- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.421
Vücudumuz oyun oynuyo resmen benim bu ay aşırı kasık ağrılarım ve akıntım var kasıklarımın hiç bu kadar battığını hatırlamıyorum daha önce yürürken bile baskı yapıyobenim de her ay bir başka belirti baskın oluyorHiç belim ağrımaz, geçen ay inanılmaz bel ağrıları yaşadım regl oldum.
bu ay da hiç göğsüm ağrımaz yumurtlamadan beri nerdeyse ağrı var.
Aynı şekilde hissediyorum bende. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı. Batma şeklinde, bazen hafif ağrılar. Özellikle hareket edince hissediyorum. Normalde reglden 2-3 gün önce başlardı o da batma şeklinde değil bacaklara doğru inen bir ağrıydı.Vücudumuz oyun oynuyo resmen benim bu ay aşırı kasık ağrılarım ve akıntım var kasıklarımın hiç bu kadar battığını hatırlamıyorum daha önce yürürken bile baskı yapıyo
Valla kendini dinlemeyene, unutana helal olsun ben de başaramıyorum, hep diyorum belirti aramanın keyfini çıkarıcamHemen hepsi regl ile ortak özelliklere sahip, insan ister istemez yorumluyor bu da çok doğal bir süreç bir beklentimiz var sonuçta. insan unutayım bu ay diyince unutamıyor ki.
Tabi ki tutunabilirsin, aslında çoğu belirti adet geciktikten sonra kendini gösteriyor ya da yoğunlaşıyor. Biz de bekleme aşamasındayız vücudumuzu dinliyoruz tabi ki. Sonuçta hormonal değişiklikler oluyor ve bunları takip edebiliyoruz az çok.Valla kendini dinlemeyene, unutana helal olsun ben de başaramıyorum, hep diyorum belirti aramanın keyfini çıkarıcambu kadarını bile yapamadığım aylar vardı çünkü. Hep pozitif düşünücem. Göğüs ağrısı evet adet belirtisi ama güçlü bir hamilelik belirtidi aynı zamanda. Progesteron hormonu sebep oluyormuş göğüs ağrısına. Ki bu aynı zamanda rahmi bebeğe hazırlayan ve bebeğin tutunmasına yardımcı olan hormon. O yüzden her ne kadar geçen ay hayal kırıklığı yaşasam da ben bu belirtiye tutunucam
G Gzmyts53
göğüs ağrısı bence de ciddi bir belirti ya. Hamile olan arkadaşlarımda hep bu belirtiyi söylemişlerdi. Bir de benim damarlar belirginleşti, bakıyorum diye mi böyle normali nasıldı unuttum amaValla kendini dinlemeyene, unutana helal olsun ben de başaramıyorum, hep diyorum belirti aramanın keyfini çıkarıcambu kadarını bile yapamadığım aylar vardı çünkü. Hep pozitif düşünücem. Göğüs ağrısı evet adet belirtisi ama güçlü bir hamilelik belirtidi aynı zamanda. Progesteron hormonu sebep oluyormuş göğüs ağrısına. Ki bu aynı zamanda rahmi bebeğe hazırlayan ve bebeğin tutunmasına yardımcı olan hormon. O yüzden her ne kadar geçen ay hayal kırıklığı yaşasam da ben bu belirtiye tutunucam
G Gzmyts53
Kuzum pozitif düşün poztif olalımYaaaa Papatyam her zaman yanımdasınbata 10 gün kaldı bitmiyor akıntım hiç böyle olmazdı. Regl belirtilerim baslamaliydi hiç biri başlamadı. Umutlansam mi bilemiyorum
Zaten çok erken yapmışsın ki bence hiç moral bozmana gerek yok. Batı bekle bence deTabi ki tutunabilirsin, aslında çoğu belirti adet geciktikten sonra kendini gösteriyor ya da yoğunlaşıyor. Biz de bekleme aşamasındayız vücudumuzu dinliyoruz tabi ki. Sonuçta hormonal değişiklikler oluyor ve bunları takip edebiliyoruz az çok.
Eğer reglim gecikirse test yapıcam bugünü olmamış sayıcam bende
göğüs ağrısı bence de ciddi bir belirti ya. Hamile olan arkadaşlarımda hep bu belirtiyi söylemişlerdi. Bir de benim damarlar belirginleşti, bakıyorum diye mi böyle normali nasıldı unuttum ama
Aylardır yaşadığım belirtileri saysam şimdiye doğurmuş askere göndermiştimValla kendini dinlemeyene, unutana helal olsun ben de başaramıyorum, hep diyorum belirti aramanın keyfini çıkarıcambu kadarını bile yapamadığım aylar vardı çünkü. Hep pozitif düşünücem. Göğüs ağrısı evet adet belirtisi ama güçlü bir hamilelik belirtidi aynı zamanda. Progesteron hormonu sebep oluyormuş göğüs ağrısına. Ki bu aynı zamanda rahmi bebeğe hazırlayan ve bebeğin tutunmasına yardımcı olan hormon. O yüzden her ne kadar geçen ay hayal kırıklığı yaşasam da ben bu belirtiye tutunucam
G Gzmyts53
YaaaahahshshhsAylardır yaşadığım belirtileri saysam şimdiye doğurmuş askere göndermiştimvallaha hepsi adet belirtisiymis o erken testlerde çizgi arayacağım diye kör oldum
Bu ay test falan yok adetim gecikirse gider kan veririm(inşallah o zamana tutarım kendimi )
Nasıldı süreç nasıl işlediBen bu ay çektirdim
bekliyorum canım inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz bu ayZaten çok erken yapmışsın ki bence hiç moral bozmana gerek yok. Batı bekle bence de
insan bildiğini unutuyor valla, görüntüden emin olmasan bile bence ağrı yeter
Yaa benimde göğüs ucum çok acıyorValla kendini dinlemeyene, unutana helal olsun ben de başaramıyorum, hep diyorum belirti aramanın keyfini çıkarıcambu kadarını bile yapamadığım aylar vardı çünkü. Hep pozitif düşünücem. Göğüs ağrısı evet adet belirtisi ama güçlü bir hamilelik belirtidi aynı zamanda. Progesteron hormonu sebep oluyormuş göğüs ağrısına. Ki bu aynı zamanda rahmi bebeğe hazırlayan ve bebeğin tutunmasına yardımcı olan hormon. O yüzden her ne kadar geçen ay hayal kırıklığı yaşasam da ben bu belirtiye tutunucam
G Gzmyts53
ay mutlaka tut. ben pişman oldum, çok da iyi biliyordum yapmamam gerektiğiniAylardır yaşadığım belirtileri saysam şimdiye doğurmuş askere göndermiştimvallaha hepsi adet belirtisiymis o erken testlerde çizgi arayacağım diye kör oldum
Bu ay test falan yok adetim gecikirse gider kan veririm(inşallah o zamana tutarım kendimi )
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah boşa ümitlenmiyoruzdurAynı şekilde hissediyorum bende. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı. Batma şeklinde, bazen hafif ağrılar. Özellikle hareket edince hissediyorum. Normalde reglden 2-3 gün önce başlardı o da batma şeklinde değil bacaklara doğru inen bir ağrıydı.
Yok canım bakmıyomuşKızlar ya bu progesteron hormonuna sağlık ocağı bakıyor mu
Bunlar çok güzel belirtilerYaa benimde göğüs ucum çok acıyorbirde sabah avuç içi kadar beyaz aynı bildiğimiz krem gibi akıntım geldi. Yaa belki komik gelecek ama dün aksam hapsurdugumda cok siddetli sag kasığıma ağrı girdi sonra 5 dk kadar adet sancısı gibi ağrı oldu alt karnimda. Bu biraz beni şüphelendirdi çünkü simdiye kadar hapsurdugumda hic öyle birsey yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?