- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.101
Tamam kuzum bir dahaki ay inşallah kırmızılar 9 aylığına sona erecek
Tatlım hayırlısı olsun beklemeyelim bakalım inşallah geç döllenmedir
şimdi baktım sadece hemogram çıkmış diğerleri daha çıkmamışSağlık ocağında yapılan testler e nabıza düşmez. Ya sağlık ocağına gideceksiniz ya da kan verirken orada barkodun yazılı olduğu kağıt var onun fotografını çekip siteden bakacaksınız
Sağlık ocağı baya bekletiyor canım bende fırsatım olunca devlete kan veriyorumşimdi baktım sadece hemogram çıkmış diğerleri daha çıkmamış
Sağlık ocağı işyerime daha yakın diye vermiştim ama pişman oldum vallaSağlık ocağı baya bekletiyor canım bende fırsatım olunca devlete kan veriyorum
Bir daha verecek olursan tercih etmezsinSağlık ocağı işyerime daha yakın diye vermiştim ama pişman oldum valla
Bu gidişle benim de ikinci olmayacak, gel sarılalımOooooo sen beni bekliyorsan o iş nanay canım artık kanaat getirdim ben 2. Yi doğuramam
Yok gibi evet canım, sağlık olsun yine beraberizHer açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım. @pr3nses21 @PrensesAriel @Mrs Electrical Engineerhepsonradan partalina_ @Papatyamelo @NurSu-14Ocak @Eflatun1Kelebek Venev R Random3
Tatlım duphaston 4-5 gün gecikme yapıyor diye ben maksimum tarihi vermiştim. Normal döngüme göre bugün regl günüm, iğneden sonra 14 gün geçti. Geçmişler olsun yaniKendini taniman guzel de senin test yapman icin erken daha. Tabloda bat 12 nisan yaziyor. 10, 11, 12 yaparsin.
Ahh kuzum yaa şanssızlık mı diyelim ne diyelim? Üzülme, değerlendirmeye de devam etseydiniz düzenli bari.. olmazsa da gelecek aya yeşerir umutlar yine napalımH Hello Kity beni silebilirsin henüz adet vs geldiğinden değil ama aşılama için iğne kullanırken umulmadık bir şekilde yumurta erken ve küçükken çatlamış yumurtlama çatlama hepsini kaçırdıkaslında pazartesi yumurtlama ağrısını net hissettim ama cumartesi henüz 13 mm diye ihtimal vermedim hiç
Geçen ay da tam aşılamaya yakın iğneler biterken covid olmuştuk bakalım diğer ay sorunsuz süreci tamamlayabiliriz inşallah
Aminnn canım benim inşallah mutlu sona adım adım yaklaşıyoruzKusura bakma cnm, tabloda bat 9 Nisan gorunce yazmadan edemedim. Sayfayi takip ediyorum ama bazi gunler bakamayinca cok yazisma oluyor. Asilama surecinde oldugunu bilmiyordum. Hayirlisi olsun ama işi bir adim daha ileri goturmeniz bebise de bir adim daha yaklastiginizin gostergesi bence. Daha fazla bekletmeden gelsin insallah. Ben yumurtlama takibindeyim. Bu ay klomen kullandim yine.
Şu mubarek gunlerde hepimiz icin hakimizda hayirli olani versin Rabbim. Biz acele ediyoruz, dogru zamani o biliyor
Ayy inşallah kuzum ya sayfayı yenileyip duruyorum vallaBir daha verecek olursan tercih etmezsininşallah bugün sonuçlanır
Canım progesteronun 27 çıktığında progestan kullanmış mıydın?sonuç ne oldu, benimde 31 çıktı daYok canım hiç bişey kullanmadım ama yumurtlamama etki etmedi galiba zaten hsg progesteronum 27 çıktı çünkü
Beni de aranıza alır mısınız?iğneye göre bat tarihim 13 Nisan, hayırlısı ile pozitif haberleri alalım inşallahhMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Yok canım hiç bişey kullanmadım. Sonuç regl oldumCanım progesteronun 27 çıktığında progestan kullanmış mıydın?sonuç ne oldu, benimde 31 çıktı da
Vallahi ne diyeyim artık bişey diyemiyorum vardır bir hayırBu gidişle benim de ikinci olmayacak, gel sarılalımama senin için bu ay henüz kapanmadı, umut hala var
Yok gibi evet canım, sağlık olsun yine beraberiz
Tatlım duphaston 4-5 gün gecikme yapıyor diye ben maksimum tarihi vermiştim. Normal döngüme göre bugün regl günüm, iğneden sonra 14 gün geçti. Geçmişler olsun yani
Ahh kuzum yaa şanssızlık mı diyelim ne diyelim? Üzülme, değerlendirmeye de devam etseydiniz düzenli bari.. olmazsa da gelecek aya yeşerir umutlar yine napalım
Hoşgeldin canım tabi ekliyorum. İnşallah pozitifleri göreceğizBeni de aranıza alır mısınız?iğneye göre bat tarihim 13 Nisan, hayırlısı ile pozitif haberleri alalım inşallahh❤❤❤
Yaa çok üzüldüm, çatlatma iğnesi vs kullandın mı peki?Yok canım hiç bişey kullanmadım. Sonuç regl oldum
Ayy inşallah kuzum ya sayfayı yenileyip duruyorum valla
Mayısta birlikte hamiş kalalım hepimiz ins kimse umutsuzluğa kapılması sakalım kendimizi farkında olmadan stres yapıyoruz o yüzden de gecikiyor hayalimizÖyle tabi ki canım benim
Canım Mayıs topiği açılmış sende oraya gelMayısta birlikte hamiş kalalım hepimiz ins kimse umutsuzluğa kapılması sakalım kendimizi farkında olmadan stres yapıyoruz o yüzden de gecikiyor hayalimiz
Yok canım hiç bişey kullanmadım doğal yumurtlamaYaa çok üzüldüm, çatlatma iğnesi vs kullandın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?