- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.121
Thread '2022 mayıs ayı anne adaylarıMayısta birlikte hamiş kalalım hepimiz ins kimse umutsuzluğa kapılması sakalım kendimizi farkında olmadan stres yapıyoruz o yüzden de gecikiyor hayalimiz
Maşallah sübhanallah canısı sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah Rabbim sanaBen kafamda herşeyi netleştirmek açısından gidip kan verdim kafam rahatladı testlerle olmuyor en temizi kan :) Güzel haberle gel canım. Bende dün fasulyemin kalp atışlarını duydum gümbür gümbürdü maşallah :)
Benim genelde 15 falan çıkardı ilk defa 31 çıkınca çok heyecanlandımYok canım hiç bişey kullanmadım doğal yumurtlama
Evet canım hayırlısı olsun artıkMayısta birlikte hamiş kalalım hepimiz ins kimse umutsuzluğa kapılması sakalım kendimizi farkında olmadan stres yapıyoruz o yüzden de gecikiyor hayalimiz
Geldimkiii ama adet olmadım daha balım kist oluştuğu için gecikme yapıyorCanım Mayıs topiği açılmış sende oraya gel
Ben ilk defa yaptırdım ondada 27 çıktı ama malesef gebelik göstergesi değilmişBenim genelde 15 falan çıkardı ilk defa 31 çıkınca çok heyecanlandım
Üzüldüm ya...Ben ilk defa yaptırdım ondada 27 çıktı ama malesef gebelik göstergesi değilmiş
İnşallah çok az kalmıştır canım aminnnn aminMevlana demiski;
Her zorlugun sonunda dogan bir isik vardir.
Eger elleriniz diken yaralariyla kan revan icinde kaldiysa, gule dokunmaniza cok az kalmis demektir.
@Random33 @dcekeVenev Teach_Mavi
Insta da karsima cikti, paylasmak istesim. Bugun de boyle olsun
Hayırlısı olsun insallah bebişin seninledirÜzüldüm ya...
Benim genelde 15 civarında çıkıyordu sadece 2 kere düşük çıktı.Şimdi 31 çıkınca normalden farklı bir durum varmış gibi geldi, hayırlısı bakalım
Bu mesajınızı kaç defa okudum..çok umut verdi bana.Acaba böyle olan varmı?Kuzum geç döllenme yumurtan normal yumurtlama döneminden geç oluşup geç çatlarsa ona geç döllenme deniliyor mesela suanki benim durumum normalde bgn yumurtlama dönemimim bitmiş olması gerek doktor yumurtamın daha yeni geliştiğini söyledi geç çatlıcak dedi tutarsa benim geç döllenme olucak adet tarihine daha yakın zamanda
Kuzum daha benim de belli değil ama geç döllenme olmuş olabilir. Ovulasyon testi ile takip ediyordum ama beklediğim tarihlerde yumurtlama yaşamadım. Ovulasyon testim bitince de yumurtlama ne zaman oldu görmedim. Ama geç olduğunu biliyorum. Dün regl günümdu ama olmadım. Testlerim de henüz negatif. Ya geç döllenme oldu ya da geç yumurtladigim için reglimin günü şaştı.Bu mesajınızı kaç defa okudum..çok umut verdi bana.Acaba böyle olan varmı?
Ben anlamam canım ama herşeyin normal olduğu yazıyor zaten. İnşallah kısa zamanda hamile kalırsın canımKizlar bugun rahime gittim filmi ceken radyoliji uzmani gebelige engel bir durum yok dedi ama tam sevinemedim bakar misisniz sonucuma
İnşallah canım her zorluğun ardındaki ferahlık bizi bulur inşallahMevlana demiski;
Her zorlugun sonunda dogan bir isik vardir.
Eger elleriniz diken yaralariyla kan revan icinde kaldiysa, gule dokunmaniza cok az kalmis demektir.
@Random33 @dcekeVenev Teach_Mavi
Insta da karsima cikti, paylasmak istesim. Bugun de boyle olsun
İnşallah canım, inşallahHayırlısı olsun insallah bebişin seninledir
Geç döllenme..yani yumurta geç çatlamış anlamına geliyormu? Çünkü ben Ovulyasyon testiyle yumurtayı gördüm ve ilk defa bu kadar uzun sürdü..çatlamasını görmedim..ve sona kadar takip etmedim..en son martın 9 gördüm silik olmaya başlıyor..yani çatlamaya doğru gidiyordu..Kuzum daha benim de belli değil ama geç döllenme olmuş olabilir. Ovulasyon testi ile takip ediyordum ama beklediğim tarihlerde yumurtlama yaşamadım. Ovulasyon testim bitince de yumurtlama ne zaman oldu görmedim. Ama geç olduğunu biliyorum. Dün regl günümdu ama olmadım. Testlerim de henüz negatif. Ya geç döllenme oldu ya da geç yumurtladigim için reglimin günü şaştı.
Geç yumurta oluşmuş ve geç çatlamış demek. Ama Martin 9 u da çok Muş canimm. Şimdiye birşey varsa çıkardı kesinlikleGeç döllenme..yani yumurta geç çatlamış anlamına geliyormu? Çünkü ben Ovulyasyon testiyle yumurtayı gördüm ve ilk defa bu kadar uzun sürdü..çatlamasını görmedim..ve sona kadar takip etmedim..en son martın 9 gördüm silik olmaya başlıyor..yani çatlamaya doğru gidiyordu..
Bencede.Son iki gün testler kurudukca gösteriyor.Kardeşim bir anne olarak diyor..ilk çocukta öyle oluyor..umut olarak diyor belki geç döllenme((Geç yumurta oluşmuş ve geç çatlamış demek. Ama Martin 9 u da çok Muş canimm. Şimdiye birşey varsa çıkardı kesinlikle
Doğru canım cnku bu ay benim ole oldu doktor kontrolündeyim sürekli yarın gene gidicem döngümün 21. Günündeyim düşün çatlamadı yarın ögrenicem gelişip çatlamısmı diye 2 gündür gerçi akıntım vardı değerlendiriyorz 3 gündür de eğer tutarsa işte benimki geç döllenme olcak böyle olanlar olabiliyor bazen kadınlar ayda 2 defa da yumurta görüp çatlayabiliyor baZen de geçBu mesajınızı kaç defa okudum..çok umut verdi bana.Acaba böyle olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?