- 30 Aralık 2020
- 349
- 275
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Benim eşimde aynı şekilde çok yoğun sigara içiyor günde 3 pakete çıkacak şekilde bize bi kadın doğum dr eşim için repredo-m ve q folin verdi pek bi işe yaradığını söyleyemem. Keçiboynuzu pekmezi için güzel şeyler söylüyorlar ama eşim Babanne işi onlar diyip kullanmıyo tabiValla canım benim de eşim çok sigara içiyor. Buna iyi gelecek bişey var mı ki. Şu takviyelerden hiç anlamıyorum
Eşim genelde sabah akşam birer kaşık keçiboynuzu ve karadut pekmezi yiyor bilerek yapmıyordu ama iyi geliyordur inşallahBenim eşimde aynı şekilde çok yoğun sigara içiyor günde 3 pakete çıkacak şekilde bize bi kadın doğum dr eşim için repredo-m ve q folin verdi pek bi işe yaradığını söyleyemem. Keçiboynuzu pekmezi için güzel şeyler söylüyorlar ama eşim Babanne işi onlar diyip kullanmıyo tabivarikosel var bizde bide ama şuan engel olacak durumda değil.
İnşAllah iyi geliyordur çok iyi denk gelmiş bilmedenEşim genelde sabah akşam birer kaşık keçiboynuzu ve karadut pekmezi yiyor bilerek yapmıyordu ama iyi geliyordur inşallahinşallah hiç bir engelimiz yoktur da bu ay güzel haberleri bolca paylaşırırız
Evet canım soğan suyunu bırakmalısın. Birde ilişki şart tabi. Hadi inşallah herşey yolunda gitsin. Bebiş gelsinKızlar azonce ovulasyon yaptım çift köyü çizgi . Bugünden itibaren soğan suyu u bırakmalı miyim ? Birde bugün ilişki olmalı değil mi ?
Dün aksamda olmuştu ama ovulasyon testi silikti bugün koyu çıktı Eki Görüntüle 3025894
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah buraya transfer olmazsın. Bana bebiş haberiyle gelH Hello Kity hellocum sana bir hayırlı olsun demeye geldim. İnşallah bu topikte sana uğurlu gelir ve çift çizgiyi görürsün bu ay. Benimde hiç umudum yok 1 haftaya buraya transfer olurum gibi geliyor.
Azonce eşimle ovulasyon pozitif i paylastm ikimzde tuhaf olduk. Yani normalde kendiliğinden gelişen istek şuanda kayboldu gitti ne garip . Demek ki mecburiyetler olumsuz etkiliyor bu anları. Ama şuanda değerlendirme dönemi oldugundan dolayı bu konuya çok fazla takilmicam. Umarım hepimizin tüm çabaları olumlu sonuçlanirEvet canım soğan suyunu bırakmalısın. Birde ilişki şart tabi. Hadi inşallah herşey yolunda gitsin. Bebiş gelsin
Canım bizde ovulasyon kullandığımız için galiba istek azaldı kesinlikle olumsuz etkileri oluyor. Ama mecburuz. İnşallah güzel sonuçlar alırız canımAzonce eşimle ovulasyon pozitif i paylastm ikimzde tuhaf olduk. Yani normalde kendiliğinden gelişen istek şuanda kayboldu gitti ne garip . Demek ki mecburiyetler olumsuz etkiliyor bu anları. Ama şuanda değerlendirme dönemi oldugundan dolayı bu konuya çok fazla takilmicam. Umarım hepimizin tüm çabaları olumlu sonuçlanir
İnşallah canım.her ay yumurtlama oluyor mu yok da şuan bı tesadüfe mi denk geldim ?Canım bizde ovulasyon kullandığımız için galiba istek azaldı kesinlikle olumsuz etkileri oluyor. Ama mecburuz. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım
Bazen iki kez bile yumurtlama oluyor canım. Hemen değerlendir ve guzel sonucu al inşallahİnşallah canım.her ay yumurtlama oluyor mu yok da şuan bı tesadüfe mi denk geldim ?
Umarm değerlendirebilirim teşekkürler canım umarım işe yararBazen iki kez bile yumurtlama oluyor canım. Hemen değerlendir ve guzel sonucu al inşallah
Senin pik oldu muCanım bizde ovulasyon kullandığımız için galiba istek azaldı kesinlikle olumsuz etkileri oluyor. Ama mecburuz. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım
Hayır canım benim en az bir haftam var oik içinSenin pik oldu mu
Hadi bakalım hayırlısı Allah emeklerini boşa çıkarmasınHayır canım benim en az bir haftam var oik için
Hoşgeldin canım
Transfer olmazsin buraya inşallah canım kırmızılar gelmedikçe umut varKızlar inşallah bu ay hepinize hepimize uğurlu gelir
Ben de bat günü dahil kaç tane erken gebelik testi yapıtıysam hep negatif çıktı ama hala regl olmadım bugün yarın gelir ve bende buraya transfer olurum
Amin tatlım hepimiz için öyle olsunHoşgeldin canımson geliş olsun inşallah