- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.841
A a a a a kuzucummm tebrik ederimm yaaaVeee eve geldim anında testi yaptım sonuç böyle avox erken gebelik yazıyo testin üstünde eczanede bu varmış bide one step diye bi kaset test onu yapmadım henüz sizce doğru mudr H Hello Kity @papatyamveben @Safiye19 S sultansultan90
Bizede dua et artık hamişssin kuzumHepinize tek tek çok teşekkür ederim ani kasık batmaları ve göğüs ağrısı dokunulmayacak derecede.Bide bugün beyaz peynirimsi akıntı oldu onun dışında hiç bir belirtim olmadı.Bide koronaydım öyleyken yerleşmiş dmek ki bebiş.Eşim işten gelsin beta baktırmya gitcem haber veririm size tekrr.mesajlarınız için çok çok çok saolunH Hello Kity @papatyamveben @Venev @Safiye19 Hayat su
Bat ne zaman dı kuzumÇok teşekkürler darısı hepinizin başına.İnşallah sizde arkamdan gelirsiniz hepinizin göbüşü bebiş dolsun amiiiiin
Amin canım inşallah sizde arkamdan gelirsiniz inşallaaah hepinizi bekliyorumA a a a a kuzucummm tebrik ederimm yaaasaglıkla tutunsun masallahhhhhhhh
Hepinize ediyorumm hepinizeeBizede dua et artık hamişssin kuzum
Canım normalde benim döngüm 28 gündü 2 aydır 32 33 güne çıktı bu ayda sanırım 26 27 mart olcaktım regl olamadımBat ne zaman dı kuzum
Testi atsana bakalım kuzumBen test yaptım 11 ci gün negatif kızlar
Bu sonuç ne demek acaba açıklanmamış mi testemi sorun varBen laboratuvar teknisyeniyim hemen kandan bakabilirim yarın ama negatif çıkarsa üzülürüm diye bakmak istemiyorum doktorum ilişkide bir hafta sonra belli olur demişti
Canım tekrar vermen gerekiyor kan bozulmuşBu sonuç ne demek acaba açıklanmamış mi testemi sorun var
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunVeee eve geldim anında testi yaptım sonuç böyle avox erken gebelik yazıyo testin üstünde eczanede bu varmış bide one step diye bi kaset test onu yapmadım henüz sizce doğru mudr H Hello Kity @papatyamveben @Safiye19 S sultansultan90
Canım biraz efekt yapıp baksana çok parlamış bide hemen olumsuz düşünmeBu kuzum
Ay nasıl bozulmus hay Allah boşuna mı verdimCanım tekrar vermen gerekiyor kan bozulmuş
Sadece beta mı baktırdın kuzum diğer testler de bişey yazıyor muAy nasıl bozulmus hay Allah boşuna mı verdim
Cahil cahil yorum yapmisim yaBu hani spermlerin % 16 sı hasarlı diğerleri normal demek değilmiş canım, tüm spermlerde tek tek %16 dna hasarı var demekmiş.. genelde 10 altı bölünme sırasında tolere edilip sağlıklı bebek oluşuyor ama oran arttıkça sakat kalma ihtimali ve düşük ihtimali artıyor tabi.. riskli yani..
Yaa tüp bebek apayrı bir dünya zaten endişelerimi korkularımı size yazmakla anlatamam görmeniz lazım halimikaldı ki normal yolla cocuk sahibi olmak bile beni acaip korkutuyor.. ama bu yola girdik bir kere elimizden geleni yapmadan pes etmek yok…
Böyle kızCanım biraz efekt yapıp baksana çok parlamış bide hemen olumsuz düşünmeinşallah bebiş vardır
Göremedim kuzum ama bekle bakalım adet gecene kadarBöyle kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?