- 15 Mart 2022
- 100
- 114
- 18
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.Yok benim yumurtalamayı adet bitince gördüm..işte çatlamayı göremedim..martın 9 çatlamaya doğru gidiyordu..ama işte bilemedim ne zaman çatladı..takip etmedim.Bu gün artık 13 günüm..gelen gidende yokDoğru canım cnku bu ay benim ole oldu doktor kontrolündeyim sürekli yarın gene gidicem döngümün 21. Günündeyim düşün çatlamadı yarın ögrenicem gelişip çatlamısmı diye 2 gündür gerçi akıntım vardı değerlendiriyorz 3 gündür de eğer tutarsa işte benimki geç döllenme olcak böyle olanlar olabiliyor bazen kadınlar ayda 2 defa da yumurta görüp çatlayabiliyor baZen de geç
Daha çok erken canım. Çıkmaması normal. Biraz daha beklemen lazım.Herkese merhaba benide araniza alirmisiniz bat 14 ama bugün erken gebelik testi yaptim dayanamadim negatif yani ben elendim bu ay
Kendi kendime belirtiler uyduruyorum sanki istemsizce kasigim agridi sanki midemmi bulanıyor gibiDaha çok erken canım. Çıkmaması normal. Biraz daha beklemen lazım.
Yo ertesi gün düşüyor ben ordan bakıyorum gitmiyorum sağlık ocaginaSağlık ocağında yapılan testler e nabıza düşmez. Ya sağlık ocağına gideceksiniz ya da kan verirken orada barkodun yazılı olduğu kağıt var onun fotografını çekip siteden bakacaksınız
Var gibi ben görüyorum hayırlısı olsun canimMerhabalar arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım ama buradan da yazmak istedim, reglim 3 gün gecikti, evde bir tane miratech marka erken gebelik testim vardı, bugün ilk idrarımla o testi yaptım, eklediğim görseldeki gibi belirsiz bir çizgi çıktı, 5 dk içinde. İşin kötüsü covid oldum 4 gündür karantinadayım kan vermek icin karantinamın bitmesini beklemem lazım.çok kötü denk geldi bu durum. Sizce gebelik gözüküyor mu? Umutlanmalı mıyım
canım saglık ocagına kan verınce e nabıza mı dusuyor bır barkod mu alıyorsun ?Yo ertesi gün düşüyor ben ordan bakıyorum gitmiyorum sağlık ocagina
İnşallah vardır cevap icin çok teşekkür ederimVar gibi ben görüyorum hayırlısı olsun canim
Var canımmm bencedeeeeMerhabalar arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım ama buradan da yazmak istedim, reglim 3 gün gecikti, evde bir tane miratech marka erken gebelik testim vardı, bugün ilk idrarımla o testi yaptım, eklediğim görseldeki gibi belirsiz bir çizgi çıktı, 5 dk içinde. İşin kötüsü covid oldum 4 gündür karantinadayım kan vermek icin karantinamın bitmesini beklemem lazım.çok kötü denk geldi bu durum. Sizce gebelik gözüküyor mu? Umutlanmalı mıyım
Hepimiz yapıyoruz maalesef bunu canim. İnşallah gerçek belirtilerdir tabiKendi kendime belirtiler uyduruyorum sanki istemsizce kasigim agridi sanki midemmi bulanıyor gibi
Geç döllenme olmuş olabilir canım ben gördüm o güzel çizgiyi ayrıca geçmiş olsun c vitaminli meyve sebze ne varsa onu tüket kuzum rabbim şifa versin denk gelmeside kötü olmuş kendini nasıl hissediyorsun peki şimdiMerhabalar arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım ama buradan da yazmak istedim, reglim 3 gün gecikti, evde bir tane miratech marka erken gebelik testim vardı, bugün ilk idrarımla o testi yaptım, eklediğim görseldeki gibi belirsiz bir çizgi çıktı, 5 dk içinde. İşin kötüsü covid oldum 4 gündür karantinadayım kan vermek icin karantinamın bitmesini beklemem lazım.çok kötü denk geldi bu durum. Sizce gebelik gözüküyor mu? Umutlanmalı mıyım
Sabrediyoruz ve bekliyoruz zaten, elimizden başka bişey gelmiyor. Takdir-i ilahiMevlana demiski;
Her zorlugun sonunda dogan bir isik vardir.
Eger elleriniz diken yaralariyla kan revan icinde kaldiysa, gule dokunmaniza cok az kalmis demektir.
R Random3 partalina_ Venev @Teach_
Insta da karsima cikti, paylasmak istesim. Bugun de boyle olsun
Ya inşallah vardır karantinam pazar günü bitiyor, kan vermek icin sabırsızlanıyorumVar canımmm bencedeeee
Yaaa, hadi hayırlısı. Mayıs bizim ayımız olsun bari ama şimdi senden geri kalamam ben, hemen regl olmam lazımBenim regl bekletmeden geldi kızlar, bi çarpınızı alırım.. umutlar mayısa kaldı
Papatyamveben-Mavi R Random3 Venev hepsonradan Hayat su My_Moonlight06 H Hello Kity
Mart ın 20 sinde yumurtlamayı görmüştüm, ovülasyon testi kullanmıstım o ay, sanırım 20 si ve sonrasındaki bir kac gün içinde olduysa oldu, kasık ağrısı sık idrara cıkma uyku hali ne varsa hepsini yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum, çok umudum yoktu açıkcası ama regl 3 gün gecikince bide test yaptığımda silik çizgi çıkınca umutlandım. Covid biraz sarstı beni ilacta kullanmadım hamilelik süphesinden dolayı. Ama bugün 4.gün sadece öksürük kaldı bolbol c vitamini pekmez bal vs bu tarz şeyler tüketiyorum insallah şifa olurGeç döllenme olmuş olabilir canım ben gördüm o güzel çizgiyi ayrıca geçmiş olsun c vitaminli meyve sebze ne varsa onu tüket kuzum rabbim şifa versin denk gelmeside kötü olmuş kendini nasıl hissediyorsun peki şimdi