- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 25
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.141
Aralık’ta kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştik olmadı şimdi de çok heveslenmek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır duygularım karışıkEneemm pazartesiye ksdar nasıl sabretcen ben olsam çatlarım
Hiç aklına öyle şeyler getirme inşallah sağ salim kucağına alacaksınAralık’ta kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştik olmadı şimdi de çok heveslenmek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır duygularım karışık
İnşallah Allah isteyen herkese versin ama hiçbir belirtim yok hamile olmama dairHiç aklına öyle şeyler getirme inşallah sağ salim kucağına alacaksın
Hiç belirti olmamasıda belirtiİnşallah Allah isteyen herkese versin ama hiçbir belirtim yok hamile olmama dair
Öyleymiş normalde bu zamanlar kasıklarım ağrır adete yakın diye hiçbirşey yok ama psikolojik olarak hareketlerimi kısıtlıyorum hızlı yürüyemiyorum sanki bir anda oturalıyorum hemen psikolojiye girdimHiç belirti olmamasıda belirti
Hoşgeldiniz ekliyorum tabiMerhaba bat 6 Nisan benide eklermisiniz göğüs sizlamasi sabahları miğde bulantısı arada ateş basması yaşıyorum bakalım ne olucak merakla bekliyorum
27 şubatAayy gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsat kaçtı
Insallah canim keseyi gorucezzHayırlısı olsun canım bende bugün testte pozitifi gördüm kan verdim inşallah sağlıkla ilerler dualarına talibim
Amin inşallahInsallah canim keseyi gorucezz
Böyle test görmeyeli çok olmuştu. Silik çizgileri göreyim diye yakında gözlük almayı düşünüyordumTekrar atayım 2 dk falan olmadı sonuç çıkalı Eki Görüntüle 3034199
Ahaha çok teşekkür ederim canım ama adete 5 gün varken neden bu kadar koyu acabaBöyle test görmeyeli çok olmuştu. Silik çizgileri göreyim diye yakında gözlük almayı düşünüyordumhayırlı olsun canım
Belki erken yumurtlamis olabilirsin canım veya çoğul gebelik olabilirAhaha çok teşekkür ederim canım ama adete 5 gün varken neden bu kadar koyu acaba
Nasip canım Allah hayırlısını versin hepimizeBelki erken yumurtlamis olabilirsin canım veya çoğul gebelik olabilir
Amin canım inşallah. Benim ikizim olsa keşkeNasip canım Allah hayırlısını versin hepimize
Bakımı biraz zorlar diye düşünüyorum ben ailemede uzağım ama hayırlısı dediğim gibi inşallah Allah sana nasip etsin canımAmin canım inşallah. Benim ikizim olsa keşke
Amin canım rabbim herkese gönlündeki bı versin hayırlısıylaBakımı biraz zorlar diye düşünüyorum ben ailemede uzağım ama hayırlısı dediğim gibi inşallah Allah sana nasip etsin canım
Amin canımAmin canım rabbim herkese gönlündeki bı versin hayırlısıyla
Ya ne kadar tatlı bir hikaye, paylastıgın icin cok teşekkürler canım :) keşke herkes böyle hamile kalsa, hem vitaminlerini kullanarak hem de süpriz bir şekilde :)Kızlar size kizkardesimin hikayesini anlatayım bende.
20 yaşında evlendi 1 yıl denediler çocuk olmadi. Doktora gittiler. Önce kardesimde pco olduğu için dediler, birsuru ilaçlar kürler denedi yine olmadı. Doktor değiştirdiler, o da enistemde problem var dedi. O da ilaç vs birsuru sey denedi yine olmadı. Birkaç yıl doktorlarda tedavilerle denemelere geçti. Bu sürede çok yiprandilar maalesef. Sonra tedavileri bırakma kararı aldılar. Kız kardeşim de işe başladı çalıştığı yerde birkaç yılda müdür oldu ama işi ağırdı. Evliklerinin 6. Yilindalardi. Geçen sene ramazan ayında kardeşim orucunu tutuyordu ve ısinden de dolayı ağır yük taşıma filan da yapıyordu. Çok halsiz yorgun olduğu için eşiyle 4 ayda sadece 2 kez beraber olmuşlar. Kardeşim bel ve sirt ağrısından mahvoluyordu. Hatta eşine sırtını cignetmis. Ramazan'ın sonuna doğru orucunu tutamamaya başladı. ama 3 aydır da kendine folik asit ve birsuru vitamin almış kullanıyordu. Bunlara rağmen bebek olma ihtimali kimsenin aklına gelmiyordu. Sonra kardeşim işi bırakma kararı aldı ama üstleri onu bırakmak istemiyorlardı. Kardeşim de hamileyim yalanını uydurdu. Yapamicam dedi çıktı. Ve birkaç haftalığına bizim yanımıza geldi. Annemde ve bende kalıyordu bazende. Bir gece annem adaçayı yaptığında iyi gelir diye kardeşim de anne ihtimal sıfır ama belki hamileyimdir bir test yapayım diyor. Annem de, kızım sen hiç eşinle yakınlaşma olmadığını söyleyince umitlendirmek istemedim ama karnın hamile gibi duruyor demiş. O gece saat 12 de evde test yapıyor ve Pozitif. 6 yılın sonunda tabiki çığlık çığlığa herkes mutluluk gözyaşları filan. Gece vakti hemen özel hastaneye gittik heyecandan. Doktor bile ağlamıştı buna şahit olduğu için. Çünkü minicik beklediğimiz bebek kalp atışlarıyla kocaman bir şekilde karsimizdaydi. Tam 3,5 aylıktı. Herşey Allah'tan işte. Kardeşime hamileyim dedirtti işten çıktı. Bilmeden vitamin kullandı. Orucunu bile tutturdu rabbim. Asla ümit kesilmez hepimize böyle mucizeler nasip etsin inşallah. Şimdi yeğenim 4 aylık çok hareketli kardeşim çok yoruluyor ama çok mutlu 6 yıllık beklentimiz diye seviliyor evdeuzun oldu kusura bakmayın
Ne demek canım. Burada belki okuyan birilerine umut olur. Biz bir mucize yaşadık herkese nasip olsun inşallah. Rabbim aratmasın. Hayırlı zamanda sağlıkla versin isteyen tüm anne yüreği taşıyan kadınlaraYa ne kadar tatlı bir hikaye, paylastıgın icin cok teşekkürler canım :) keşke herkes böyle hamile kalsa, hem vitaminlerini kullanarak hem de süpriz bir şekilde :)
Selam kızlar benide ekle canım H Hello Kity bat tarihi 16 nisanMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@Cmz 1 Nisan@hyl10 1 Nisan@Dr Buden 1 Nisan@Mutleml 1 Nisan@Izabellaaa 1 Nisan@Heartofqueen 1 Nisangokceoz09 1 Nisan@marshmelov 1 Nisan@iyilikperisi92 1 Nisan 1 Nisan@minezmn41 2 Nisan@iyilikperisi92 4 Nisan@E L B A 4 Nisan@melindamel 4 NisanMucize1357 5 Nisan@sedacamasal 5 Nisan@Feyzaakncc 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@seyma4 6 Nisan@undomielk 6 Nisan@PrensesAriel 6 Nisan@Hayat su 6 Nisan@lacivertgibimi 7 Nisan@dceke 7 Nisan@TkCnDE2021 8 Nisan 8 Nisan@Gzmyts53 8 Nisan@aysemah 8 Nisan@LadyRuby 8 Nisan@Teach_ 9 Nisan@jadeysm 9 Nisan@Kelebenkk 9 Nisan@Mavihali 9 Nisan@Elif_edanur_61_61 9 Nisan@Lalelinur 10 Nisan@niidos 10 Nisan@Lazgulu5561 11 Nisan@Random33 12 Nisan@hzlsel 13 Nisan@bshk1993 14 Nisan@Fang 15 Nisan@Safiye19 15 Nisan@A R Y A 15 Nisan@Birbuketcicek 15 Nisan@ozguss 16 Nisan@asunny 18 Nisan@Mrs Electrical Engineer 18 Nisan@Limonsekeri 18 Nisan@Oooyyykuuuuuu 19 Nisan@Ssssssb 21 Nisan@Sina7636 23 Nisan@sonsuzaskk 29 Nisan