaştı sonra silik sonra bugün tekrar koyu olduEki Görüntüle 3447806 benim de su an sizin gibi bekliyorum pik olmamış yarına inşallah oluruz
Sizin 29 Haziran 2 Temmuz arası yumurtlama olmuşSelam kızlar, benim testlerime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 3447800
Bugün neden koyulaştı sizce bide yumurtlama olduysa bugün değerlendirmeli miyimSizin 29 Haziran 2 Temmuz arası yumurtlama olmuş
Orayı ben de anlamadım,bilemiyorum canım ,yanlış yönlendirmek istemiyorumBugün neden koyulaştı sizce bide yumurtlama olduysa bugün değerlendirmeli miyim
Sizin henüz yumurtlama olmamış benceYorumlar mısınız lütfen
Eki Görüntüle 3447946
Sizin henüz yumurtlama olmamış bence
Sizin henüz yumurtlama olmamış bence
O zaman 6 çatlama olarak gözüküyor bu fotoğrafta