- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.041
Canım inşallah dediğin gibidir.. zaten çok çok az akıntı şeklinde oldu. Hemde 4 gün arayla iki kereKanamanın durduk yere olmasının bence hiç
İhtimali yok yerleşme kanamasıdır bence
Benim de bat 7 nisan ben yarın yapıcam canımEvet kuzum en iyisi birkaç gün daha beklemek
İki gün kala çıkar kanda kuzuKzilar Çarşamba kontrole gidicem kan vercem direk bata 2 kala sizce kanda çıkar dimi
İnsallahh regl.degildir canım inşallahCanım inşallah dediğin gibidir.. zaten çok çok az akıntı şeklinde oldu. Hemde 4 gün arayla iki kere
Olmadığına eminim çünkü böyle öncesinden akıntı şeklinde gelmez lekelenmede olmaz direk olurumİnsallahh regl.degildir canım inşallah
İnsallah mucize olurda tam tersi olur kuzuOlmadığına eminim çünkü böyle öncesinden akıntı şeklinde gelmez lekelenmede olmaz direk olurum
Allah razı olsun canım insallah hepimiz goruruzEvet aynen daha iyi olur canım.
Ayyy inşallah çift çizgi görürsün kuzum aminnn
Benim çatlama dahil 9. Günüm bugün ilk defa hayalet çizgi gördüm kendimi kandırdım sandim ama siz de gördünüz umarım boşuna umutlanmamışımdırBenim de bat 7 nisan ben yarın yapıcam canımama çıkmama ihtimali yüksek yani o yüzden sırf merakten yapıcam
Varsa çıkar Bence yaa belirti var miKzilar Çarşamba kontrole gidicem kan vercem direk bata 2 kala sizce kanda çıkar dimi
Kanda çıkar kuzum, geç döllenme falan olmadığı sürece. Gayet makul bir tarih kan testi için. Hadi inşallahKzilar Çarşamba kontrole gidicem kan vercem direk bata 2 kala sizce kanda çıkar dimi
Bende bu sorunun cevabını arıyorum 21.gün progesteron değerim 19 çıktı 23 gün tekrar yaptırdığımda 24.5 çıktı hamilelik oluşuyorsa mi yükselirHamilelik oluşurken de progesteron yükselmiyor muydu
Çook geçmiş olsun canıımKızlar listede ismi olanlar regl veya hamilelik bilgilerini ve isim ekletmek isteyenler de bat bilgilerini yazıp beni etiketlerse çok iyi olur. Dünden beri hastayım tüm mesajlara bakamamis olabilirim. hepinize öpücükler
Allah razı olsun canım.Çook geçmiş olsun canıım
ben bu gün regl oldumm 3 nisaann
6 nisandı
İnşaALLAH vardıırr canıımmAllah razı olsun canım.
Benimde bat 6 henüz bekliyorum bakalım bu ay olmazsa inşallah bayramda güzel haberler alırız hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?