- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Hello Kity
2 - 3 günde bir olmalı sanırım bu durumda. Bende 3. Günden sonra sperm bayatliyor diye bişey duydum. Hep biseyler duyuyoruz valla hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum artıkBen de 2 aydır deniyorum ve bir kaç kişi her gün ilişki demişti orada hata yaptım galiba her gün ilişkide sperm daha olgunlaşamamış oluyor muş sanırım doktorum bana öyle söylemişti
Tatlı ağrıları severizKızlar ya ben iki gündür yumurtlama masajı yapıyorum günde 3 kere. Şimdi sol kasığımda ağrı var hem hafiften bacağıma hem belime vuruyor ağrısı ve kasığımda tatlı tatlı ağrı var. İşe yarıyor sanırım
Bi görsem pikiTatlı ağrıları severizhadi inşallah ise yariyordur
En kısa zamanda görürsün inşallah canım. Bende araştırıp yapayım bari masajiBi görsem pikirahatlicam
Yap yap, ağrın olursa masajı yaparken kesinlikle bırak ama. Birde ovulasyonla takip etmen lazım yumurtlamayı gördüğün an bırakman lazım masajı, yoksa daha da büyütüp kiste dönüşüp çöp oluyor o ay. Ebru hanım öyle dedi bana. Ben bir kere haziran ayında denemiştim 12. Gün yumurtlama görmüştüm ama o ay enfeksiyon oldum şaka gibiEn kısa zamanda görürsün inşallah canım. Bende araştırıp yapayım bari masaji
Belki işe yarar
Kuzum öyleyse denemiyim bak bunu bilmiyordum elimde 5 tane ovulasyon testi kaldı yeterli olur mu bilmiyorumYap yap, ağrın olursa masajı yaparken kesinlikle bırak ama. Birde ovulasyonla takip etmen lazım yumurtlamayı gördüğün an bırakman lazım masajı, yoksa daha da büyütüp kiste dönüşüp çöp oluyor o ay. Ebru hanım öyle dedi bana. Ben bir kere haziran ayında denemiştim 12. Gün yumurtlama görmüştüm ama o ay enfeksiyon oldum şaka gibi
Canım sen yine de risk alma yetmeyebilir bende vebale girmek istememKuzum öyleyse denemiyim bak bunu bilmiyordum elimde 5 tane ovulasyon testi kaldı yeterli olur mu bilmiyorum
O 5 testi de yumurtlama dönemine girdiğim günü anlayınca kullanmaya başlayacağım zaten. Bı daha da ovulasyon testi almam sanırım. 3. Ayım olacak test ile pik görüyorum çatlama görüyorum. Sonrası fiyaskoCanım sen yine de risk alma yetmeyebilir bende vebale girmek istemem
Bende 2 gündür ilk defa deniyorum. Merakla bekliyorum pik gününüKızlar ya ben iki gündür yumurtlama masajı yapıyorum günde 3 kere. Şimdi sol kasığımda ağrı var hem hafiften bacağıma hem belime vuruyor ağrısı ve kasığımda tatlı tatlı ağrı var. İşe yarıyor sanırım
Valla bende bu ay denicem şansımı sonrası bırakacam akışına, ama inşallah gerek kalmazO 5 testi de yumurtlama dönemine girdiğim günü anlayınca kullanmaya başlayacağım zaten. Bı daha da ovulasyon testi almam sanırım. 3. Ayım olacak test ile pik görüyorum çatlama görüyorum. Sonrası fiyasko
H Hello KityBende 2 gündür ilk defa deniyorum. Merakla bekliyorum pik gününü
Ay inşallah canımValla bende bu ay denicem şansımı sonrası bırakacam akışına, ama inşallah gerek kalmaz
Bizden önce alacak inşallah güzel haberi
Evet canım
İnşallah Nisan ayı bizim ayımız olur
İnşallah canım. Olumsuz sonuç aldıkça bir daha ki değerlendirmeler isteksiz oluyor sanki birazEvet canım
İnşallah Nisan ayı bizim ayımız olur
Bizden önce alacak inşallah güzel haberi
Özellikle regl haftası biraz daha zor geçiyor. Sonrasında yine aynı şekilde yavaş yavaş ısınıp umutla bekliyoruz.İnşallah canım. Olumsuz sonuç aldıkça bir daha ki değerlendirmeler isteksiz oluyor sanki biraz
İnşallah tek duam buÖzellikle regl haftası biraz daha zor geçiyor. Sonrasında yine aynı şekilde yavaş yavaş ısınıp umutla bekliyoruz.
İşin doğası böyle sanırım. Psikolojik olarak çok yıpranmadan atlatırız inş bu süreci.