- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.821
Çoook silik çıksa ve kozarsa ünitlenirdim ama şimdi… yine de inşallaaah vardır diyelimValla çıktı da canım çoooook silikti yani kesin gebelik var diyeceğim bir koyuluk değildi o yüzden bu kadar koyu çizgi çıkması normal değil bence sende var inşallah var
Hangi doktor iyi orada ve doğum hakkında bilginiz var mı nasıl ilgililer midirTekirdağ şehir hastanesi simge hanım
Değerlendirdim kuzum bakalım inşallahYok kuzum belki yarın olur epey koyu ben böyle olduğunda da değerlendiriyorum bi gün öncesidir belki diyeinstagram da bir gebenin günlüğü sayfasına bak istersen canım o paylaşıyor yumurtlama örneklerini
İnşallah olsun artık valla 2 günde 1 yapıyorum zaten değerlendiriyorum da şu yumurtlama günleri arka arkaya oluyor yA bünyem artık dur diyorBen de aynı durumdayım sanırım yarın pik olur
Bu mu kuruma sen ciddimisin bana bu çizdi çıksa gebeliği bırak doğururum kızımmmm heyacana gel… kurban olayım git kan ver bizi merakta koyma günlerdir girmiyorsun bir baktım gebelik testi hadi gebeyim de litfenYaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
maalesef canımm.. ama üzülme bende böyle hayalet çizgilerde takılıp kalıyorum ama inşallah bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günler gelicek suan sahura kalktım ve sana yazıyorum rabbim tuttuğumuz oruç hürmetine kucağımızı boş bırakmasın ikimizinde her isteyen anneliği hakkıyla yerine getirebilecek her kadına ...Canım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Nisan ayı hepimize uğur getirsin insallahMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
Haklısın ama çok yordum kendimi ağır kaldırdım içimde sanki bişi koptu gibi oldu akıntı var kremsi şuan hayırlısı bakalım bata az kaldı gorecuk nolcaniÖyle düşünme canım, normalde insanlar ferketmeden hamile kalıyor ve 7-8. haftada öğreniyor, o sırada yoruluyor da ama sağlıklı bebek her türlü tutunuyor, içini ferah tut
Geçmiş olsun tatlımGünaydın kizlar dünden beri biraz hastayım. Az toparliyim donucem mesajlarınıza ve listeyle ilgilenecegim
Geçmiş olsun canım ❤Günaydın kizlar dünden beri biraz hastayım. Az toparliyim donucem mesajlarınıza ve listeyle ilgilenecegim
CanımKızlar, Sperm DNA hasarı / kromozom vs baktiran var mı?
Kaç günde çıktı?fiyat neydi?
partalina_ Rabbi Hebli Mines Salihin Venev ve diğer kuzular
Geçmiş olsun canım toparlan da gel hemenGünaydın kizlar dünden beri biraz hastayım. Az toparliyim donucem mesajlarınıza ve listeyle ilgilenecegim
Valla ilk 5 dk içinde çıktıysa ben burdayım diyorArkadaşlar günaydın. PCOS var bende o yüzden bat tarihimi kesin bilmiyorum. Listeye 4 nisan yazdırdım emin olamadığım için ama 8-9 nisana kadar da sürebilir olmam
Ben dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dk içinde hayalet çizgi çıktıolabilir mi arkadaşlar? Markası prodoctor. Testin içini açmasam göremeyecektim çizgiyi. Sizce olabilir mi birşeyler?
Canım hayırlısı olsun inşallah. Bir sonraki sefere diyelim çok geçmiş olsunH Hello Kity kuzum resmi olarak adet oldum ve kimyasal gebelik geçirdim ama mutluyum vücudum sağlıksız olanı elediği için❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?