- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.441
veririm canım çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah bebişlerimizihayırlı olsun canım masallaahhh,
haber ver bızlerede.
amınnnn
Erken olabilir canım. Birde yaptığın test markasına göre değişiyor. Mesela artımed kaset testi erken gebelik testi kadar hassas. Çok küçük değerleri bile algılıyor. Ama bazıları da olduğu halde göstermiyor.Yumurtalamadan 12 gün ovulasyon yaptım koyu çıktı sanki sonra gebelik testi yapayım dedim negatif çıktı.. daha erken mi sizce Eki Görüntüle 3041168
Allah'ım bize böyle pozitif çizgiler le müthiş moral oluyorsunuzGünaydın kızlar pazar günü test yapmıştım. Prodoctor early, ilk 5 dk da çok silikti. Bugün de yaptım ekte yine ilk 5 dk dasanırım artıyor ayrıca gidip aile hekimliğinde kan vereceğim şimdi Allahım isteyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah bu çizgileri, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım
Peki böyle dokununca aciyomu goguslerin ve uçları sızlama gibi oluyo mu benimkiler patlıcan gibiKasım agrıları o kadar erken başlamadı ama bir haftadır var bat 6 nisan göğüslerimin şişliği başladı önce o baya erken basladı
Günaydın canım yumurtlama sonrası 10. Gün bence belirtiler başlar. Ayırt etmek zor olsada regldenKızlar iyi geceler herkeseee umarım iyisinizdir bayadır konuşamıyoruz burdan maşallah tablo ne güzel gidiyorBi sorum olacak; yumurtlamadan veya çatlamadan 1 hafta-10 günden sonraki zamandan itibaren gebelik belirtileri yaşayanlar var mı? Varsa neler yaşadılar? Herhangi bir belirti için çok mu erken bu tarihler? Kafamda deli sorular
Erken gebelik testi aldım kargoyu bekliyorumErken olabilir canım. Birde yaptığın test markasına göre değişiyor. Mesela artımed kaset testi erken gebelik testi kadar hassas. Çok küçük değerleri bile algılıyor. Ama bazıları da olduğu halde göstermiyor.
Hayırlısı olsun canım benim. En doğru zamanda gelsin inşallah bebislerimizH Hello Kity canım ben adet oldum listeden silebilirsin. Bekleyen arkadaşlar en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
Hayırlısı olsun canım. Benimde yarın bat. Ve sanırım regl olacağım. Ağrıları geldi bile bugünden.Kızlar bende az önce test yaptım tek çizgi yine zaten sancım da var bugün yarın regl olurum hayırlısı böyleymiş kalan arkadaşlara şans diliyorumH Hello Kity canım beni de silebilirsin listeden bir süre isim yazdırmıcam buralara daha çok stres oluyorum galiba
Yarın canım adet olmazsam tabiH Hello Kity kuzucum sen ne zaman test yapcan
Benim dünden başladıHayırlısı olsun canım. Benimde yarın bat. Ve sanırım regl olacağım. Ağrıları geldi bile bugünden.
Canım hayatım benim. En doğru zamanda gelsin inşallah bebislerimizBenim dünden başladı
Sadece şişlik mi başladı canım. Yoksa hassaiyet filan oldu muKasım agrıları o kadar erken başlamadı ama bir haftadır var bat 6 nisan göğüslerimin şişliği başladı önce o baya erken basladı
Şişlik erken başladı hassasiyet daha sonra şuan aşırı acıyor meselaSadece şişlik mi başladı canım. Yoksa hassaiyet filan oldu mu
Uykusuzluk geçen hafta bende de vardı. Ve dün geceden beri de kaşınıyor um. Belirti mi ki bunlar. Hiç duymadım böyle belirti deGünaydın kızlar iki gecedir uyku yüzü göremiyorum. Erkenden yatıyorum ama ezan vaktine kadar donup duruyorum geceleri sürekli kasiniyorum derin uykuya geçemiyorum. Ben bir tek regl olduğumda bunu yaşardım şimdi reglden önce başladı o kadar kötü bir durum ki ağlamaktan bi hal oldum gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?