- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
Bizde de durum böyle. Testlerde her ay düzenli ovü gördüm. Regl düzenli. Hormonlar vitaminler olması gerektiği düzeyde. Sanırım vücudun da bu duruma alışma safhası var. Adım adım yaklaşıyoruz diye düşünelim.Bilemedim canım daha 2 aydır deniyoruz sonuç alamadık daha önce hiç kadın hast. Gidip muayene olmadım zaten kendimi bildim bileli regl hep düzenliydi ovü ilk defa bu ay tahmin ettiğim yumurtlama gününde gördüm akıntımdan anlamıştım zaten o gün pik oldu öncesi ve sonrasına değerlendirmiştik o kadar çok istediğimiz için mi olmuyor acaba diyorum evet sadece 2 aydır sonuç alamadım ama gerçekten zor bir süreçmiş eşimle konuşup sperm testi yapmasını isticem bakalım bende izin alabilirsem bir hormonlara falan baktırmak istiyorum
(Daha çok yeniyken test eşinizi belki strese sokabilir.)
Bende ilk defa muayene oldum geçen ay herşey normal çıkmasına rağmen süreci hızlandırmak için dr bir dünya hormon ilacı takviye vs verdi. Sonra da ister kullan ister kullanma dedi.
İlaçları almak istemedim sadece vitaminleri aldık. Umut edip bekliycez. İnşallah Nisan hepimize uğur getirir.