- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.021
İnşallah inşallah Rabbim hepimize o sevinci yaşatsınCanım inşallah hamilesindir bu kadar çabana karşılık alacaksın Allah’ın izniyle
Bende görürüm inşallahİnşallah vardır canım sadece biraz sabretmek gerektiğini öğrendim düşün cuma hiçbir şey yoktu bugün böyle inanılır gibi değil
Yaa çok geçmiş olsun kuzumBi aşılamamda 12. Gün pozitif görüp 13. Gün siliklesmişti sanki bnmde dün hastaladım ateş boğaz ağrısı gece 12 iydi açık de idik iğne oksijen bugün de covid testi yaptrdık negatif di o kadar kötüydümki kan bakın diyemedim iğne de öle yapıldı var mı yokmu bilmiyom 31. Gün adetin Yumurtlamanın 17. Günü testi en son 14. Gün yaptım dün soğuk su içmiştim Bogazım şişti her zerrem agrıyo akıntım artı istiğfar ettim rahatladım . DNA hasar falan bnde istiyorum bklm bize ne zaman nasip olcak
Sen duurr daha çalışmalar yarın öbürgün de sürsün yahu.. silikleşsin önce bi testinKızlar sabah test yaptıktan sonra etiketlemeyi unutmayınpartalina_ @Random33 ben de salı sabahından itibaren belirti aramaya başlarım artık
Pek değil canım hiç gitme ben artık gitmeyi düşünmüyorumHangi doktor iyi orada ve doğum hakkında bilginiz var mı nasıl ilgililer midir
Akıntı belirti oluyor diyolar canım inşallah öyledirKızlar krem kıvamında akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Yumurtlamadan sonra hep kupkuru olurdum. Bu ay yumurtlamadan beri akıntım kesilmedi.
Bat ne zamandi canimKızlar bugünkü hayalet çizginin üzerine erken gebelik testi aldırdım awox marka yarın yapsam mi yoksa beklesem mi biraz daha ne dersiniz
Canım yarın sabah yap istersen, ama cumaya daha var yani negatif çıkarsa tamam bu ay olmadı falan diyip üzülmeyeceksen sırf içini rahatlatmak için yap.. çünkü çıkabilir de çıkmayabilir de henüzKızlar bugünkü hayalet çizginin üzerine erken gebelik testi aldırdım awox marka yarın yapsam mi yoksa beklesem mi biraz daha ne dersiniz
8 nisan kuzumBat ne zamandi canim
4gun önce baazen cikmayabiliyor canım, istersen bir iki gün daha bekle8 nisan kuzum
Evet kuzum en iyisi birkaç gün daha beklemekCanım yarın sabah yap istersen, ama cumaya daha var yani negatif çıkarsa tamam bu ay olmadı falan diyip üzülmeyeceksen sırf içini rahatlatmak için yap.. çünkü çıkabilir de çıkmayabilir de henüz
Kanamanın durduk yere olmasının bence hiçBende görürüm inşallah
Öyle yapicam kuzum hatta bat günümü bekliyim en iyisi ben4gun önce baazen cikmayabiliyor canım, istersen bir iki gün daha bekle
Kızlar krem kıvamında akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Yumurtlamadan sonra hep kupkuru olurdum. Bu ay yumurtlamadan beri akıntım kesilmedi.
Bir iki gün önce yapabilirsin canimÖyle yapicam kuzum hatta bat günümü bekliyim en iyisi ben
O zaman çarşamba yapayım ki çift görürsem de kana giderim artık bugün bi umitlendim ama hayrolsun.Bir iki gün önce yapabilirsin canim
Evet aynen daha iyi olur canım.O zaman çarşamba yapayım ki çift görürsem de kana giderim artık bugün bi umitlendim ama hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?