- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.461
Hadi inşallah bende de aynı durum var canım. Normalde reglden 10 gün önce göğüs hassasiyeti olurdu ama bu ay hiç olmadi bat yarın. Umarım hayra alamettirŞişlik erken başladı hassasiyet daha sonra şuan aşırı acıyor mesela
Hayırlı uğurlu olsun canımGünaydın kızlar pazar günü test yapmıştım. Prodoctor early, ilk 5 dk da çok silikti. Bugün de yaptım ekte yine ilk 5 dk dasanırım artıyor ayrıca gidip aile hekimliğinde kan vereceğim şimdi Allahım isteyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah bu çizgileri, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım
Hayırlısı olsun canım benim en doğru zamanda gelsin inşallah bebislerimizH Hello Kity ben kırmızıları gördüm canım çarpı koyabilirsin bana.
hamiş bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlarımıza inşallah
Erken ama çok da koyu çıkmış canım bilemedim. İnşallah bebiştirKIzlar 25 Marta iğne oldum dayanamadım bir test yaptım erken biliyorum hatta 2. İdrar ile yaptım su içtim hemen yaptım sizce daha erken mi iğne etkisi olma ihtimalı var değil miEki Görüntüle 3041181
Canımın içi benimde yoğun akıntım vardı biliyorsun. Yarın bat. Şuan hiç bişey yokKızlar adet öncesi vajinada kuruluk olur mu? Ben hiç dikkat etmedim bugüne kadar. Yumurtlamadan sonra 10. Güne kadar hep yoğun akıntım vardı. Ama 4 gündür hiç birşey yok, henüz adette olmadım
Evet canım fotodan daha koyu 12. Gün ve böyle 2 bardak su şçip hemen yaptım ama erken daha dediğin gibi beklemekte çok zorErken ama çok da koyu çıkmış canım bilemedim. İnşallah bebiştir
Ne kadar kalmıştı senin bata kuzumEvet canım fotodan daha koyu 12. Gün ve böyle 2 bardak su şçip hemen yaptım ama erken daha dediğin gibi beklemekte çok zor
Canım cuma cumartesi olmam lazım çünkü iğneyi vurduğumda 22 mm di ben akşam vurduldum bence aynı gün de çatladı çünkü iğneyi vurulmadan kasıj ağrım vardıNe kadar kalmıştı senin bata kuzum
Şimdi internette okudum artan progesteron hormonu gündüz uyku gece uykusuzluk yapabilirmiş. Ben zaten bir tek regl zamanı böyle olurum o da hormonlardan dolayı ama ilk günleri olur genelde önceden olmazUykusuzluk geçen hafta bende de vardı. Ve dün geceden beri de kaşınıyor um. Belirti mi ki bunlar. Hiç duymadım böyle belirti de
Canım umutlandirmak istemem ama bebiş olma ihtimali de fazla bence. Hayırlısı olsun. 11. Gün bu kadar koyu çıkması ilginç. Hem bata az kalmış. Hem de ilk idrar değil su da icmissin. Hiç böyle iğne etkisi görmemiştimCanım cuma cumartesi olmam lazım çünkü iğneyi vurduğumda 22 mm di ben akşam vurduldum bence aynı gün de çatladı çünkü iğneyi vurulmadan kasıj ağrım vardı
Daha da koyu inşallah kuzum ya inş şubatta kimyasal geçirdim o kadar kötü günler geçirdim ki inş bu sefer olmuştur senin de bat yarın merak ile bekliyorumCanım umutlandirmak istemem ama bebiş olma ihtimali de fazla bence. Hayırlısı olsun. 11. Gün bu kadar koyu çıkması ilginç. Hem bata az kalmış. Hem de ilk idrar değil su da icmissin. Hiç böyle iğne etkisi görmemiştim
Hadi inşallah diyelim kuzum. Benim bu aydan pek ümidim kalmasa daŞimdi internette okudum artan progesteron hormonu gündüz uyku gece uykusuzluk yapabilirmiş. Ben zaten bir tek regl zamanı böyle olurum o da hormonlardan dolayı ama ilk günleri olur genelde önceden olmaz
Bende bişey yok biliyorum da işte bir ümit yaniCanımın içi benimde yoğun akıntım vardı biliyorsun. Yarın bat. Şuan hiç bişey yokartık hangisi neyin belirtisi şaştım ben
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım. Test yapmaya korkar oldum artıkDaha da koyu inşallah kuzum ya inş şubatta kimyasal geçirdim o kadar kötü günler geçirdim ki inş bu sefer olmuştur senin de bat yarın merak ile bekliyorum
Bende bişey yok biliyorum da işte bir ümit yani
Dur sen daha test yapmadın. Hele bir yap bakalım hiç belli olmazBende aynı öyleyim canım. Ümitsizlik kapladı içimi iyice
Bende önümüzden cumartesi ye kadar yapmayacağımHepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım. Test yapmaya korkar oldum artık
İnsallah adet olmayız canım. Yarın sabahtan olmam gerekiyor normalde. Bakalım nolucakDur sen daha test yapmadın. Hele bir yap bakalım hiç belli olmazben 3-4 gün daha adet olmazsam tekrarlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?