- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.841
Sağol canım. Geldim ama toparlanamiyorum.Geçmiş olsun canım toparlan da gel hemen
Günaydın canımHerkese mutlu pazarlar tatlı kızlarben dün ilk defa deli gibi regl sancısı çektim saatlerce. 2 yıldır hep batmalar kasılmalar falan olur kasıkta ama ilk kez her an regl olacakmışım gibi sancı yaşadım. Gece de acayip mide ağrısı yaşadım. Yanmayı ekşimeyi anladık da bu kadar mide ağrısı nedir yaa, bütün gece ağrıdan uyuyamadım (midem hiç ağrımaz benim) hala da bi şişkinlik rahatsızlık var karnım kocaman oldu. İlk kez yaşadıklarımı da yazayım da bu ay da olmazsa bunlara da tav olmayayım bi daha
İlk 5 dk çıktıysa harika kuzum. Hayırlı olsun bile diyebiliriz. Ayrıca maşallahArkadaşlar günaydın. PCOS var bende o yüzden bat tarihimi kesin bilmiyorum. Listeye 4 nisan yazdırdım emin olamadığım için ama 8-9 nisana kadar da sürebilir olmam
Ben dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dk içinde hayalet çizgi çıktıolabilir mi arkadaşlar? Markası prodoctor. Testin içini açmasam göremeyecektim çizgiyi. Sizce olabilir mi birşeyler?
Bugün güzel haberler almaya başlayınca toparlarsın hemencecikSağol canım. Geldim ama toparlanamiyorum.
Yeter ki gelsin o güzel haberler.Bugün güzel haberler almaya başlayınca toparlarsın hemencecikBebiştendir inşallah
Aay çok silik varArkadaşlar günaydın. PCOS var bende o yüzden bat tarihimi kesin bilmiyorum. Listeye 4 nisan yazdırdım emin olamadığım için ama 8-9 nisana kadar da sürebilir olmam
Ben dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dk içinde hayalet çizgi çıktıolabilir mi arkadaşlar? Markası prodoctor. Testin içini açmasam göremeyecektim çizgiyi. Sizce olabilir mi birşeyler?
Kız ne güzel konuştun sen öyle yiriiimGünaydın canımbu kadar anormallik olsa olsa bebekten olur yazarsın inşallah birkaç güne bunlardan anladım hamile olduğumu diye
Ben yaptırdım araştırma Hastanesi'nde ucretsizdi 1 düşük sonrası yaptirdim normalde 2 düşük sonrası bakiyorlar ama iyi taraflarına geldi herhalde yaptılar 35 gün sürdü sonuçları almamız özelde 4 bin civarı dedilerKızlar, Sperm DNA hasarı / kromozom vs baktiran var mı?
Kaç günde çıktı?fiyat neydi?
partalina_ @Rabbi Hebli Mines Salihin Venev ve diğer kuzular
10. Günde predictor çıkardı bende kuzum. Valla yerinde olsam almış yapmıştım şimdiyeKız ne güzel konuştun sen öyle yiriiimbugün bile deliriyorum gidip erken gebelik testi alsam mı diye, nöbetçi eczane bizim burda bugün. Hadi bana gaz verin yumurtlamadan sonra 10.gün bugün
Sperm dna 10 günde çıktı, fulya da genetiks diye bi lab. 1250tl. Kromozom en fazla 3 hafta dediler ama eşimin 1 hafta benim 10 günde çıktı. Aynı lab. 530tl her ikimizin ayrı ayrı.Kızlar, Sperm DNA hasarı / kromozom vs baktiran var mı?
Kaç günde çıktı?fiyat neydi?
partalina_ @Rabbi Hebli Mines Salihin Venev ve diğer kuzular
Ayyy öyle mi ki arkadaşımmmValla ilk 5 dk içinde çıktıysa ben burdayım diyoryarın sabah 1 tane daha yapıp ardından kana gidersin
Bu mu kuruma sen ciddimisin bana bu çizdi çıksa gebeliği bırak doğururum kızımmmm heyacana gel… kurban olayım git kan ver bizi merakta koyma günlerdir girmiyorsun bir baktım gebelik testi hadi gebeyim de litfen
Ayyy şuan çok heyecanlıyım kuzummİlk 5 dk çıktıysa harika kuzum. Hayırlı olsun bile diyebiliriz. Ayrıca maşallahbelirtin filan var mıydı.
Sanmam olmasa çıkmaz inşallah sağlıklı ilerler her şeyAyyy öyle mi ki arkadaşımmmilk 5 dk içinde çıktı çok heyecanlandım şuan inşallah kandırmıyordur beni
Sanırım 3 gün sonra tekrarlayacağım tatlım, çünkü hiç güvenemiyorumAay çok silik varistersen kan ver yada 3 gün sonra tekrarla kuzum var gibi ama
Evet kuzum sağlıklı olsa devam ederdi zaten, iyiki ileriki aylara kalmadan gitti.. ama spermle ve yunurtanın buluşması ve tutunması o kadar iyi birşey kiH Hello Kity kuzum resmi olarak adet oldum ve kimyasal gebelik geçirdim ama mutluyum vücudum sağlıksız olanı elediği için❤
Kan testi ile netlestir mutlaka kuzum ya da yarın tekrar test yap. İnşallah bebişin seninledir. Belirtiler çok yanıltıyor. Aynı soylediklerin bende de var. İnşallah bebistir tüm bunların sebebiAyyy şuan çok heyecanlıyım kuzummvalla belirti olarak ilk defa bu ay kasıklarımda iğne şeklinde kramp hissettim bir de şu aralar göğüs uçlarım acıyor ama o kadar regl belirtileriyle aynı kiii hiç emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?