- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.301
Been negatif ama dün adet oldumBat 8 nisanlar nerde yaa çıkın ortaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Been negatif ama dün adet oldumBat 8 nisanlar nerde yaa çıkın ortaya
30 nisan canim Beni de eklermisinEkledim kuzucum
Ben de dün yaptum sabah. İlk kez kullandım laboquick. Baktım 10 dk çıkmadı. İşe geldi , akşam eve gittim çizgi vardı. Kuruma çizgisi biliyorum ama yine de bir hoşuma gitti ya içim hoş olduCanım hemen değildi yarım saat içinde çıkmıştı
sagol canımmDüşüyor direkt
Aay hadi inş hayırlı haberler gelsinEki Görüntüle 3043604
Kızlaaaar çok güzel yumurtlama yakaladımmm dün bugün yarını değerlendiriyorum dua edin bana
Peşinden geliyorum bekle yavaştan mayısa geçelim bizBeen negatif ama dün adet oldum
Kuzumm sen niye üzüldün gece gece daha dur spiralin yeni cikmis anca kendine gelirsin benim arkadasim portakal kadar kistle hamile kaldi sadece normal doğum yapamadi sezeryanla hem kisti aldilar hem bebegi skntida yasamadi sabret sonunda güzel haberler alacagizElbette erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı bat 9 Nisan emin oldum ya hayırlısı Açe ile yıkanmış casina negatifi gördüm ben bu kistten çok çektim ya ilk gebeligimde kaybettigim evladından kalan parça kiste dönüştü sonra tedavi sırasında araba çarptı o hald eyari felçli gibi yatirildim hastaneye serum vs iğne kist gitti sonr atembellik oluştu sağ yumurtalıkta senin olmaz vs Lee havada uçtu ovulasyon takibi yaptın en son şöyle 11 ay bekledim tam umudumu yitirdim artık benden cacık olmaz dedim evd eduran test canımı sıktığı için bat günü yaptım öyle kızımı öğrendim 11 ay sonunda kızımdan sonra spiral ile korunduk 1 ay olcak cikarali hemen hemen tarih hatırlamıyorum şuan belkide daha az ama yumurtlamadan önce çıkartıldı neyse işte bu ay yine uzun zaman sonra kist oluştu dollenemedi de ondan mi oluştu yoksa stresten mi ben bişi anlamadım o zamanlar yaşadığım herşey aklıma tek tek geldi işte hayirlsi buymuş ne diyim rabbim hepimziin yüzünü güldürsün çok istiyorum hepimiz anne topigind etoplanalim diye dua ediyorum sabirla ama bazen kayışın kopuyo işte ama inanıyorum yakında hepimiz hamiş müjdesini vercez
Bir resim atsanda baksak kuzum. Bu ay hiç kimse test yapmıyor. Geçen ay grupta test festivali vardı sanki testler havada uçuşuyordu Bizde ramazan dolayısı ile eşim ile evden çalışıyoruz erkenden testte yapamıyorum evde olmadığı içinBen de dün yaptum sabah. İlk kez kullandım laboquick. Baktım 10 dk çıkmadı. İşe geldi , akşam eve gittim çizgi vardı. Kuruma çizgisi biliyorum ama yine de bir hoşuma gitti ya içim hoş oldu
Hehehe evet geçen ay ne güzel yapılıyordu. Ben bu sabah da yaptım negatifti, akşam yine kuruma çizgisi çıkmış olacak mı bakalım meraktayımBir resim atsanda baksak kuzum. Bu ay hiç kimse test yapmıyor. Geçen ay grupta test festivali vardı sanki testler havada uçuşuyordu Bizde ramazan dolayısı ile eşim ile evden çalışıyoruz erkenden testte yapamıyorum evde olmadığı için
İnşaallah canım benim çok çektim ya şu kistten sanırım o korkuttu Allah büyük tek duam hepimiz mujdelenelim sağlıklı bebislerleKuzumm sen niye üzüldün gece gece daha dur spiralin yeni cikmis anca kendine gelirsin benim arkadasim portakal kadar kistle hamile kaldi sadece normal doğum yapamadi sezeryanla hem kisti aldilar hem bebegi skntida yasamadi sabret sonunda güzel haberler alacagiz
Çıkar mı adet günümdeAdet gününde yap olmadı atarsın bakarız bizde inş hayırlı haberlerini alırız
Başka bir test ile yarın yine deneyin bence siz hamile olabilirsinizM Mrs Electrical Engineer
Bu ilk yaptığım 2-3 dk içinde çektiğim. Tertemiz.
Eki Görüntüle 3043726
Bunlar da kuruma çizgisi çıkmış hali. Eve gelince gördüm. İlk kez bi testimde kuruma çizgisi çıktı, hiç çıkmıyordu. Buna sevindim düşün yani
Eki Görüntüle 3043728 Eki Görüntüle 3043729
Kuzum bayağı net çıkmış kurumayada benzemiyor. Bugün aynısı olursa doğru kan testineneden böyle kocaman çıktı bu fotoğraflar ya
Gebelik testi yaparsan çıkabilir geç döllenme değilseÇıkar mı adet günümde
Gittim sonunda kan verdim sonucu bekliyorum canımH Hello Kity hala inat ediyomusun doktora gitmeme konusunda acaba
Hoşgeldiniz tabi ekliyorum30 nisan canim Beni de eklermisin